cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pegla

clock-img

25.10.2011, 21:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A jel moram destilovanu, može obična?

Piše da može i obična, ali pošto uvek imamo destilovane vode u garaži onda nju koristim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.10.2011, 11:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Super Anči, hvala:)

clock-img

26.10.2011, 17:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Anči, naručila sam je sada, preko njihove on line prodaje, jedva čekam da mi dođe:)

clock-img

26.10.2011, 21:56

clock-img

Zvoncica77

pencil-img

113

Cime cistite peglu.Malopre sam poludela,peglam i uhvati mi neku crnu majicu i zalepi se crno,nikako da ocistim,sve mi poceli ostajati tragovi kada sam pocela peglati ostalo,pa sam odustala.Cime to mogu ocistiti??

clock-img

26.10.2011, 22:02

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ja sam danas moju cistila- uzela rastvor malo sirceta i sode bikarbone, natapkala krpom.. tj prvo sam mislila da cu tako uspeti.. onda sam uzela zicu sa sudove, nakvasila sa sircetom i skinula. posle prebrisala sa vodom.

clock-img

26.10.2011, 22:12

clock-img

Zvoncica77

pencil-img

113

Hvala Inice,odo odma da cistim user posted image

clock-img

26.10.2011, 22:14

clock-img

snješka

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: Inica

uzela zicu sa sudove, nakvasila sa sircetom i skinula. posle prebrisala sa vodom.

Ja oduvijek samo ovako čistim peglu. Jedino se tako skine sve što se nalijepi na nju. user posted image

clock-img

26.10.2011, 22:39

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Prvi put sam se plasila da se ne osteti povrsina, ali nije. Ovo sad je dr.put da moram da je cistim. Tako je to kad je i mm koristi user posted image

clock-img

26.10.2011, 22:39

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Ma kakvi, usjaji se super. Bude čista kao nova.

clock-img

26.10.2011, 22:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, naručila sam je sada, preko njihove on line prodaje, jedva čekam da mi dođe:)

Super user posted image ja sam upravo završila sa peglanjem, opeglah bezbroj pelena, c r k l a sam!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.10.2011, 16:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Stigla mi pegla upravo user posted image

clock-img

28.10.2011, 16:58

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Ja imam Gorenje peglu vec par godina i suuuper je user posted image

clock-img

28.10.2011, 17:00

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Super Marija, drago mi je što ste uglavnom zadovoljni a verujem da ću i ja biti user posted image

clock-img

15.11.2011, 18:48

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Evo da pomognem onima koje se muce sa iyborom pegle. Imam Tefal peglu model 3510 i prezadovoljna sam. Ima je i moja sestra i takodje je jako zadovoljna. Inace, pegla kosta oko 4500dinara.

clock-img

23.11.2011, 21:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Dunjči, kako te služi pegla? user posted image

clock-img

23.11.2011, 21:23

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Super je Anči, baš sam zadovoljna, hvala ti na preporuci user posted image

Malo kada pustim onu prvu paru smrducka, ali ne smeta mi, nije strašno, možda je zato što stavljam običnu vodu. Ali pegla super!

clock-img

23.11.2011, 21:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mislim da je i meni prva dva, tri peglanja malo smrduckala ali sad je ok. Odlična pegla za male pare user posted image

clock-img

23.11.2011, 21:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Baš tako, nije skupa a odlična, ma ja sam prezadovoljna.

A i to što kažeš, baš onako smrducka na "novo", ali nije uopšte strašno, ja uživam dok peglam sa njom:)

clock-img

23.11.2011, 21:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Super! Uvek strepim kad nešto preporučim, drago mi je da si zadovoljna user posted image

clock-img

16.02.2012, 17:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ana, jel mozes da stavis link one pegle koju imate ti i Dunja. Kliknula sam na onaj link sto si postavila na prethodnoj strani, ali ima dosta modela.

clock-img

16.02.2012, 19:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sanjice, izvini tek sam sad videla post. Nema je više u Gorenju pa ti zato ne otvara link na nju. Evo to je OVA.

clock-img

17.02.2012, 11:05

clock-img

aleksandrova

pencil-img

1051

svratila sam samo ovde videla sam naziv teme i samo zelim da kazem : PEGLO MRZIM TE user posted image

mozak mi je otiso na odmor

clock-img

17.02.2012, 11:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Ja i dalje moram da hvalim moju Gorenje peglu, Anči, hvala ti na preporuci opet. Volim kada sam zadovoljna kada nešto kupim dobro a sada sam baš zadovoljna!

clock-img

17.02.2012, 11:29

clock-img

Anoniman

Danas je jedan od retkih dana kad mi peglanje baš prija-napolju veje sneg, Miša na čuvanju, muž na poslu, ja skuvala kafu, pustila malo blues-a, i uživam u peglanju.............user posted image

clock-img

17.02.2012, 11:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

E, pa takvu smo mi imali dve godine i crkla je. Bila sam zadovoljna, ali ne mogu da verujem da se tako brzo pokvarila. Odneli u servis i nesto su povezali i opet ne radi. Tako da mi sleduje nova. I u poslednjih dva meseca jedna po jedna stvar otkazuje.