cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proslava dečijeg rođendana

clock-img

14.05.2012, 14:59

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Jeca*

kod ovih sam narucivala vise puta KLIK
torte i na oko i na ukus SAVRŠENE, donesu na adresu..ja prezadovoljna . Preporučila sam i nekim koleginicama i bile su jako zadovoljne

I mi smo prošle godine kod njih naručili. Torta je bila preukusna i lepa, ali su nas zato za dva kg torte sa sve figuricama odrali, užasno skupo je ispalo (a torta uopšte nije bila zahtevna), tako da ove godine "u se i u svoje kljuse".
A što se igraonica tiče, takođe sam za kućnu varijantu. Ne pada mi na pamet da samo zakup prostora od 2-3 sata, bez pića i hrane platim 9000 dinara. Za te pare ću pre nešto detetu da kupim. Mi ćemo ove godine da slavimo kod mojih u dvorištu koje je ogromno, deca mogu da se rastrče na sve strane i nemam vremensko ograničenje kao što je u igraonicama, i da posle dva sata kažem ljudima "fajront" user posted image   Verovatno bih drugačije razmišljala da sam dete rodila u decembru, januaru...

< Poruku je uredio Snelle -- 14.5.2012 15:04:07 >

clock-img

14.05.2012, 15:03

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

prosle godine u ovo vreme je, mislim, cena bila 1600 din/kg

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

14.05.2012, 15:07

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Moguće, ali je nas torta od 2kg sa dve figurice mace i jednim klupkom koštala, ako se ja dobro sećam, izmedju 5.500 i 6.000 dinara, što je previše za tako malu tortu. Postoji i fotka negde na forumu.

clock-img

14.05.2012, 15:10

clock-img

Anoniman

gde to naplacuju zakup 9000?? mi smo najvise platili 4000+pice , a cini mi se da u jednoj nismo ni platili zakup
a i tortu smo puuuno manje platili

clock-img

14.05.2012, 15:16

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

U Obrenovcu! Ovde je problem što nije tako velika konkurencija kao u Bg-u, pa dižu cene nebu pod oblake user posted image

clock-img

14.05.2012, 15:19

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Jeca*

kod ovih sam narucivala vise puta KLIK
torte i na oko i na ukus SAVRŠENE, donesu na adresu..ja prezadovoljna . Preporučila sam i nekim koleginicama i bile su jako zadovoljne

I mi smo prošle godine kod njih naručili. Torta je bila preukusna i lepa, ali su nas zato za dva kg torte sa sve figuricama odrali, užasno skupo je ispalo (a torta uopšte nije bila zahtevna), tako da ove godine "u se i u svoje kljuse".
A što se igraonica tiče, takođe sam za kućnu varijantu. Ne pada mi na pamet da samo zakup prostora od 2-3 sata, bez pića i hrane platim 9000 dinara. Za te pare ću pre nešto detetu da kupim. Mi ćemo ove godine da slavimo kod mojih u dvorištu koje je ogromno, deca mogu da se rastrče na sve strane i nemam vremensko ograničenje kao što je u igraonicama, i da posle dva sata kažem ljudima "fajront" user posted image   Verovatno bih drugačije razmišljala da sam dete rodila u decembru, januaru...

ne bi, ja sam ga rodila u januaru i opet mi se varijanta igraonice ne svidja. prosto, ja sam takva, ili bliska s ljudima, ili nisam. nemaju sta da traze na rodjendanu mog deteta osobe zbog kojih moram da glumim nekog snoba. a to za fajront si skroz u pravu, sve vreme na tim igraonica-rodjendanima buljim u sat da ne preteram i ne ostanem u toj zadnjoj turi koju domacini moraju da podsecaju da je kraj. pre bih se ubila nego da se moj gost kod mene tako oseca. iskreno.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

14.05.2012, 15:24

clock-img

Anoniman

uzas snelle user posted image
mi Andreju rodjendan oduvek slavimo u igraonici i to bez odraslih , njih vodimo u kafanu user posted image
Petra se todila u avgustu pa slavimo u dvoristu sa svim nasim drugarima i decom

clock-img

14.05.2012, 15:46

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja jedva cekam da nasi prijatelji a i najbliza familija podobijaju decu pa da mozemo u igraonicu,ovako zasad ostaje rucak za 30 odraslih osoba. Cak i to ne bi bio problem ove godine kad bi bilo lepo vreme pa da budemo u dvoristu-ovako bice svedski posto ja prosto nemam prostora da smestim toliko ljudi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

14.05.2012, 16:40

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: ribizla

gde to naplacuju zakup 9000?? mi smo najvise platili 4000+pice , a cini mi se da u jednoj nismo ni platili zakup
a i tortu smo puuuno manje platili

Pa u NS je samo prostor tj igraonica 6000 bez icega, a mogu misliti BG user posted image
user posted image

clock-img

14.05.2012, 16:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nas kamicak kosta 70e samo zakup.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.05.2012, 16:56

clock-img

Anoniman

imam cifru preko koje ne idem , u mini smo 2x slavili , cini mi se da su mi uzeli 3000-4000 bez pica , kolos je bio isto tako nesto a jedna igraonica blizu instituta nam je bio free zakup , u puff puff je nekad bilo oko 3000 , tamo smo slavili nekoliko puta .
vise ne dam , ima mnogo dece i uz njihovo pice zakup bi mi bio previse

clock-img

14.05.2012, 17:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nama odgovara ona koja ima parking, gde su deca odvojena i gde ne moram da mozgam sta cu ako padne kisa ili ako ima 40 stepeni. Kamicak je super, prostrano, deca odvojena a vide se kroz staklo, super igracke i penjalice, bebi kutak... a znamo vlasnicu pa moze i dogovor, odlozeno.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.05.2012, 17:06

clock-img

Anoniman

Ja uopste ne znam ima li smisla da mu jos slavim rodjendan ? 9 ove godine puni , kad je prestar za to user posted image

clock-img

14.05.2012, 17:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Meni su prestali da slave kad su ljudi odjednom poceli da slave slavu (rodjena na sv. Jovana Krstitelja) pa su poseli da izostaju sa rodjendana. To je pocelo da se desava , cini mi se, '91.

clock-img

14.05.2012, 17:11

clock-img

Anoniman

znaci jos 2-3 god ipak

clock-img

14.05.2012, 17:12

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mozda i ne moras. Ja sam posle sama organizovala drustvo, pa su uvece dolazili kod mene na tortu, a kasnije sam ih vodila u grad.

clock-img

14.05.2012, 17:14

clock-img

Anoniman

videcemo , izjasnice se sam

clock-img

14.05.2012, 19:18

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mi smo nasli super povoljnu igraonicu na Vidikovcu,u cenu od 8.000 ulaze prostor,3 animatora,sanker,konobar,topli napitci (turska kafa,neskafa,espreso i cajevi) i bezakloholna pica (sve vrste sokova i po dva sokica za decu u tetrapaku),alkoholna pica se naknadno placaju a mogu i da se donesu. Torta i hnana su na nama.

< Poruku je uredio Nensi* -- 14.5.2012 19:20:10 >

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

14.05.2012, 21:16

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: lesica

Ja jedva cekam da nasi prijatelji a i najbliza familija podobijaju decu pa da mozemo u igraonicu,ovako zasad ostaje rucak za 30 odraslih osoba.

Isto!

Mi ćemo ove godine u stanu i to baš za rođus (jeste radni dan, ali nema veze).
Tortu smo poručili sa motivima Pepe, a za zakusku smo poručili od jednog ketering servisa (bruskete, kanapee, mini tortilje i sl.).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

15.05.2012, 00:39

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Mi smo uvek slavili u basti mm-ovih jer imaju veliko imanje i predivan deo za proslave. Postavili bi sator, zamak za skakanje, zavisno od vremena i bazen, igracaka milion, bebama tepih za puzanje, silne penjalice, klackalice, vozilice itd.
E sad smo se odselili podalje od njih i odavno sam krenula razmisljati sta cemo ove godine. Zasto- jer je moje dete 10meseci pre rodjendana pocelo smisljati koja ce joj biti tema za rodjendan, koji likovi ili crtic i kako ce joj se drustvo maskirati. Ima i listu gostiju- organizovana, nema sta user posted image
Al nije toliko do njenih zelja koliko do toga da ce nam beba tada imati mesec i po verovatno a ja sam ta koja uvek organizuje sve do detalja- od hrane koju sama spremam, preko torte koja bude malo zahtevnija za dekoraciju, do rucno radjenih pozivnica, dekoracija, pinjate itd... Jedino smo poslednji put unajmili animatorku, inace smo i to mi izmedju sebe odradili (igre, pevanje itd).
Jao imamo 4 meseca, a ako hocemo prostor moracu da odlucim i unajmim za par nedelja najkasnije jer to se kod nas mesecima unapred mora...user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

15.05.2012, 08:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja uopste ne znam ima li smisla da mu jos slavim rodjendan ? 9 ove godine puni , kad je prestar za to user posted image

Uf pokušaj da mu kažeš da je prestar za slavljeuser posted image
Mislim da u toj dobi pogotovo žele da okupe društvouser posted image
Moj ima 5 i ja već ne zovem odrasle nego samo djecu, prošli put su roditelji doveli Rokove prijatelje iz vrtića, jedna mama je ušla na kavu kad je došla po malog a drugi tata nijeuser posted image
Ja sebi i dandanas obilježim rođendan, bar napravim tortu, nek se zna kad sam postalauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

15.05.2012, 09:14

clock-img

Anoniman

Ma ne user posted image
mislila sam na slavlje u igraonici , njemu ionako dolaze drugari , roditelji ih samo pokupe

clock-img

15.05.2012, 09:20

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ahaaaaa, reko ukinuće djetetu rođendan zločasta mamauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.05.2012, 11:20

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja bih mozda ipak slavila kuci iz razloga sto nemamo puno prijatelja koji imaju djecu, a da odemo u igraonicu samo sa nasim djetetom i jos mozda dvoje mi je bzvz. Imamo vikendicu sa bazenom, ali mi se ne slavi tu jer je to bazen za odrasle i ne mogu da strahujem da neko ne upadne isl. Mozda je ipak kuci najbolje rjesenje jer nam prijepodne dolaze stariji, a predvece mladji.

clock-img

16.05.2012, 14:50

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja mislim da sa 9 bas vole da slave, a u kuci bi sa njihovom energijom i da ih je vise od 7-8 napravili haos...
Mi smo prosle nedelje bili na proslavi 9-og kod bratanice i prvi dan je bila za decu u igraonici, drugi za porodicu kod kuce.
Dece je bilo oko 25, igraonica taman velika i sa zabavom za sve uzraste- jedan kraj stoni fudbal, Wii, Playstation i ostalo sto je zanimalo decake, na drugom kraju deo za penjanje, sa toboganima, kucicom sa silnim igrackama, u sredini plesni podijum sa ogledalima, sa strane stolovi za klince i fotelje za odrasle.
Uglavnom su bila deca od 8-9god, par malo starijih, jedna curica od 5.5 i moja od 4.5god. Svi su se super proveli, animatori su im organizovali igre: muzicke statue, twister, izbor za mis itd. Trajalo je 2.5h- sasvim dovoljno. Nas 3 mame smo samo ostale, ostali roditelji su otisli. Bilo je "malo" bucno, al uspele smo da komuniciramo user posted image

You give them life, they give you more to live for...