cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Terapeutski ulošci LOVE MOON sa anionima

clock-img

12.05.2010, 22:20

clock-img

rozi

pencil-img

52

Nije sala, moja drugarica ih jako hvali...stalno je imala nekih problema tamo dole a sad kaze da je ko'breskvica:)Jedino sto su skupi ali opet za zdravlje je touser posted image

Deci nije potrebna savrsena , vec srecna i zadovoljna majka

clock-img

13.05.2010, 01:06

clock-img

Anoniman

Moja drugarica je pocela da ih koristi, jer je imala problema sa gljivicama i od tada vise nema nikakvih problema. Postoje dnevni, nocni i oni sto ja kazem Classic. Nisam sigurna za cene, ali mogu da proverim. Prodaju se po multi-level principu i znam da mi je rekla da dok ga ne promeni nema sanse da se nista oseca onaj neprijatan miris kad ide u toalet, verovatno kapirate o cemu pricam.

A sto se lekovitog dejstva tice,  pogledajte filmic, pa ko veruje. Toliko od mene, nadam se da sam pomogla. user posted image

clock-img

28.05.2010, 23:03

clock-img

bećaruša

pencil-img

2

Ovde imate lepu prezentaciju i video klipove o tim ulošcima

Potražite na google "winalitens"
<guppy obrisala direktni link: REKLAMA, protiv pravila foruma>

Korsitim ih tri meseca i stvarno ne mogu da se porede sa klasicnim uloscima. user posted image

< Poruku je uredio guppy RR -- 29.5.2010 0:40:06 >

clock-img

29.05.2010, 10:12

clock-img

bećaruša

pencil-img

2

Winalite uloske ne prodaje ni jedna firma niti se od u nekoj prodavnici mogu kupiti. Prodaju ih pojedinci ukljuceni u MLM, odnosno prodaju ih uglavnom one zene koje ih i koriste, tako da svaka moze i da ih i koristi i da ih prodaje. Koncepcija prodaje winalite ulozaka je bazirana na tome da se nesto sto je korisno za zdravlje preporuci rodjakama, prijateljicama, poznanicama, ljudima u okolini, jer reklama na TV-u, casopisima, bilbordaima i sl. za winalite nema niti ce ih biti. Zato me malo cudi sto ste obrisali link, jer informacija je korisna i nije reklama firmu, za razliku od toga kada neko na forumu pomene neke od ulozaka cije reklame se stalno pojavljuju u medijima.