ja sam, dok nisam imala dete, bila protivnik proslavljanja prvog rodjendana u decijoj igraonici, kad je slavljenik mali i nema pojma ni o cemu... medjutim, kad sam sve stavila na spisak i videla da imam 40 odraslih i 24 dece, naravno, igraonica je bila jedino resenje... i nisam se pokajala... sad u subotu smo slavili, a rodjis je bio u petak... igraonica nas je kostala 95e, a sve ukupno, sa popijenim picem i unajmljenim fotografom nas je izaslo oko 230e...bez hrane... tortu mi je pravila drugarica koja se time profesionalno bavi, pa mi je za tortu od 7kg uzela samo 5000din, a inace naplacuje 1500din kg, tako da me je to izaslo bas povoljno. klopu je nesto spremila mama, nesto svekrva, nesto ja, narucili smo i 8kg rostilja i sve je ispalo super, bas sam zadovoljna. od hrane se nisu pojele jedino pite, slani stapici i posna tuna salata, a najvise su se pojele pileca i ruska salata, pohovane palacinke, meze, rostilj, kiflice i slana torta sa piletinom...
sledece godine necu praviti to sto se nije pojelo.
inace, igraonica je bila na sprat, gore je bilo super sadrzaja za vecu decu, dole su bila manja deca, i uvek je sa njima bio po jedan animator. deci sam za klopu posluzila mini pice.
sve u svemu, dobro smo prosli.
p.s.
inace, moja sestra je pre tri meseca slavila sinu prvi rodjendan u restoranu, i ispalo je bzvz, jer su se deca jurila po restoranu, u kojem je bilo i drugih gostiju, i tacno se videlo da su nervozni zbog dece i da im smetaju. a deca se od dosade jurila, ne mozete vi zivahnu decu da naterate da sede za stolom i da cute i jedu... zato je igraonica bolje resenje, ko ima dosta dece medju pozvanim gostima.
< Poruku je uredio crazymama -- 1.5.2013 0:54:30 >