IZVORNA PORUKA: Brand new mama
Ne smeta mi sto ljudi ne misle i ne vjeruju u isto kao ja. I ne mislim da ti isti grijese,vec da svako ima pravo da odlucuje sta je za njega dobro,ili da promjeni misljenje
Eeeeeeeeeeeee....To je sve dok ti neko ne iskritikuje "ustipke", koji inace bas dobro ispadnu, ali sad bas nesto i nisu ispali. I tako ti kazes, sele, nesto ti je ulje uzeglo ili imas misije govance u brasnu
Inace super je sto si se potrudila...Ali gotovo je....sele je zabrijala crtu i trka do smrti pocinje...Pa ti od kriticara hrane ispadnes neprijatelj, od neprijatelja zapadnes u kategoriju nevernika, a onaj ko je nevernik ici ce u pakao, pa je nekako ta druzba sa djavolom neizbezna. A za sve su krivi ustipci
Svi oni koji veruju u Boga, trebalo bi da ispunjavaju jednu stvar, a to ne rade-voli bliznjega svog.
Ja cu udariti parafrazu na zapovest, pa cu reci,
ne moras voleti bliznjega svog, ali ga valja postovati kao personu ukuliko postovanje zavredjuje. Za one koji ne veruju u Boga, trebalo bi da vazi isti princip, jer negde u vazduhu lezi taj zakon ljudskosti koji ima jednu jedinu manu, a to je sto ga niko nije zapisao na papir.
Meni su ateisticka shvatanja jako zanimljiva...Ne delim ih, ali ih kontam (verovatno zato sto verujem i u nauku).
Sve u svemu ja sam vernik i naucnik, kriticar i primalac kritike, moja vera iogranicava nauku, a nauka ogranicava veru...U konstantnoj sam borbi sama sa sobom..Pitam se sta ce prevladati? Poenta je, da sta god kod drugih prevlada, ja to postujem. I zato se slazem sa tobom BNM...Respect!
I na kraju jedna vrlo bitna stvar -ne volim svacije ustipke....I drugi ce morati da zive sa tim!