cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski dodatak

clock-img

22.12.2009, 13:55

clock-img

gina

pencil-img

540

Nema ni danas ništa devojke.
U poštanskoj kažu da će biti do kraja nedelje.
Javljam čim vidim uplatu.

clock-img

23.12.2009, 00:22

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Gina,

Vidim da si dobro informisana. Da li mozda znas, da li tvoja informacija o roditeljskom dodatku, kad treba da legne, vazi i za Vojvodinu?

Pozdravljam te!

clock-img

23.12.2009, 09:24

clock-img

gina

pencil-img

540

Nema ni danas para user posted image
Čekamo kraj nedelje!

Informacija iz Poštanske važi i za Vojvodinu. Možda će nas obradovati sutra na katolički badnji dan.

clock-img

23.12.2009, 09:26

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Gina user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

23.12.2009, 15:34

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Imam jos jedno pitanje :-)) Da li se roditeljski dodatak za prvo dete isplacuje iz dva ili vise delova tamo gde pored Republike ucestvuju i Pokrajina i/ili opstina? 

clock-img

23.12.2009, 16:40

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Ducanka

Imam jos jedno pitanje :-)) Da li se roditeljski dodatak za prvo dete isplacuje iz dva ili vise delova tamo gde pored Republike ucestvuju i Pokrajina i/ili opstina? 

Meni su do sad uplatili 2 puta i sad treba jos da mi uplate.Placaju opstina,Pokrajina i Republika.
Neznam ko koliko placa tako da neznam ni ko je uplatio do sad uglavnom cekam jos jednu uplatu.

clock-img

23.12.2009, 17:23

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Koliko dugo si cekala da ti isplate i koliko vremena prodje izmedju dve isplate? Da li si posebno aplicirala za dodatak od opstine? Koliko znam, Sremska Mitrovica, odakle sam ja, ne daje nista.

clock-img

23.12.2009, 20:29

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: gina

Nema ni danas para user posted image
Čekamo kraj nedelje!

Informacija iz Poštanske važi i za Vojvodinu. Možda će nas obradovati sutra na katolički badnji dan.

Gina knogo ti hvala za informacije,da ne idem za dzabe,nije mi bas blizu!
Javljaj nam i dalje user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

24.12.2009, 09:35

clock-img

gina

pencil-img

540

Nema ni danas ništa user posted image .
Izgleda da se ipak čeka usvajanje rebalansa budžeta za 2009. godinu i novi raspored!
Klasika svake godine pred Novu godinu!!!
Zemljo Srbijo user posted image

clock-img

24.12.2009, 10:00

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Jel ce biti taj rebalans do nove godine? user posted image

clock-img

24.12.2009, 10:03

clock-img

buhla

pencil-img

2564

giiiina, jedno pitanje znam da je off topic, ali, da li trudničko može firma da isplati radniku, a socijalno refundira ili ipak socijalno direktno trudnici uplaćuje? Hvala!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

24.12.2009, 10:03

clock-img

gina

pencil-img

540

Će..... mora ili ode Vlada!

clock-img

24.12.2009, 10:05

clock-img

gina

pencil-img

540

Firma direktno uplaćuje radniku, a onda čeka refundaciju od socijalnog. Tako kaže zakon. A u u praksi, mnoge firme ne isplaćuju dok ne dobiju refundaciju.

clock-img

24.12.2009, 10:09

clock-img

buhla

pencil-img

2564

Hvala user posted image user posted image user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

24.12.2009, 23:42

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Koliko dugo si cekala da ti isplate i koliko vremena prodje izmedju dve isplate? Da li si posebno aplicirala za dodatak od opstine? Koliko znam, Sremska Mitrovica, odakle sam ja, ne daje nista.

IZVORNA PORUKA: sneza24

Meni su do sad uplatili 2 puta i sad treba jos da mi uplate.Placaju opstina,Pokrajina i Republika.
Neznam ko koliko placa tako da neznam ni ko je uplatio do sad uglavnom cekam jos jednu uplatu.

clock-img

24.12.2009, 23:54

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: sneza24

Sve papire sam predala odjednom.
Prva uplata je bila posle dva meseca,druga odmah za 2 nedelje i sad cekam jos jednu uplatu.

clock-img

25.12.2009, 00:15

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Hvala sneza24!

Pozdravljam te :-))

clock-img

25.12.2009, 09:57

clock-img

gina

pencil-img

540

E pa, drage moje, nema ni danas!!! user posted image

clock-img

25.12.2009, 14:34

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Hvala Gina :-))!

clock-img

25.12.2009, 16:24

clock-img

nakins

pencil-img

298

Drage moje, u Novom Sadu se dobija dodatak oko 70.000,00 i uplaceno ti bude za oko dve nedelje (ako predas papire u najkracem roku ).

clock-img

26.12.2009, 13:10

clock-img

Ducanka

pencil-img

7

Evo jedne vesti i od mene :-)) U postanskoj stedionicisu rekli za roditeljski dodatak "utorak, sreda, najverovatnije".

clock-img

29.12.2009, 10:45

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Gina imas li vesti da li je danas uplaceno?

clock-img

29.12.2009, 15:31

clock-img

hera

pencil-img

69

Ja bila u posti ali od roditeljskog dodatka nema nista...uzas...nadam se da nece cekati 2010.da ga isplate...a ni porodiljsko bolovanje nije bilo...moja gazdarica ne radi po zakonu...ceka da joj refundiraju pa onda ona meni prebaci sredstva...i primam za april mesec...uzas...

clock-img

29.12.2009, 15:37

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Znam.meni su rekli da nisu sigurni ni da ce biti sutra,uzas!!!!

clock-img

31.12.2009, 10:10

clock-img

gina

pencil-img

540

Devojke, roditeljski je legao pre par minuta!
Provereno na homebankingu poštanske štedionice.