cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Blizanci. Prirodan porođaj ili carski rez?

clock-img

28.03.2019, 15:28

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja bih ponovo na carski, ukoliko bih ponovno bila trudna, ne znam Sanidej cemu takva konstatacija?

Znaci ja nisam normalna?!?! Svasta... 

Ja sam veci do trudnoće prelezala u bolnici,isla na hitan carski, alo to je vec druga tema, kako i zasto. U svakom slučaju kako lekari kazu, oni najbolje znaju. Bice sve u redu, i ako se  bebe ne okrenu, pa moras na carski, nista strasno, sve to prodje, oporavis se i super, ne brini 😊😊😊

clock-img

12.12.2019, 19:41

clock-img

Milica911

pencil-img

14

Samo carski

clock-img

13.12.2019, 13:02

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Zavisi-mene i moju sestru bliznakinju rodila je majka prirodnim pute,dok starijeg brata carskim rezom.No dobri,to su bila neka druga vremena...

clock-img

15.04.2020, 20:18

clock-img

lokicagagica

pencil-img

287

Bez obzira sto licno nisam zelela carski, nazalost moralo je tako. Bebe su bile u nepovoljnom polozaju i CR je odradjen kada sam bila 36+4

You will never understand life until it grows inside of you...

clock-img

15.04.2020, 22:53

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Pa dobro, nekada nemamo izbora. Najvaznije da je sve proteklo kako treba.

clock-img

15.04.2020, 22:57

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Bitno da je sve proteklo u najboljem redu.Imam starijeg brata,njega je majka rodila carskim rezom,a nas prirodnim porođajem.Dobro,to je i drugo vreme bilo,nije nas pre termina rodila.Nije ni znala da nosi blizance😀

clock-img

15.04.2020, 23:00

clock-img

lokicagagica

pencil-img

287

Za to nekada mi je i razumljivo, nikako mi nije jasno kako se skoro dogodilo u nasem porodilistu da nisu do samog porodjaja znali da zena nosi blizance. Inace sto se tice samog nacina porodjaja da sam mogla da bitam uvek bih izabrala prirodni, ali sta je tu je, vazno da je sve proslo kako treba.

You will never understand life until it grows inside of you...