cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodična večera

clock-img

25.02.2009, 13:26

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Jao Taso pa ja tek sada videla fotku, e pa sada sam gladna, odoh da spremam morske plodove ako hocete recept javiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2009, 13:28

clock-img

Anoniman

Ubaci ovde: Recepti KLIK

user posted image

ps. Jel tebi stižu pp? user posted image

clock-img

30.11.2014, 21:26

clock-img

soni

pencil-img

5581

volim fino aranziran i pun sto...Mi sada nemamo klasican trpezarijski sto , imamo jedan samo u kuhinji, pa i kad ga aranziram i pozovem goste nije tako romanticna atmosfera...volim svece ali ne idu mi u kuhinji a oko nas sudovi i ostalo user posted image ...to je jedino sto mi smeta u nasem stanu

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

30.11.2014, 21:32

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E ja imam baš veliki kuhinjski sto,moram se pohvaliti da me mm jednom prilikom prijatno iznenadio kada mi je priredio ručak iznenađenja i sve je tako lepo servirao da mi je naterao suze u oči,još je i sam spremio ručak,naravno sve iz kesice ali to je nebitno,važna je pažnja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

30.11.2014, 21:38

clock-img

soni

pencil-img

5581

divan je

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

30.11.2014, 23:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Volela bih da imam veliki trpezarijski sto da sve stavim kako sam zamislila a ne kako moram. user posted image

clock-img

30.11.2014, 23:43

clock-img

mati

pencil-img

6667

ME, evo ja izbacujem veliki da ti ga prosledim...user posted image Uzeli smo manji, ionako nam uvek i za sve fali prostora.
Inace mm i ja tako cesto volimo da zamezimo pa da veceramo, neko picence, itd... I uglavnom sve postavimo na stocicu u dnevnoj, trpezarijski sto koristimo za slavlja i rodjendane samo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...