cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

11.10.2012, 19:23

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

I mi u nedelju slavimo rodjususer posted image Mada nista spektakularno, pre podne familija, popodne drugari.
Olga, ni ja nista jos nisam spremila..user posted image
Lesica ce mi pomoci da ukrasim tortu Pepa Praseuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

11.10.2012, 19:36

clock-img

Anoniman

Mini već rođendan???? Auuuu, majkoooo, kako vreme leti...Pa koliko juče je bila zamotuljak mali...user posted image

clock-img

11.10.2012, 19:39

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Svi mi to kazu, ali meni uopst nije tako brzo proslouser posted image
Mi cemo kod kuce slaviti, necemo u igraonici ovog puta

Ajrton Sena

clock-img

11.10.2012, 19:41

clock-img

Anoniman

Ma rano je za igraonicu... Ni ne znaju šta je to da bi im nešto značilo... Od sledeće godine...

clock-img

11.10.2012, 19:46

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Naravno, nego bi nam bilo lakse da sve goste smestimo odjednom a ovako cemo imate bar tru ture, jr u 45 kvadrata i ne mozemo drugacije

Ajrton Sena

clock-img

12.10.2012, 08:36

clock-img

jance

pencil-img

6439

PE, mi jesmo planirali u igraonici u startu al nam bilo skupo. bilo je 4500 za 10 dece sa dva animatora, mi donosimo tortu, idu 2 pica za svako dete i to je to. Ogi ima igraonicu u koju ide od kako je propuzao. nije velika, cista je, animatorke su super, pa bi mi bilo drago da smo mogli ali eto.
mi imamo isto 3 ture u 3 dana, sutra je u 17h decija zurka i toj se i ja najvise radujem. iz crkve smo dobili potpuno besplatno na koriscenje objekat bivseg crkvenog vrtica (Plamicak), tamo ima jedna velika prostorija sa malim stolovima i stolicama za decu, kao i igracke za male i velike. ima jedna manja prostorija, u kojoj planiram da smestim mame i tate, da budu blizu dece, tu cu posluziti za nih kafu i kolace, i ima kuhinja, koja je dosta velika, al tamo je malko nered koji ja nisam uspela da sredim. sinoc smo bili tamo, oslobodili malko prostor, pospremala sam i ocistila igracke onako letmo sa nekim tamo njihovim parocistacem. sad se samo nadam da do subote tamo nece biti dece. da, imamo i dozvolu da koristimo crkvenu kuhinju, termose za kafu i toplu vodu za caj. da, sto se posluzenja tice, bice prirodni sirupi od zove i visnje (300din je 1l na Ribljoj pijaci), grickalice za decu, kafa, caj, isto sirupi i sveki ce danas da napravi vecu kolicinu bakinih kolaca. torta ce biti plazma+banana+jabuka+margarin, to je to bukvalno, totalno je bebi-frendli, i bice pokrivena fondanom koji mm pravi od srede, imace autice (bmw i jaguar) i semafor i put u obliku broja 1. u nedelju nam dolazi veci deo familije i prijatelji koji nemaju, ili imaju veliku decu. ova zurka ce morati da bude napolju, bice 25 ljudi, pa nemamo kud da ih smestimo. pravice se kotlic, isto idu prirodni sokovi + pivo, i kupus salata i to je to, da ista torta kao i za subotu ali bez fondana, cokolada od gore. za ponedeljak je ostao deo mm familije koji "izmislja izgovore" da nebi bili zajedno sa svima ostalima, pa ce dobiti ostatke od nedelje, a u ponedeljak cemo sa kafom i tortom posluziti i komsije koji dodju (iz ciste radoznalosti, da vide kako je zurka prosla, ja racunam da ce biti najmanje 3)...
tako da, danas ja idem u novootvoreni DIS da kupim 4kg banana, jer sam cula da su na popustu, a verovatno cu tamo na kraju pazariti i sve ostalo. za sutra nam onda ostaje da napravimo sokove u balone od 5l, mm da zavrsi fondan za tortu i napravimo tortu, pa da idemo tamo. eto, to je to za sada...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

12.10.2012, 09:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cula sam se sa mamom , velika torta je gotova user posted image
sad ostaje mala ( to cu danas ) oni divni rolati ( to je cas posla ) meso cu uvece da spremim i povrce za salatu , krompir umotam u foliju za onaj u pepelu , pogacice pecem posle rolata
onda ostaje da pripremim tanjire i escajg , naduvamo balone i to je to
valjda

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.10.2012, 09:48

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Koji divni rolati, slani ili slatki?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

12.10.2012, 09:51

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

oni slani , imam divni sir i ajvar i blitvu i svasta user posted image

clock-img

13.10.2012, 19:17

clock-img

platina

pencil-img

6

Tako se svake godine radujem rodjendanu.
Puno dvoriste dece, graje, pokloncic, to me vrati u detinjstvo.
Pre par godina smo slavili u igraonici, ali mi se ta koncepcija nije dopala, nekako mo ne prija.
Kucna varijanta mi se mnogo vise svidja.
Narucimo klopu, kupimo pice, pozajmimo stolove od komsija, i uzivancija.
Neki sklepani sto prekrijemo carsafom, i to je svedski sto hehehe
Mala rodjaka, cuj, mala, dvadest i neka i njen decko trude se da se gosti osecaju prijatno i pripremaju im razne vrste kafa.
Neko je uvek zaduzen da animira decu, dok roditelji sede, caskaju, i uzivaju.
Torta je ivek najveca atrakcija, zbog duvanja svecica.

clock-img

16.10.2012, 09:46

clock-img

jance

pencil-img

6439

zavrsena trodnevna proslava 1. rodjendana... proslo je dobro. sta sam naucila:
1. 45 ljudi na jednoj zurci sada, i za svadbu sledeci put! sta je puno - puno je....
2 sto su sokovi koje sluzis jeftiniji, to ce se manje popiti istih. da smo imali Coca-Colu, ubili bi se svi
3. nemozes da se oslonis na vremensku prognozu, cak ni petodnevnu
4. niko , ali NIKO ne dolazi u kucu na spavanje dan pre ili dan uoci rodjendana (misli se na goste) osim ako taj neko nije svecano obecao da ce svim snagama pomagati oko rodjendana a ti znas da hoce...
5> kad je veliko drustvo odraslih u pitanju, angazuj jednu osobu (zenu ili devojku koja nije familija niti poznanik) koja ce biti zaduzena iskljucivo za slavljenika (dali je gladan, dali je nervozan, dali mu treba presvuci pelenu, dali mu je dosadno, dali dira sta nesme itd). tako se moze izbeci da , kad ti negledas, neko od familije detetu da nesto sto nebi smeo ili trebao da jede, da ga smara ako je on nervozan i nece da sedi kod doticnog/doticne, i da, dok ti juris da postavis stolove i posluzis goste, dete se ukaki i niko to ne skonta...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

04.11.2012, 20:03

clock-img

simke

pencil-img

2713

Žene preporučite mi igraonicu u NS-uuser posted image Ove godine ćemo morati u igraonicu,jer mi je stan isuviše mali da primi drugare iz vrtićauser posted image

clock-img

04.11.2012, 20:17

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ne znam baš puno, ne obilazimo ih često. Zaovin mali je slavio u Nemu na Grbavici, nije loše.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

22.11.2012, 23:36

clock-img

tanjicak79

pencil-img

308

Samo da se pohvalim da se pripremamo za 5. Vukov rođendan. Igraonica je rezervisana, torta je poručena, a slani ketering će biti u našoj sopstvenoj režiji.
Još samo da dečica budu zdrava i da svi dođu, pa da se družimo user posted image

clock-img

23.11.2012, 11:35

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mi cemo ove godine praviti rodjus u stanu, nista veliko, uglavnom najbliza rodbina i to je to user posted image
tortu razmisljam da porucim jer ja nemam kalupe i tako te profi stvari, a mislila sam da bude pepa prase posto je mateja sad u tom fazonu.
slanise cu verovatno isti da porucim, a bice i pecenja i naravno klasicno sprsko mezeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.11.2012, 11:39

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mi ćemo u kući kao i do sad, sazvat ću mu  čopor djece i to je to, ma nek rade šta hoćeuser posted image
Naravno sve se mora ukrasiti rođendanskim džidžamidžamauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

23.11.2012, 12:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Lu, kod vas sutra žurka? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.11.2012, 14:16

clock-img

lajla

pencil-img

1022

IZVORNA PORUKA: simke

Žene preporučite mi igraonicu u NS-uuser posted image Ove godine ćemo morati u igraonicu,jer mi je stan isuviše mali da primi drugare iz vrtićauser posted image

mi smo pravili u Pley haus igraonici...bilo je super...U dunavskoj u pasazuuser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

13.02.2013, 22:26

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Mi sledece subote slavimo prvi rodjendan i slavicemo kod kuce. Za igraonicu nije moglo jer imamo medju prijateljima samo jos dve bebe koje su manje nego Andrej (slavljenik). Pritom je moja familija vezana jedan za druge i ne moze da prodje bez nekog najuzeg kruga. Posto ja ne zelim da se petljam sa pravljenjem hrane narucili smo ketering, bice oko 30 osoba, sve cemo lepo da ukrasimo, moja kuma pravi tortu, time se bavi, i to je to, kako ce biti ispricacu vam kada se sve zavrsi. user posted image

< Poruku je uredio Anhelito -- 13.2.2013 22:27:43 >

clock-img

14.02.2013, 09:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Anhelito , da se lepo provedete user posted image

clock-img

14.02.2013, 14:42

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Hvala, javljam kako je bilo :-)

clock-img

14.02.2013, 22:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i bozi se blizi rodjendan..prvi mu proslavismo u stanu,rucak i to je to.sad treba i da ga ujedno krstimo,malo kasnimo,ali dobro...30-ak ljudi,kafana,njihovo ice i pice,tortu narucujem,a bice i tambiriceuser posted image
anhelito,srecnouser posted image

branki

clock-img

14.02.2013, 22:20

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Postoji li na Novom BGd.neka manja igraonica pogodna za proslavu rodjendana za dvadesetak ljudi i sestoro dece,,,malo dece ali mi je opet glupo da idem u restoran ,sta ce decurlija tamo da radi?Ipak je to deciji rodjendan,ne znam?I kako se uopste to iznajmljuje,placa se prostor pa nasa hrana i pice ili neki drugi fazonuser posted image

clock-img

14.02.2013, 22:32

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

evo i nas ,nama je rodjus u sredu pa cemo to kuci samo osnovni babe dede i tetka, da rucamo i da duva svecicu,a za sledeci vikend smo rezervisali restoran,njihva hrana i pice a tortu nisam jer ce da duva svecicu kuci pa mi glupo dva puta(bice torta ali nece da je prikazujemo vec ce konobari da iseku i posluze goste) a kao surprise bice fontana od cokolade.... muzika nesto kao tamburice bez ozvucenja da ne bude mnooogooo glasno,imacemo oko 80 gostauser posted image

clock-img

18.02.2013, 20:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

vec sam pisala da smo planirali bozi krstenje i ujedno i drugi rodjendan 2.marta,medjutim...zovemo danas kuma koji ce i da ga krsti,on je u beogradu,ne moze da dodje tad,moze sutradan.ja,reko,dobro,slavicemo u nedelju,zovem brata u bg,on kaze da bas tad ide za kopaonik i ostaje 2 nedelje.ja ludim..ajde,da pomerimo unapred nedelju dana i da bude sad za vikend,pocnemo da zovemo ljude,kad neka sestra mm poce-kako unapred da slavite rodjendan,to ne valja,trt-mrt...digao mi se pritisak odmahuser posted image
elem,sta vi mislite,kako biste vi?

< Poruku je uredio branki -- 18.2.2013 20:53:09 >

branki