cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski dodatak

clock-img

21.03.2016, 10:11

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

IZVORNA PORUKA: nikiteki

Meni nije jasno nesto za roditeljski dodatak kasnili su mi sa isplatom i kad sam sad isla da podignem kazu nemas vise

Sta nemas vise?

clock-img

30.03.2016, 22:24

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sutra treba da predam za roditeljski dodatak.
Koji ste rodni list predavali? Za Urosa i Kostu imam rodni list koji sam platila da bi ih prijavila na adresu a za Vuka imam rodni list na kom pise za zdravstvenu zastitu.
Jel mogu da predam to sto imam ili da idem do opstine prvo pa da i za Vuka izvadim novi na kom nece nista pisati.
Sto neko rece ovde je umetnost skupiti papire. Dve nedelje samo papire ganjam.

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.03.2016, 23:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Dijo, bolje idi u opštinu i kaži da ti treba za roditeljski dodatak, besplatno je, a dobijaš u roku od 1 min (na Zvezdari).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

31.03.2016, 08:15

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Ivana roditeljski dodatak istekao

clock-img

31.03.2016, 09:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Nikiteku ne vidim ti tiker pa ne znam kolika su deca. Kako istekao?
Hvala Dunjci. Onda cu prvo do opstine po nove izvode pa cu prosetati do 27. marta.

clock-img

31.03.2016, 09:57

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

IZVORNA PORUKA: nikiteki

Ivana roditeljski dodatak istekao

Kako istekao? user posted image

clock-img

31.03.2016, 10:12

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Dete napunilo dve godine ali ne znam sta je sa onim sto su oni kasnili sa isplatom navodno dali

clock-img

31.03.2016, 10:44

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Nikiteki pa zar sa prvom uplatom nisi dobila to sto su kasnili?
Izvuci izvod iz banke pa vidi.

clock-img

31.03.2016, 15:04

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Niki, proveri to. Ja sam moje pare podigne tek posle godinu dana. Resenje mi nije stiglo, ja mislila da od toga nema nista. I posle toliko vremena svratim kao da pitam kad ono jesu odobrili i mogla sam odmah da podignem pare. A mi se u medjuvremenu vencali, promenila sam prezime pa je zbog toga ispala frka. Ali i to su uredno isti dan resili.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

31.03.2016, 15:47

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Predala sam danas.
Jao sat vremena sam kruzila oko 27.marta nikako da izvadim papire iz fascikle udjem i ostavim. Kako spustim U u kolica on se rasplace , pa ga dojila... bas me je iscimaouser posted image

clock-img

31.03.2016, 22:40

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Moracu da proverim

clock-img

01.04.2016, 08:54

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Dijana, ja predala dan pre tebe, 30. Jesu li ti mozda rekli kad ce otprilike biti?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

01.04.2016, 12:21

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sanjalice 2 meseca se ceka resenje za roditeljski. A od grada ce biti ranije uplata.
Cisto sumnjam da ce pre 20.6. biti nesto uplaceno.

clock-img

01.04.2016, 13:25

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

ja sam resenje dobila mesec dana posle predaje papira, a pare posle resnje proslo je nekih17dana....

clock-img

01.04.2016, 13:56

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Dijana, meni se cini da su jednoj mami sto je predavala sa mnom rekli da ce roditeljski ranije, a da pomoc nezaposlenim porodiljama za 2 meseca. Nisam sigurna. Ja nisam htela ni da pitam, ova sto mi je uzela dokumeta je bila strasno nervozna, izvikala se na neku zenu preko telefona, reko ajde da zavrsim sto pre da ne budem i ja na tapetu.

clock-img

01.04.2016, 14:06

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sanjalice jel cim udjes sto levo????
Bila sam i ja 30-tog da nesto pitam. Jaooo al me napicila. Nije mi dozvolila da zavrsim recenicu , 10 puta me je prekinula i onda zamolim zenu sto radi kada se udje pravo ( ima frckavu kosu) da me ona saslusa do kraja.... a ova nervozna trci u hodnik i uzima one formulare i gura mi u ruku kao sve ti ovde piseuser posted image reko bezi bre pusti me da kazem sta hocu aman!!! Bas bas je bila nadrndana!

clock-img

01.04.2016, 15:10

clock-img

janajana

pencil-img

523

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Dijana, meni se cini da su jednoj mami sto je predavala sa mnom rekli da ce roditeljski ranije, a da pomoc nezaposlenim porodiljama za 2 meseca. Nisam sigurna. Ja nisam htela ni da pitam, ova sto mi je uzela dokumeta je bila strasno nervozna, izvikala se na neku zenu preko telefona, reko ajde da zavrsim sto pre da ne budem i ja na tapetu.

Mora da sam ja dobro prosla, meni one sve same rekle i bile fine user posted image Cak sam i pitala za deciji dodatak ali smo se lepo iscaskale i dosle do toga da ne treba da predajem jer cu biti odbijena zbog cenzusa, ali ako hocu mogu da podnesem zahtev jer imam pravo na to
Inace za nezaposlene porodilje rekli su mi za mesec dana, i tako je bilo, a za roditeljski dva mesece i isto je tako i uplaceno user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

01.04.2016, 17:04

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Znači pogrešno sam načula. Verovatno će onda biti krajem juna.

clock-img

18.04.2016, 08:39

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Hej drage treba mi hitno pomoc za drugaricu,da li u sud moze da ide muz i izvadi ono uverenje,znam da u socijalno mora da se ide licno.znaci da li u sudu moze muz da izvadi uverenje?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

18.04.2016, 08:42

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ja sam licno vadila u sudu tako da ti ne mogu pomoci.
Ali pretpostavljam da moze.

clock-img

18.04.2016, 08:47

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Može Ado.

clock-img

18.04.2016, 09:15

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Hvala sanjalice,Dijo i ja sam licno pa nemam pojma...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

04.05.2016, 13:19

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jel kasni uplata i koliko, jer porodila sam se u januaru, 19., predali papire u februaru i jos uvek nema uplata ... i jel dobijam za januar uopste neki deo od tog mesecnog iznosa?

clock-img

04.05.2016, 22:06

clock-img

janajana

pencil-img

523

proveri 20-og tada su obicno uplate. I isplacuju od rodjenja deteta. Ja sam cekala dva meseca resenje, kako su mi i rekli da ce biti, predala u novembru, a prvu uplatu dobila u januaru cini mi se

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

clock-img

29.05.2016, 17:08

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Ženske, jel se desilo nekome da nije stiglo rešenje tri meseca? Zvaću da pitam o čemu se radi, ali reko da vidim da li još da čekam ili da idem da larmam tamo user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"