cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski dodatak

clock-img

16.05.2022, 17:31

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Ako je dete primilo sve vakcine, pa cak i ako je “zakasnilo” ne vidim sto ne bi odobrili 🤷‍♀️Sumnjam da toliko idu u detalje - kada je primilo, ako je kasnilo zasto je kasnilo itd.

I da dodam, vakcinisite dete mmr-om. Vazno je i zbog njega/nje, kao i zbog bebe koja treba da se rodi. Narocito ako starije dete ide u kolektiv!

< Poruku je uredio lesli -- 16.5.2022 17:33:04 >

clock-img

13.07.2022, 22:41

clock-img

Joksi90

pencil-img

1

Da li je neko imao sledecu situaciju. Dete nismo prijavili u porodilistu posto smo imali nekih problema sa licnim kartama. Ja sam prijavljena u Beogradu i tu sam se i porodila. Muz je iz Panceva i tu smo prijavili dete. E sad me interesuje da li ima prava na roditeljski dodatak i u kom gradu? Iako od toga ne bude nista nije jaka stvar, ali da li to ima neke veze sa republickim davanjem? I na koji racun leze roditeljski dodatak ako se odobri, na racun koji se otvara po sluzbenoj duznosti u Postanskoj stedionici ili na racun podnosioca zahteva?

clock-img

14.07.2022, 09:12

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Pitajte u maticnoj sluzbi u Pancevu.
Sigurno imate prava.

< Poruku je uredio nata11 -- 14.7.2022 9:13:37 >

clock-img

02.11.2022, 21:46

clock-img

Milka92

pencil-img

1

Pozdrav svima! POTREBNA INFORMACIJA! Primam roditeljski dodatak na treće dete, a treba da preselimo u Republiku Srpsku..Starije dete će sledeće godine krenuti u školu..Da li neko zna ako krene u školu u Republici Srpskoj, da li će se proveravati i da li će se obustaviti isplata? Ako je neko imao slično iskustvo, pišite...