U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
E drage moje zenice, lako je vama jer ste trudne, pa mozete sa njom da odrzavate zube i bar kozu na stomaku ako ne i lice a mi jadne sa dve crte to cuvamo kao dragulje uvek u rupicu da ni mrvica ne iscuri, posto ko zna mozda bas ta mrvica napravi bebu a ja tako 12 godina i ne znam sta propustam a da sam na vreme sada bi mi lepo lice bilo zategnuto i zubi jako beli
22.02.2009, 18:22
eugenija
5366
IZVORNA PORUKA: maslacak
Ja sam čula da je sperma dobra za ten, ne znam sada, ako je još i za zube..
Ahaaaa, zato ja nemam akni na stomaku
22.02.2009, 18:40
Jacaca
865
Eugenija, kazu da je to odlican lek protiv strija.
22.02.2009, 18:45
eugenija
5366
A za šta sve nije.. Ja mislim da je dobra i za glancanje cipela.. Dobiju poseban sjaj
26.02.2009, 00:48
Anoniman
I ja sam negde citala da je dobra za svasta nesto, a narocito za zube, podmladjuje kozu i to sto je Jacaca rekla - treba njome mazati strije Mislim da nijedna normalna zena ne koristi spermu kao kozmeticki preparat, ali nikad se ne zna... Tek sada sam shvatila da je sigurno muskarac autor svih tih tekstova U svakom slucaju imam zdravije zube nego ikad i svake godine izgledam sve mladje
06.04.2009, 03:31
Verus
11942
mozda za ten, ali nije dobra za vid i za oci...peche breee
10.06.2009, 13:42
Anoniman
Jao kakav post sam našla na nekom forumu, moram da vam ga prebacim, umrla sam od smeha!
Kakav crni kondom u sred bijela oralnoga sexa? O ORALNOM sexu pricamo, procitaj opet naslov teme. Ili spadas u one sto vole da zvacu gumu, bljak
Pusenje preko kurtona, Boze me sakloni, pa to samo na stajgi ima!
10.06.2009, 13:46
Anoniman
isti smo tekst citale ...i ja nasla to
10.06.2009, 13:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Jao kakav post sam našla na nekom forumu, moram da vam ga prebacim, umrla sam od smeha!
Kakav crni kondom u sred bijela oralnoga sexa? O ORALNOM sexu pricamo, procitaj opet naslov teme. Ili spadas u one sto vole da zvacu gumu, bljak
Uffffff...al stvarno....odvratno i mirishe ta guma....ne bi je ni primakla ustima...tj...primaknem kad navlachim kondom
10.06.2009, 13:53
Anoniman
Ustima stavljaš kondom?
10.06.2009, 13:54
barbara
371
kakve smo glupe,kupujemo kreme te za celulit,te za ten,te pastu za zube.........a mozemo sve to da imamo dzabe em sto je zdravo em sto je prirodno!
10.06.2009, 13:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi
ja mislim da je to sve istina jer sam i ja negde davno od nekog cula da je zdrava
To valjda zavisi od ishrane partnera....ako se on ne hrani zdravo...i ne unosi minerale i vitamine....ne moze samo tako da se stvore u spermi...ne?
10.06.2009, 13:56
Anoniman
Ustima stavljaš kondom?
heheh...pa poshto ga koristimo samo jednom u 100 godina kad nam se tjefne....onda malo iskoristimo priliku za eksperimetisanje.....pa sam ja tako isprobala navlachenje kondoma usnama ....em shto pali....em ga ne mogu pocepati noktima
10.06.2009, 13:59
ljubičica
985
IZVORNA PORUKA: Verus
mozda za ten, ali nije dobra za vid i za oci...peche breee
Aj onda da se umivamo svaki dan
10.06.2009, 14:00
ljubičica
985
Kak`e budale
10.06.2009, 14:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica
em ga ne mogu pocepati noktima
A zube odložiš u čašu? Pa i zubima ga možeš pocepati!
10.06.2009, 14:07
Anoniman
10.06.2009, 14:10
Anoniman
pa zube prekrijem usnama hehehee...probaj pa tje ti biti jasno
10.06.2009, 14:20
Sneža
1513
Ustima stavljaš kondom?
Ovo sam videla u jednom hmm crtanom filmu,navuce ga zena ustima i zubima ko od sale mm nije hteo da vezbamo,plasi se onog "i zubima"
10.06.2009, 14:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sneža
Ustima stavljaš kondom?
Ovo sam videla u jednom hmm crtanom filmu,navuce ga zena ustima i zubima ko od sale mm nije hteo da vezbamo,plasi se onog "i zubima"
Zashto se plashi??? ne kontam....zar kod oralnog sexa ne dodje momenat kad pokushash ...khm...kako bih rekla.... da ga stavish celog?
10.06.2009, 14:32
Sneža
1513
Smeshkice,salila sam se,mucim ga na sto nacina,a mm nema pravo da se zali
10.06.2009, 14:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sneža
Smeshkice,salila sam se,mucim ga na sto nacina,a mm nema pravo da se zali
Nema ni moj pravo...uskratjeno mu je dozivotno
20.08.2009, 19:28
Anoniman
Žene, umrla sam od smeha. Čitala sam ankete... i naišla na jedan mnogo funny komenatr ispod ankete na ovu temu.
20.08.2009, 23:36
marince1
4824
Postoji neki vic za to,alneznam kako tacno ide. Tipa: terao Muja Fatu da mu po i kao argument naveo da je to dobro za njene zube. Ona nekako pristala i kad je zavrsila pita ga kako je to dobro za zube,a on joj odgovori ''pa da nisi htela ja bi ti izbio zube''