cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski dodatak

clock-img

09.10.2012, 10:52

clock-img

Anoniman

Zaboravila sam da napisem da u septembru nisam imala uplatu ( Petra rodjena u avgustu )

Sad je stiglo resenje za roditeljski user posted image

clock-img

19.10.2012, 10:58

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Da li je bio roditeljski za ovaj mjesec?
Znam da uvijek bude oko 20.og u mjesecu pa reko' da provjerimuser posted image

clock-img

19.10.2012, 12:54

clock-img

sarti

pencil-img

328

Sutrauser posted image

clock-img

19.10.2012, 13:08

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Jeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2012, 17:29

clock-img

blackmagic

pencil-img

93

Drage moje,da li mi mozete pomoci,imam par pitanja...Meni je resenje za roditeljski stiglo jos pocetkom septembra,danas sam otisla u postu,kad ono nista..zasto?Koliko se ceka?I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula..

Hvala vam puno..pozzzuser posted image

clock-img

24.10.2012, 09:54

clock-img

nela79

pencil-img

1365

BM ja sam sad podigla zadnju isplatu roditeljskog. Jedna rata je oko 5000 i nesto sitno preko. Ne znam sto ti jos nista nije leglo. Ja sam obicno dobijala par dana poslije nego mi je stiglo rjesenje. A ti to gledaj sa ljepse strane. Dobices vise u komadu, sto isplate vise budes cekala :) Vid stednje;)

clock-img

24.10.2012, 10:36

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja mislim da zavisi i kad se predaju papiri ako si do kraja avgusta trebala si dobiti a ako si u septrembru onda ces tek krajem novembra barem ja tako mislim.
mi smo predali do kraja februara i meni je leglo u maju sam podigla sve tj 3 uplate 15.500din.e ja mislim da se racuna od marta meni prva barem sam ja tako dobila koliko me pamcenje sluzi.znaci mesec dana od porodjaja pa tek od onda se racunaju te uplate.
valjda ja lepo objasni user posted image

clock-img

24.10.2012, 10:45

clock-img

tanjicak79

pencil-img

308

IZVORNA PORUKA: blackmagic

Drage moje,da li mi mozete pomoci,imam par pitanja...Meni je resenje za roditeljski stiglo jos pocetkom septembra,danas sam otisla u postu,kad ono nista..zasto?Koliko se ceka?I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula..

Hvala vam puno..pozzzuser posted image

Blackmagic, ne znam zašto ti još nisu uplatili. Ja sam rešenje dobila početkom oktobra i juče sam podigla uplatu za tri meseca odjednom (avgust, septembar i oktobar) i iznosila je 15901 din. A ćerkica mi je rođena 30. jula (isto drugo dete kao i kod tebe). Možda je najbolje da odeš u 27. marta i da proveriš šta se dešava ili da bar nazoveš telefonom ako imaju neki info-broj.

< Poruku je uredio tanjicak79 -- 24.10.2012 10:46:22 >

clock-img

24.10.2012, 11:18

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: blackmagic
I recite mi koja mi je mesecna cifra,za drugo dete je u pitanju..nesto procitah da je sada 5700 od 1-vog oktobra..da li cu ja dobiti toliko..ili manje..inace porodila sam se 18 jula..

Nešto manje jer si se porodila pre 1.oktobra. Ja sma u aprilu i primam oko 5200 din.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

24.10.2012, 12:53

clock-img

Alexxa

pencil-img

811

Ja još nisam podnela zahtev! Mrzelo me je da odem. Sutra ću. Koliko se čeka rešenje, a koliko uplata?

clock-img

24.10.2012, 12:53

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja sam se porodila u februaru i primam 5120din toliko dobi sad u ponedeljak sam podigla user posted image

jer neko zna koliko je za trece cisto informativno vidim da je malo povecan i ovaj za drugo od kad se ja porodi user posted image

clock-img

24.10.2012, 13:55

clock-img

Alexxa

pencil-img

811

A koliko se čeka??

clock-img

16.11.2012, 10:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da li je neko cuo da se ukidaju roditeljski dodaci???

clock-img

16.11.2012, 12:07

clock-img

Anoniman

Nisam ništa čula na tu temu. Baš bi bio bedak, znače te pare, makar za pelene.

A za treće dete se prima mesečno 9.200 din, 24 mes.

clock-img

16.11.2012, 12:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma kako ne znaci....

A Nemogu tacno reci jer nisam pazljivo slusala ali kao da te pare preusmeravaju na decu sa posebnim potrebama i tako nesto slicno. Pa reko da vidim jeli jos neko o tome slusao, ako je tako bas bzvz!

clock-img

16.11.2012, 12:15

clock-img

new nick

pencil-img

72

Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti.user posted image Rekli su da ce grad u dogovoru sa Bgd pokusati da resi to pitanje i ako budu imali srece (a i mi ! ) bice ga ponovo u 2013. Nisam cula detaljeuser posted image

Ex Cicko

clock-img

16.11.2012, 12:39

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Poslednji cenzus je od 13.novembra, znači da ide i dalje. KLIK

IZVORNA PORUKA: new nick

Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti.user posted image

Kako od avgusta? To za nove zahteve?

clock-img

16.11.2012, 12:41

clock-img

new nick

pencil-img

72

ne znam, mozda zahtevi koji su podneti do avgusta prolaze, ostali ne...user posted image Pogledacu da li ima nesto na internetu.
Kasno sam se ukljucila tako da ne znam detalje.

Ex Cicko

clock-img

16.11.2012, 12:44

clock-img

new nick

pencil-img

72

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Poslednji cenzus je od 13.novembra, znači da ide i dalje. KLIK

Cula sam pre neki dan na TV da je roditeljski dodatak ukinut od avgusta i da ga do kraja godine nece biti.user posted image

Kako od avgusta? To za nove zahteve?

Sad sam pogledala, mozda je ponovo doneto resenje, jer vidim da je u pitanju 13. novembar, ona emisija ne Tv je bila pocetkom novembra. Daj Boze da sam lose cula ili protumacila! Ako je tako izvinjavam se na dezinformaciji i na brzopletom odgovoru.

Ex Cicko

clock-img

16.11.2012, 12:47

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Sad offujem, ali malopre sam pročitala potpis od new nick-a. O, pa mi se znamo od ranije.user posted image Dugo te nisam videla ovde.

clock-img

16.11.2012, 12:56

clock-img

new nick

pencil-img

72

IZVORNA PORUKA: New Mom

Sad offujem, ali malopre sam pročitala potpis od new nick-a. O, pa mi se znamo od ranije.user posted image Dugo te nisam videla ovde.

Problemi! user posted image

Ex Cicko

clock-img

16.11.2012, 13:10

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Rekli su da ce grad u dogovoru sa Bgd pokusati da resi to pitanje i ako budu imali srece (a i mi ! ) bice ga ponovo u 2013. Nisam cula detaljeuser posted image

E, znaš šta sad razmišljam. Ako se spominje grad, možda se odnosi na ono što NS daje za prvo dete. A mi sa drugim ionako dobijamo samo od Republike.

A i kontam da nama koji smo već ostvarili pravo (dobili rešenja) ne mogu nikako to ukinuti (OK, tu je problem da li bi bilo isplate ako nema para), može samo na nove zahteve (ako se odnosi na Republički roditeljski dodatak).

clock-img

16.11.2012, 13:21

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Biće da je o ovome reč: KLIKNI.

clock-img

16.11.2012, 13:24

clock-img

Anoniman

Još sam gledala nick od new nick-a, u nekom tromesečju ako se ne varam, pre koji dan... Cickoooo user posted image

clock-img

16.11.2012, 13:31

clock-img

Anoniman

ja sam shvatila da je to pokrajinski dodatak i za drugo dete i bliznce i trojke .., samo ne da li se isplate obustavljaju vec u drugoj polovini godine ili je to samo za ddecu rodjenu u drugoj polovini