evo i ja na kratko da se javim! Hvala vam svima sto brinete....citala sam ali ne mogu se setiti svakome da odgovorim napitanje, drzim ovokucanje kratkim, pa nazad u krevet. Pustili su me sinoc kuci. Primila sam inekcije za sazrevanje njenih pluca, u slucaju da do poroda ipak dodje rano, sto se ja nadam da nece. Trenutno sam stavljena na 2 nedelje mirovanja u kevetu, za to vreme ce me pratiti pregledima. Vec sam pisala da ako sve bude ok, bicu odobrena da opet radim, ali samo sedeci. Jbg takav je sistem, pricala sam sa mojom dr. i ona ne moze zakonski da zahteva produzenje tih jadnih 12 nedelja, ako za to nema zdravstvene osnove u tom trenutku, tj. ako su nalazi svi dobri i stabilni (to je ono sto u NS punot rudnica sada dozivljava, divota od zapadnog sistema a?). Uglavnom, ako ne bude dobro, onda ostajem kuci do kraja. AKO se ne daj boze rodi radno, cim se oporavim, odo nazad da radim, trebace me ona vise kada je puste kuci, jer u bolnici ima svu negu koja joj treba. Ja sam 3 sprata gore, moci cu sat vremen na dan, podeljeno na 3 puta da budem sa njom, a mogu tu i da nocim. To sve ja razmisljam ako NE DAJ Boze do toga dodje. Ja se osecam bolje. NOcas sam imala malo bolove, kada sam ustala da idem da piskim, pa sam tu ostala budna pa sati dok se nije sve smirilo, ali nisu to hvala bogu oni bolovi koje sam onda imala. Ono su bili bas porodjajni, sve sa bolom i grcem u ledjima. Ovo je onako, tiho tinjanje nekog menstrualnog bola.
Bilo kakvi menstrualni bolovi i bolovi u ledjima nisu normalni! Braxton Hicks kontrakcije, retko bole, i vise se manifestuju zatezanjem stomaka, koji traje od nekoliko minuta do mozda sat vremena. BH posle toga popuste, mene ovi naleti i bolovi nisu popustali, i boleli su nisko, u preponama i u vagini, i u ledjima. Znacni nista slicno BH kontrakcijama koje sam imala nekoliko puta u trudnoci.
Toliko od mene! Pisemo se kasnije, poljubac od Verus!
Hvala vam svima na molitvama, i sto nas drzite u mislima, sva ta pozitivna energija nam obema treba! srce i zagrljaj od dve bubamarice.