cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće

clock-img

06.05.2020, 22:19

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

IZVORNA PORUKA: betibupbg

Ima tema o prenatalnim testovima.

Kako da je nadjem, izvini nisam bas dugo na forumu pa se ne snalazim bas najbolje? 

clock-img

07.05.2020, 01:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE

IZVORNA PORUKA: Jecko89

Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

07.05.2020, 09:53

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE

IZVORNA PORUKA: Jecko89

Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤

Hvala. 😘

clock-img

07.05.2020, 10:09

clock-img

betibupbg

pencil-img

287

Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima.

clock-img

07.05.2020, 14:21

clock-img

Jecko89

pencil-img

31

IZVORNA PORUKA: betibupbg

Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima.

Hvala, nasla sam ❤😘

clock-img

07.05.2020, 19:13

clock-img

betibupbg

pencil-img

287

Nema na cemu. Srecno.