cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište KBC Podgorica

clock-img

09.06.2012, 12:38

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Samo cu da ti kazem da ga Pedja radi user posted image , e to je sto kazem sve sto nemas u citavoj drzavi kod njega ima user posted image user posted image

clock-img

09.06.2012, 12:43

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: nenja22

čekaj,ali ovo za šamar govoriš figurativno, ili te je doslovce ošamario? pa ja to ne mogu da verujem šta su ljudi u stanju sebi da dozvole, stručnjak kakav god da je, to je po meni nedopustivo toalno!

Njenjo, doslovce me osamario da bih se probudila, i rekao " Aoooooo, a vidji ove ludeeeee, spava na porodjaj!" To je bilo oko 23 h, tacno se sjecam sata koji je bio ispred mene, plavi sta na zidu. Ni dana danas mu se ne javljam, a on mi je cak i rodjak iz Bjelopavlica, po maminoj strani.

clock-img

09.06.2012, 12:45

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

tija ne zezaj me, aoooo user posted image dje kod njega?!
Inace, ima li kakvih novina o renoviranju porodilista ili je to samo prica?

clock-img

09.06.2012, 12:49

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Stvarno Pedja radi i cinimi se da je 70e ja, meni je Micunovicka ukljucila 3d color isto se super vidi user posted image
Prica se da ce se prebaciti porodiliste ce biti kod djecije bolnice tacnije kod NEO, ja mislim da nigde na svetu nema da je je Neo u drugoj zgradi od porodilista user posted image bukvalno 300-400 m od bolnice.Ali to neverujem da ce se desiti pre 2099 user posted image

clock-img

09.06.2012, 12:53

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Jao, Boze sacuvaj.
Haha, e dobro si!

clock-img

20.06.2012, 17:20

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Renovira se porodiliste, sad se porodjaju gde je bila patologija, samo da se nezbunite kad krenete user posted image

clock-img

20.06.2012, 22:29

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Forumi su malo prodrmali javnost, pa su nešto konačno pokrenuli.! Tija,sa četvrtom bebom ćeš biti u boljim uslovima!!!
Što se tiče Pedje, ja ga obožavam! Sve što mi je rekao bilo je tačno, porodio me oba puta super efikasno, radio mi je i amniocentezu, nije gnjavio nepotrebnim analizama.Meni je najvažnije to povjerenje i sigurnost koju mi je ulivao.

clock-img

14.09.2012, 14:36

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Da li mozda neko zna kad ce biti gotovo renoviranje porodilista user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image