PE, mi jesmo planirali u igraonici u startu al nam bilo skupo. bilo je 4500 za 10 dece sa dva animatora, mi donosimo tortu, idu 2 pica za svako dete i to je to. Ogi ima igraonicu u koju ide od kako je propuzao. nije velika, cista je, animatorke su super, pa bi mi bilo drago da smo mogli ali eto.
mi imamo isto 3 ture u 3 dana, sutra je u 17h decija zurka i toj se i ja najvise radujem. iz crkve smo dobili potpuno besplatno na koriscenje objekat bivseg crkvenog vrtica (Plamicak), tamo ima jedna velika prostorija sa malim stolovima i stolicama za decu, kao i igracke za male i velike. ima jedna manja prostorija, u kojoj planiram da smestim mame i tate, da budu blizu dece, tu cu posluziti za nih kafu i kolace, i ima kuhinja, koja je dosta velika, al tamo je malko nered koji ja nisam uspela da sredim. sinoc smo bili tamo, oslobodili malko prostor, pospremala sam i ocistila igracke onako letmo sa nekim tamo njihovim parocistacem. sad se samo nadam da do subote tamo nece biti dece. da, imamo i dozvolu da koristimo crkvenu kuhinju, termose za kafu i toplu vodu za caj. da, sto se posluzenja tice, bice prirodni sirupi od zove i visnje (300din je 1l na Ribljoj pijaci), grickalice za decu, kafa, caj, isto sirupi i sveki ce danas da napravi vecu kolicinu bakinih kolaca. torta ce biti plazma+banana+jabuka+margarin, to je to bukvalno, totalno je bebi-frendli, i bice pokrivena fondanom koji mm pravi od srede, imace autice (bmw i jaguar) i semafor i put u obliku broja 1. u nedelju nam dolazi veci deo familije i prijatelji koji nemaju, ili imaju veliku decu. ova zurka ce morati da bude napolju, bice 25 ljudi, pa nemamo kud da ih smestimo. pravice se kotlic, isto idu prirodni sokovi + pivo, i kupus salata i to je to, da ista torta kao i za subotu ali bez fondana, cokolada od gore. za ponedeljak je ostao deo mm familije koji "izmislja izgovore" da nebi bili zajedno sa svima ostalima, pa ce dobiti ostatke od nedelje, a u ponedeljak cemo sa kafom i tortom posluziti i komsije koji dodju (iz ciste radoznalosti, da vide kako je zurka prosla, ja racunam da ce biti najmanje 3)...
tako da, danas ja idem u novootvoreni DIS da kupim 4kg banana, jer sam cula da su na popustu, a verovatno cu tamo na kraju pazariti i sve ostalo. za sutra nam onda ostaje da napravimo sokove u balone od 5l, mm da zavrsi fondan za tortu i napravimo tortu, pa da idemo tamo. eto, to je to za sada...