cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu i ženi

clock-img

09.06.2009, 10:07

clock-img

božana

pencil-img

421

U pravu si Tasho i oni su emotivni.Samo je razlika u tome što mi odmah ispoljimo svoje emocije i zbog toga češće napravimo nepromišljenu grešku.

clock-img

09.06.2009, 10:11

clock-img

Anoniman

user posted image  Jeste, i kod mene je nekada bilo tako. Naučila sam vremenom da se kontrolišem.

clock-img

09.06.2009, 10:18

clock-img

božana

pencil-img

421

E, pa blago tebi Tasho.Ja se priznajem još uvek tome učim.

clock-img

09.06.2009, 14:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mister NO

"A sa sadashnjim je sve uvek ok....ali moram priznati da mi bash imponuje kad osetim da se od samog ljubljenja(dok smo obucheni) pochne dizati....onda nema shanse da nas neshto sprechi da se damo u akciju user posted image Nekad mislim da sam nimfomanka user posted image user posted image user posted image user posted image "DACO/MACO nisi jedina!dobro je normalni smo! uhhh

hehehe....e bash mi je drago.....svet bi bio lepshe mesto za zivot kad bi svi ovako user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2009, 09:20

clock-img

Anoniman

Evo textić KLIK OVDE

clock-img

24.10.2018, 00:20

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Primetila sam, o čemu god da se radi, pa i o impotenciji, kad žena ima neki problem, ona priča o tome, pita sve žive za savet i ide kod stručnjaka dok ga ne reši, a muškarac kad ima problem, on zbog svog ponosa neće da priča o tome i smišlja izgogovore, i problem se vremenom produbljuje.