cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roditeljski dodatak

clock-img

09.12.2010, 17:11

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

vazi minna user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2010, 14:44

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Treba mi informacija da li suprug moze da preda zahtev u socijalnom a ja samo da odem da uzmem?
Cujem da se sada na taj papir ceka sedam dana.Ranije nije bilo tako,izdavalo se odmah.

clock-img

13.12.2010, 15:06

clock-img

Anoniman

Može.  Ne sećam se tačno koliko se čeka. Mislim da se nedelju dana samo čeka papir iz suda bez kog ne možeš da predaš u socijalnom.

clock-img

13.12.2010, 15:58

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Kakav sad papir iz sudauser posted image  To mi je sve nesto novo.

clock-img

13.12.2010, 16:04

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: ivaj

Treba mi informacija da li suprug moze da preda zahtev u socijalnom a ja samo da odem da uzmem?
Cujem da se sada na taj papir ceka sedam dana.Ranije nije bilo tako,izdavalo se odmah.

Meni je muz sve zavrsio. Nikakav papir iz suda mi nije trebao. Resenje stiglo na kucu posle mesec dana i ja u posti podigla pare.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.12.2010, 16:08

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Znaci necu morati da idem u socijalno.Ako tako bude super! Bas me nesto mrzi da se cimam.
A cekaj,racun u postanskoj i to ti je muz otvorio?

clock-img

13.12.2010, 16:09

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne, to ti ovi u Tirsovoj otvore. Nista ne moras da radis, samo posaljes muza sa kompletnim papirima i obavezno mu daj tvoju licnu kartu da ponese.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.12.2010, 16:15

clock-img

Anoniman

Mene slali u prvi osnovni sud na NBG po neku potvrdu da mi prethodna deca nisu oduzeta sudskim putemuser posted image (ne znam koja prethodna kad mi je ovo prvouser posted image ). Možda na nekim opštinama ne traže, ili delujem sumljivouser posted image

clock-img

13.12.2010, 16:20

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Sumljivo liceuser posted image

Vidim sad da su od prvog decembra povecali roditeljski dodatakuser posted image  Nesto malo ali nema veze.Povecao se i cenzus za deciji dodatak.

clock-img

13.12.2010, 16:21

clock-img

zoća

pencil-img

1957

to je izveštaj socijalnog radnika da deca žive sa roditeljima i prilaže se prijava stana

clock-img

clock-img

zoća

pencil-img

1957

da to smo uzeli u opštini

clock-img

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: snek

Mene slali u prvi osnovni sud na NBG po neku potvrdu da mi prethodna deca nisu oduzeta sudskim putemuser posted image (ne znam koja prethodna kad mi je ovo prvouser posted image ). Možda na nekim opštinama ne traže, ili delujem sumljivouser posted image

I meni je trebao taj papir da nisam lišena roditeljskog prava.

clock-img

13.12.2010, 16:25

clock-img

zoća

pencil-img

1957

meni je roditeljski dodatak 7900 treba da podignem u decembru oko 25. pa ću videti da li su nešto povećali

clock-img

13.12.2010, 16:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sneza24

[ meni je trebao taj papir da nisam lišena roditeljskog prava.

Već sam zaboravila kako se zove.user posted image

clock-img

13.12.2010, 17:19

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

IZVORNA PORUKA: zoća

meni je roditeljski dodatak 7900 treba da podignem u decembru oko 25. pa ću videti da li su nešto povećali

E pa ne znam da li to vazi za sve,mozda ce vaziti samo za one koji tek sad predaju zahtevuser posted image

clock-img

13.12.2010, 18:50

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

danas sam podigla pare za dodatak od Bg-a za nezaposlene porodilje i to bez resenja samo sa lk-om, a roditeljski jos nije uplacen.

clock-img

13.12.2010, 19:00

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

snek, ko te je tamo slao... moj otac (posto je mm radio a ja cuvala malu) je isao samo u centar za socijalni rad u tosinom bunaru po uverenje da nisam lisena rodit. prava i papir je dobio za 2 dana (otisao je u petak a gotovo sve bilo u ponedeljak jer je trebao jos da odnese potvrdu o prebivalistu za dete i da ja potpisem zahtev) u 3 primerka, sva 3 su overili ako bude za nesto drugo trebalo.
a ako si nezaposlena imas pravo na jednolratnu pomoc od Bg-a u iznosu od 50000 din. i za to ti treba iz PIA izvod iz maticne evidencije rep. fonda  penz. i  invalidskog osiguranja za podnosioca zahteva i maticni list deteta.

clock-img

13.12.2010, 22:04

clock-img

Anoniman

Ja sam zaposlena. Podnosila sam za roditeljski dodatak (onih 27.000 din). I iz centra za soc. rad Voždovac me poslali u sud...bez toga ne može. Izgleda da to zavisi od opštine do opštine, neki traže a neki ne. Ili nekom traže a nekom ne(kažem ja...sumljivo liceuser posted image user posted image user posted image )

clock-img

13.12.2010, 22:52

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

Ja sam zaposlena. Podnosila sam za roditeljski dodatak (onih 27.000 din). I iz centra za soc. rad Voždovac me poslali u sud...bez toga ne može. Izgleda da to zavisi od opštine do opštine, neki traže a neki ne. Ili nekom traže a nekom ne(kažem ja...sumljivo liceuser posted image user posted image user posted image )

ne znam, draga, ja sam odmah slala oca u tosin bunar u centar za soc. rad i kad sam sve prikupila otisla u tirsovu i predala papire. niko me nije dodatno terao da idem po jos neki dokument. user posted image

clock-img

13.12.2010, 23:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sneza24

I meni je trebao taj papir da nisam lišena roditeljskog prava.

I meni...to je ovde standardna procedura

clock-img

20.12.2010, 10:52

clock-img

prase

pencil-img

1107

Zna li neko radno vreme Centra za socijalni rad? Mi se sad setili da podnesemo zahtev za roditeljski dodatak za 2. dete (za prvo nismo ni podneli - zato što smo glupi, valjda) i sad nam treba ta neka potvrda o kojoj ste već pričale a mene zanima da li mogu da računam da mm to može posle posla ili ne. On uglavnom radi terenski i pravo iz kuće ide na teren, pa je mnogo lakše da se organizuje ako može posle posla...

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

clock-img

20.12.2010, 10:55

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja mislim da to ima neko glupo radno vreme. Iznenadila bih se da rade posle 14h

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.12.2010, 10:59

clock-img

prase

pencil-img

1107

I ja se toga bojim, sve što ti treba u životu od države ima radno vreme tako da ti ne gine slobodan dan ako hoćeš da završiš sa tim... A slobodni dani se kod stranaca i privatnika naravno dele šakom i kapom user posted image Ništa onda, pre posla ću da ga pošaljem pa šta sad... samo da ode pre nego što Anđa napuni 6 meseci, kao što za Uroša nije ni otišao a tada je rok bio 3 meseca - jednostavno nije mogao ni jedan dan da odvoji za to.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

clock-img

20.12.2010, 11:03

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a jel se vi vodite kao Novi Beograd? To ti je onda na Tosinom bunaru, cini mi se da ti nije TAKO daleko

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.12.2010, 11:04

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Treba ti vise slobodnih dana. Mm je jedan dan isao da odnese papire i uzme neki papir koji ja treba da potpisem, onda je odneo i to da preda pa su mu rekli da dodje za koji dan po potvrdu...itd. Rade do 14h i daju vrlo konfuzne informacije. Ako imas novu lk sa cipom, neka je ponese, kopije nije dovoljna.