cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

01.05.2013, 00:50

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

ja sam, dok nisam imala dete, bila protivnik proslavljanja prvog rodjendana u decijoj igraonici, kad je slavljenik mali i nema pojma ni o cemu... medjutim, kad sam sve stavila na spisak i videla da imam 40 odraslih i 24 dece, naravno, igraonica je bila jedino resenje... i nisam se pokajala... sad u subotu smo slavili, a rodjis je bio u petak... igraonica nas je kostala 95e, a sve ukupno, sa popijenim picem i unajmljenim fotografom nas je izaslo oko 230e...bez hrane... tortu mi je pravila drugarica koja se time profesionalno bavi, pa mi je za tortu od 7kg uzela samo 5000din, a inace naplacuje 1500din kg, tako da me je to izaslo bas povoljno. klopu je nesto spremila mama, nesto svekrva, nesto ja, narucili smo i 8kg rostilja i sve je ispalo super, bas sam zadovoljna. od hrane se nisu pojele jedino pite, slani stapici i posna tuna salata, a najvise su se pojele pileca i ruska salata, pohovane palacinke, meze, rostilj, kiflice i slana torta sa piletinom...
sledece godine necu praviti to sto se nije pojelo.
inace, igraonica je bila na sprat, gore je bilo super sadrzaja za vecu decu, dole su bila manja deca, i uvek je sa njima bio po jedan animator. deci sam za klopu posluzila mini pice.
sve u svemu, dobro smo prosli.

p.s.
inace, moja sestra je pre tri meseca slavila sinu prvi rodjendan u restoranu, i ispalo je bzvz, jer su se deca jurila po restoranu, u kojem je bilo i drugih gostiju, i tacno se videlo da su nervozni zbog dece user posted image i da im smetaju. a deca se od dosade jurila, ne mozete vi zivahnu decu da naterate da sede za stolom i da cute i jedu... zato je igraonica bolje resenje, ko ima dosta dece medju pozvanim gostima.

< Poruku je uredio crazymama -- 1.5.2013 0:54:30 >

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

01.05.2013, 00:52

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Super, taman ces biti preplanula sexy mama na rodjendanu user posted image

clock-img

01.05.2013, 00:54

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

E super sto si tuuser posted image ..imam par pitanja,,i ja cu imati 40 odraslih i deset_oro dece odprilike e sad koliko kg hrane je dovoljno za toliko ljudi?Odprilike znas sta si sve imala...i ja nameravam mini pice za klince i interesuje me fotograf kakav je bio dogovor itd i ako mozes kontakt tel na pp user posted image ..i drago mi je sto je sve super proslo...user posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 1.5.2013 0:55:10 >

clock-img

01.05.2013, 00:56

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

IZVORNA PORUKA: pandina

Super, taman ces biti preplanula sexy mama na rodjendanu user posted image

Sa 8 kg viskauser posted image ...koje nikako da oduuu vise

clock-img

01.05.2013, 00:57

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: crazymama

40 odraslih i 24 dece,

I ja bih se u ovom slucaju odlucila za igraonicu.
Bas mi je drago da ste lepo proslavili. Verujem da je Minja uzivala.

A drugarica koja profesionalno pravi torte, pravi i one decje ludorije i slicno? Preporucujes li, jesu li ukusne?

< Poruku je uredio pandina -- 1.5.2013 0:58:04 >

clock-img

01.05.2013, 01:04

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

mi smo imali otprilike po kg pilece i ruske salate, jedan veci oval sa mezeom, koji su dopunjavali kad se ispraznio (dala sam im suhomesnato pride za to), od rostilja smo uzeli po 4kg pileceg belog rolovanog i 4kg cevapica, koji se seku na pola za tu priliku, tamo u mesari kazes da je za rodjendan i oni ih usitne, jer je tako lakse za posluzivanje kasnije... vise se pojelo pilece rolo belo, cevapi su nam ostali... slanu tortu sam pravila u manjem cetvrtastom plehu, i sve se pojelo... pohovane palacinke su se sve pojele, njih sam narucila, i bilo je 20 kom, presecenih dijagonalno na pola i ispalo je 40 kom. pite sam imala sa pecurkama i sirom, pravila ih je svekrva od po jednog pakovanja kora od 500gr, ispadnu onako dve srednje cinije, ali to se bas slabo pojelo. kiflice je moja mama pravila, pa jedan ceo pleh od rerne, onako sitnije kiflice... i one su mi ostale... slani stapici isto ostali dosta, isto pravljeni u plehu od rerne... ne mogu u gram da ti kazem koliko ih je bilo... torta ide 125gr po osobi, pomnozi 125gr puta broj osoba i dobices tezinu torte kolika ti treba, ako ce svako uzeti po parce... meni je ostalo malo torte.
neke igraonice imaju svog fotografa koji ulazi u cenu iznajmljivanja, a ova nasa nema, pa smo dodatno platili 2000din. da ga oni honorarno angazuju... slike smo dobili narezane na CD sutradan. kontakt mogu da ti dam, ali igraonica je u mirijevu, ne znam da li ti odgovara lokacija.?

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

01.05.2013, 01:07

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

IZVORNA PORUKA: pandina
a drugarica koja profesionalno pravi torte, pravi i one decje ludorije i slicno? Preporucujes li, jesu li ukusne?

o da, preporucujem je od srca, prave domace torte sa kuvanim filom i svezim sastojcima... pravi razne ludorije, sve po dogovoru, jedino ako zahtevas neke figure iz crtaca, moras ranije 10-15 dana da joj javis... ovo je bila minjina torta, po mojoj zamisli, a figurica predstavlja minjinu omiljenu igracku, plisacu gusenicu...

user posted image

a evo i klopica kako je izgledala

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio crazymama -- 1.5.2013 1:10:25 >

Curt Cobain

clock-img

01.05.2013, 01:10

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Mnogo je lepa torta, dopada mi se. Ako ti nije problem, posalji mi kontakt na pp, pa cu ja vec videti. Tek krecem u akciju "torta" user posted image

Auuuu, ogladnela sam ovog momenta!

< Poruku je uredio pandina -- 1.5.2013 1:11:32 >

clock-img

01.05.2013, 01:13

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ne,mislila sam da nije vezan za igraonicu,,ok..,ja izracunah oko 15kg bi trebalo bez ovoga sto se nije pojelo,,plus mini pice..,ja sam planirala malo manje ali sad videcu,crazy i Maksina omiljena igracka je plisana gusenicauser posted image ..toliko se igrao sa njom da su razlabavile kuglice na antenama pa je mama morala da ih prisije cvrsce za svaki slucajuser posted image ...inace sve izgleda super...user posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 1.5.2013 1:16:22 >

clock-img

01.05.2013, 01:15

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

ja sam bila u fazonu, bolje da ostane, nego da zafali... i to sto je ostalo, pojelo se kod kuce ova tri dana... ali sledece godine cu manje pita i ako opet bude bio post, necu nista posno da iznosim, jer mi se nista posno nije pojelo. pandina, poslacu ti u pp kontakt za tortu. inace ukus je bio kinder i bas sam zadovoljna.

< Poruku je uredio crazymama -- 1.5.2013 1:16:43 >

Curt Cobain

clock-img

13.05.2013, 22:14

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Mi sutra slavimo treći rođendančić. I to u Meku. Biće (ako svi dođu) desetak dece. Traje sat i po, ima igraonica da se iskaču, više nego dovoljno. A u sredu nam dolaze matorci na duvanje prave rođendanske torte.

Kolji smo rođendan proslavili dan ranije, kad je bilo krštenje i to u stanu. Za KL prvi smo bili u restoranu i, zbog matoraca, ta opcija mi se smučila.
Imali smo 3 torte (1 poručili, 2 dobili), ketering sa brusketima, rolatima, kiflicama itd. (oko 5kg sve). I taman je svega bilo dovoljno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

14.05.2013, 00:30

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Narucila sam tortu u Anci kolaci. Presudni su bili ukusi, kvalitet sastojaka, filovi na pari itd. A i povoljni su. Nadam se da ce biti kako sam zamislila.

clock-img

14.05.2013, 22:37

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

moja svadbena torta je bila iz anci kolaca, nije bila losa, a posle sam narucila jednu vocnu i za posao da castim, ta je bila onako...

Curt Cobain

clock-img

15.05.2013, 00:50

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Pandina jesi li narucivala telefonom,posto ja stvarno ne mogu da idem tamo a to preko tel.ce trajati i trajatiuser posted image ..pri tom treba tri torte da narucim i ne mogu uopste da se odlucim koju cu najvise mi se dopada D781 onda D711 i D738 ali samo da mi urade kocku tigra naravno vecu..ali svidjaju mi se i mnoge druge..user posted image ..uff kao kola da biram

clock-img

15.05.2013, 08:01

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Uf, sta da ti kazem, ja sam otisla licno, Kum nam je u Pancevu, pa taman svratismo i kod njega. Znam da moze i telefonom, nego sam ja zamislila kombinaciju nekoliko torti koje oni nude, pa sam mislila da cu bolje objasniti kad odem licno. Medjutim, tamo sam se jos vise zbrkala, vise ni sama nisam znala jasno sta bih htela.

Sada vidim da sam sve to mogla i telefonom da obavim.

Nasa je D868 sa malim izmenama. Obrni, okreni, uvek sam se vracala ovoj torti.

738 se i meni mnogo svidela.

< Poruku je uredio pandina -- 15.5.2013 8:02:05 >

clock-img

28.05.2013, 23:58

clock-img

pandina

pencil-img

2039

PRoslavili smo krstenje i prvi rodjendan u nedelju (mada je u cetvrtak pravi user posted image )

Sve je proslo savrseno, mnogo bolje cak nego sto sam ocekivala. Bilo nas je tridesetak, od toga sestoro dece. Rucak u restoranu Carski lov na Dunavu uz odlicne tamburase. Slavljenik je bio dobro raspolozen i slatko se izigrao i proveseliouser posted image
Bio je miran cak i u crkvi, tome se nisam bas nadala.

Torta je bila izuzetno ukusna.

clock-img

11.07.2013, 13:08

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Mame, savet gde da pogledam neku haljinicu za cerin prvi rodjendan. Ima li i tema o tome?

clock-img

11.07.2013, 13:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Zemunka , mislim da ima , ono nesto haljinice za krstenje ili tako nesto , sad cu da potrazm, valjda cu naci

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.07.2013, 13:11

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo nasla sam KLIK
pretrazivac , majka mara user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.07.2013, 10:47

clock-img

Mizzy

pencil-img

245

Ja sam Tari haljinu za krstenje kupila u Zari, sad su pocela snizenja, i platila sam na primer 1500 din (prosle godine).

clock-img

22.07.2013, 12:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nama se približio rođendanko user posted image na žalost, igraonicu smo morali da otkažemo, tako da će i ove godine proslava biti u dvorištu, s' tim što će nam doći samo moji i kumovi sa obe strane. Sutradan će doći najuže društvo na tortu. I dalje ne mogu da verujem da VEĆ puni 2 godine user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.08.2013, 17:27

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Jos 26 dana! Imam tremu!
Mi ne pravimo nista spec. Kod kuce u dvoristu. Bice 6oro dece, od toga dvoma je isti taj dan prvi rodjendan :-), ostali su uzrasta do god i po. Pa roditelji, ujaci, ujne. Dvadesetak nad. Baka ce praviti pitice i kiflice, narucila sam neku salatu i kuglice koje su mi se mnogo svidele od moje svadbe, mi cemo kupiti rostilj i salatu, mama je tortu, tata haljinicu i cipelice..i to je nas prvi rodjodjo. Jedva vekam!

clock-img

02.08.2013, 22:33

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Mi smo juce (po prvi put) proslavili prvi rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odlucili smo se za kucnu varijantu, pozvali prijatelje, 6 porodica sa 11-oro dece, jos dvoje nasih i puna kuca i basta graje. I komsije svratile, i super provod.
Ja sam spremala hranu, sve domace, mm i cera pomogli, desne ruke moje i sve bilo kako sam se nadala i planirala. Deci par igrica organizovala, trazili skrivena blaga u basti, mm ih animirao i svi veseli.
Tema nam je bila Nojeva barka tako da su sve dekoracije, vrecice za poneti kuci, kolaci, cupcakes i glavna torta bili u tom fazonu. Mala je i na kaminu organizovala displej sa drvenom barkom i svim zivotinjama u paru. Jako je bila ponosna sto joj bata puni godinicu, svima je i juce i danas pricala. user posted image

U nedelju imamo sledece slavlje kod mm-ovih, porodica, familija, kumovi, puno ljudi. Rostilj je u planu i salate sto uz to idu. Sveki i ja smo podelile izmedju sebe pripremu.
Trece slavlje kod mojih za 3.5 nedelje, zajednicko sa sekinim. user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 2.8.2013 22:35:50 >

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

07.08.2013, 09:59

clock-img

Odri Hepbern

pencil-img

1626

I mi smo u nedelju proslavili i krstenje i prvi rodjendan.user posted image Pravili smo u basti, pokacila sam gomilu balona i zastavica, rasirili 2 bela satorcica ( oni sto imaju samo krov ) da bi nam bilo prijatnije zbog ovih vrucina. Bilo nas je 25 od toga sestoro klinaca. Bilo je fenomenalno, ja sam prezadovolja. Muz i ja smo sve sami spremili ( on vise nego ja posto obozava da sprema raznorazne djakonije ) osim rodjendanske torte koju sam narucila. Jeste da sam se umorila ali sam presrecna sto smo bebcu sve to organizovali. U nedelju je bio i moj rodjendan pa je i mama dobila nekoliko poklona user posted image .

clock-img

15.08.2013, 13:47

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Mi necemo ove godine nikoga da zovemo.Pravicemo tortu,i dolaze nam samo baba,cica i ujkica.Pustila sam Andreu da izabere bukvalno sve,danas je birala i poklon,dobice jos nesto taj dan da je iznenadimo.Sad zna sta se desava i raduje se,a proslih godina nije imala pojmauser posted image Jutros smo pokupovali i sve ukrase,sad samo da nateramo tatu da nam naduva sve one silne baloneuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?