cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

03.09.2012, 12:18

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Mi smo zakazali rodjendan u Igraonici za oboje ...Urosi je 13-og a Tei 22-og tako da cemo oboma napraviti zajedno....U toj igraonici ima dosta meste i za Roditelje moza da stane 20-ak...a super je za decu....

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

03.09.2012, 12:28

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

i mi rezervisali igraonicu za 23. septembar mada je Staši rođendan 18-og ali tada ćemo biti u Bg-u pa slavimo sledeće nedelje.
Biće oko 22 odraslih i 12 dece...pice, piće i naručila sam lepu torticu!user posted image

clock-img

03.09.2012, 12:59

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A mameee pitam vas za koju hranu,posluzenje ste ze opredelile u igraonici?

clock-img

03.09.2012, 13:03

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Anck,ja mislim da mozes da narucis neke pitice,prijice,slane rolate,neke salate,i nesto rostilja tipa oni zalogaj cevapi,raznici i slicno. I to se lepo postavi kao svedski sto i gotovo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

03.09.2012, 13:07

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Mi razmisljamo da napravi nesto tipa"meze"i kiflice, mini pice i fornete i naravno torte..mislim da je to sasvim ok za tih dva sata sto cemo biti tamo.

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

clock-img

03.09.2012, 13:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meze...dok se svi nakrkaju, em je skupa em proleti za sekund. Onda mi je isplativiji rostilj a i meni je lepse,samo da to dobro smislimo!

clock-img

03.09.2012, 13:18

clock-img

Anoniman

mi smo skoro bili na dečijem rođendanu u igraonici. Za klince su bile pitice i mini pice koje oni spremaju ili poručuju, kako već a za odrasle švedski stosa roštiljem, salatama, pitama i prilozima, onako naširoko, to su doneli roditelji slavljenika.

Inače, u Čačku ima igraonica/restoran. u prizemlju je restoran i to baš fin a u suterenu igraonica s tim da su u restoranu monitori na kojima možete da pratite šta deca dole rade sa animatorima jer je svaki ćošak pokriven kamerama.

< Poruku je uredio gae_gr -- 3.9.2012 13:20:50 >

clock-img

03.09.2012, 13:37

clock-img

lajla

pencil-img

1022

Meni ne odgovara rostilj jer imamo plasticne tanjire a uz rostilj mora i neka salata tako da smo to odma odbacili...meze na je bolje...

clock-img

03.09.2012, 16:54

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Preporučite neku dobru igraonicu za 4-i Milošev rođendan.

clock-img

20.09.2012, 12:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi zeljno iscekujemo sledeci petak , slavimo prvi rodjendancic u igraonici, a pre toga je krstimo user posted image

Najavlju cak 32 stepena weeeeee bice super!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.9.2012 12:05:19 >

clock-img

26.09.2012, 15:21

clock-img

jance

pencil-img

6439

mi smo isto krenuli da razmisljamo i kalkulisemo , sta, kako, koga i gde...
trenutna varijanta : deca u subotu posle podne, moja rodbina u nedelju za rucak, mm familija u nedelju za veceru.
prostor - pojma nemamo. ako bude lepo vreme kod nas napolju bi bilo savrseno, ali ako ne, onda cemo morati da vidimo jer unutra nemamo bas puno mesta.. ukupno trenutni zbir sa decom je 40 ljudi! to ce naravno neminovno morati da se smanji jer finansijski nismo u mogucnosti malu svadbu da pravimo, ali ovo je ono sto smo mi mislili da bi voleli a sada ce biti ono : a sta od toga mozemo...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

26.09.2012, 15:28

clock-img

Anoniman

Jance vama se priblizio rodjendanko, kako je vreme proletelouser posted image

Mi smo planirali rodjendan i krstenje za 28.oktobar, nekoliko dana pre prvog rodjendana, zakazali smo salu, imacemo oko 8o gostiju, sada treba da biramo tortu, fotografa, i odevnu kombinaciju za malu princezu...

clock-img

26.09.2012, 16:12

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mi slavimo u nedelju kod kuce rodjus. Za sada na spisku imamo oko 45 gostiju.
Imamo jednu veliku prostoriju gdje su samo stolovi i klupe ,sluzi samoz a feste.
Mm ce u subotu ispeci gicu a moj tata u nedelju jagnje da bude toplo meso za rucak. Za djecu cu spremiti poseban sto a imaju i dvoriste na raspolaganju. Ako bude kisa ,onda ce u Milosevu sobu poslije rucka.
Morala sam odustati od igraonice . Sta da radim sa ovim starijima , sa drustvom i rodbinom? Morala bih opet da nesto ogranizujem a nemam vremena za to.Ni ja mm . On je jedva dobio slobodnu i tu subotu za pripreme. Ovako cu riknuti jedan dan i zavrsiti sve. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

26.09.2012, 16:14

clock-img

jance

pencil-img

6439

joooj sto je to lako za devojcice - obuci ih... odevnih kombinacija kolko hoces. za decak imas odelce... i odelce. no ali nema veze. jeste vala, priblizilo nam se opaso, mm i ja smo onako nerado krenuli da pricamo o tome, puno toga bi hteli a za malo toga imamo para... no ali snacicemo se. mi cemo sami praviti torticu, odrasli sa decom ce dobiti kifle i grickalice, moji ce dobiti slaninu na rostilju a mm familija kotlic.... sokovi cebiti prirodni sirupi kupljeni na pijaci a od alkohola ce dobiti pivo obicno i ono sa ukusima i to im je to... takav je plan za sada...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

26.09.2012, 17:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i kod nas krece razmisljanje i planiranje user posted image
ponovo pratim prognozu i mantram o lepom vremenu
danas sam kupila pozivnice , kapice , trubice , tanjirice za tortu , dva stolnjaka sa rodjendanskim motivima user posted image
torta ce verovatno biti srce banana by ja i mama ce praviti cokoladnu a Tanja ce je ukrasiti , sad sta ce biti na njoj videcemo
a hrana kao i mesto zavise od vremena user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.09.2012, 14:42

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Nama je rodjendan sledeceg ponedeljka, za odrasle slavimo u nedelju, a Andrijini drugari dolaze u ponedeljak...Ne mogu ih sve odjednom, a bi rado, nego u stanu pravimo pa da se ne sudaramo medjusobno user posted image .Narucila sam kinder tortu u obliku auta, zove se Munja user posted image ,crvene boje...user posted image .Za odrasle cu neku drugu.Kupila sam vec kapice, tanjirice, case, trubice, salvetice.....Jedava cekam...user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

09.10.2012, 09:37

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

u subotu je zurka za rodjus
jeste da je 14 nedelja ali dugorocna prognoza kaze da ce u nedelju padati kisa a u subotu nece , znaci rostilj user posted image

clock-img

09.10.2012, 09:50

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Blago vama kad možete da razmišljate u žurci napoljuuser posted image
Kako bi meni bilo super u dvorištu, ali o tome sam trebala razmišljati prije, kad sam odlučila da hoću bebuuser posted image
Ovako će opet biti haos u kući, ali ajde i to je jednom godišnje i opet sve sredim do navečeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

09.10.2012, 09:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a tek da je rodjendan u maju , kako bi to bilo super

clock-img

09.10.2012, 09:54

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mi smo proslavili 30.9.
user posted image

Plavusica lijevo mi je snajka user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

09.10.2012, 10:00

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Opasan je Miloš, ima onaj zavodnički pogleduser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

09.10.2012, 10:11

clock-img

Anoniman

Aki je trazio proslavu u meku ove godine , zakazali smo za 27.10.

clock-img

09.10.2012, 10:13

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Tog dana je sv Petka user posted image  moja slava

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

09.10.2012, 10:42

clock-img

Anoniman

Nema drugih termina koji nam odgovaraju , pa smo racunali da u 12h niko ne ide na slavu

clock-img

11.10.2012, 16:32

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

zurka u subotu a ja jos nista nisam spremila , znaci sutra ko prezivi pricace user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 11.10.2012 16:33:02 >