Hvala vam puno svima drage moje. Jako znaci imati podrsku i cuti lepe reci (a znamo svi to vec ovde). Evo, odspavala sam neka 4 sata, sada je 6:20 ujutru. Osecam se dobro, lezim stalno osim do wc i nazad. Nije tako strasno (zasada ). Ona je dobro, monitori prate njeno srce i udarce, a jos jedan moje kontrakcije. Sinoc su odlucili da me skinu sa infuzije, primila sam skoro 3 kese, a nisu mi davali jesti i piti u slucaju da me moraju hitno na CR. Hvala Bogu, sinoc oko ponoci su mi dali da jedem, ali su odlucili da monitore ipak ostave preko noci. Morali su i dalje pratiti da li je ona pod stresom od svega, ali izgleda da nije. Uvek sam vam kukala da je mirna i da se ne suta, ali ja to u stvari ne osetim dobro zbog te placente sto je na prednjem zidu stomaka-ona je bas neka ludica, pola noci je sutala ko luda!
Eto, stvari malo bolje izgledaju. Ostacu ovde bar do veceras (minimum ta 24h), pa ce odluciti da li ostajem bar jos 10 dana ( do kraja te famozne 28 nedelje), ili ce me pustiti kuci da tamo mirujem. Rekla sam mm da ako ostajem u bolnici nema sta on da mi pomogne. Tako je daleko sada a kaze jadan da ne moze da prestane da misli na mene...jbs ga bzvz je zapalo da smo bas sada odvojeni, ali dosta mi je prijateljica doslo, donelo kompjuter, malo hrane i vode , i tako, neko mi brine i o psu i macku. Cula sam se i sa mojima sinoc da im javim da je sve bolje, da se i oni vise toliko ne sekiraju, ipak su daleko a ne mogu ni da me vide uzivo.
Mislim da ce sve biti ok. Trazicu od moje dr. da mi otkuca izvestaj sa kojim mi daju to neko famozno bolovanje koje je u stvari vreme koje imam sa njom. Odlucila sam da ako se eto, ne daj Boze rodi ranije, ja cu uzeti nedelju-dve da se oporavim, pa cu ici da radim-i onda mogu imati vise vremena kada nju otpuste kuci. Ipak bih bila tu, 3 sprata gore, pa bih mogla silaziti non stop dole da je vidim, a i mogu ovde dole spavati.
Eto to su najgore varijante, ali ko zna, mozda uspem da iznesem sve do kraja lezeci. Videcemo.
Meni 2 meseca nije grlic gledaj, jer je zadnje merenje bilo dobro, koje u stvari nije tacno izmereno. INSISTIRAJTE na svemu!!! UVEK sam to vikala, i na kraju sam i ja zeznula. Osecala sam se super, do dan pred kada je sve pocelo. Tako da ako ste imale neku proceduru grlica kao sto sam ja, trazite od lekara da se to gleda UZ bar jednom mesecno.