cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Lazanje

  
clock-img

02.04.2020, 10:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34311


IZVORNA PORUKA: pari


Razmišljam da li da pravim bešamel ili umesto njega da kombinujem jaja i pavlaku...kao zdravije,nemam pojma :)



Pari ja često pravim sa svežim sirom umesto bešamela. Meni je ukusnije.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.04.2020, 10:51

clock-img

jess021

pencil-img

13380

Ana, kako se natope kore ako ne stavljas besamel? 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

02.04.2020, 10:55

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Meni lepse sa besamelom.

clock-img

02.04.2020, 10:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34311


IZVORNA PORUKA: pari

A imam i ovaj recept


Lazanje na drugačiji način



Odličan je Pari, pravila sam nešto slično. Inače, ona ima lepe recepte.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.04.2020, 11:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34311

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, kako se natope kore ako ne stavljas besamel? 




Jess, ja koristim one sveže kore, stoje u frižideru. Nekako su mi lepše, šta znam. A lepo se natope, što od mesa što od sira. Jednom sam pravila sa nekim sirom na meru, mislim da je Kuč radnja. Onako je kao namaz mekan, pa sam ga malo razblažila sa mlekom, tek da dobijem gustinu kao bešamel. Mislim da mi najbolje ispadnu baš tada kada eksperimentišem user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.4.2020 11:07:50 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.04.2020, 14:59

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ana,baš sam na to mislila ..napraviću sledeći put sa sirom!


Sad sam sa bešamelom i baš su dobro ispale! Nas dve se najele, a M baš i nije oduševljen. Jedino što imam baš mnogo...imamo za još jedan dan.. da li može da stoji do prekosutra u frižideru,šta mislite?

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

02.04.2020, 16:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34311

Može Pari, opušteno. Ja obično pravim za dva dana i moj M npr više voli sutradan, kada je onako kompaktnija user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.04.2020, 16:45

clock-img

pari

pencil-img

6778

Mislila sam sutra da jedemo nešto drugo, tipa picu pa onda prekosutra opet lazanje...

Meni su baš odlične...dodala bih tu još sira, parmezana.. nisam to imala...Ja sam pekla 15tak min poklopljeno i 10tak min otklopljeno...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

clock-img

07.04.2020, 23:30

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

I mi lazanje pravimo za dva dana. Cak ih vise i volimo drugi dan, nekad ih hladne i jedemo, bez podgrevanja, meni tako prijaju skroz.

clock-img

07.04.2020, 23:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800

Sto bi rekla moja ćera pre neki dan "a hocemo li i ovo da jedemo 3 dana?"


Mada sam lazanje onaj dan pravila za 1 dan, pola mesa otislo u paprike za sledeci dan 😊 

clock-img

07.04.2020, 23:33

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Kako vam te lazanje prezive do drugog dana ne shvatam user posted image

clock-img

07.04.2020, 23:37

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Pa napravi se kolicina za cetu, a onda im ne dam to da jedu za veceru user posted image

clock-img

07.04.2020, 23:51

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Znala sam da imas neki trik user posted image Ne smem cesto da ih pravim jer ne znam da stanem kad navalim.

clock-img

11.04.2020, 08:40

clock-img

gocic

pencil-img

886

I kod nas ne prezive, lazanje su nam super ukusne, volimo svi.

clock-img

11.04.2020, 08:57

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Imaju one frikomove zamrznute, dobre su im, uzela sam par puta. Moze da posluzi kao spas u nemili cas user posted image

clock-img

11.04.2020, 09:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800

Ja sam juce opet pravila lazanje, po zelji dvojca 😊


Od Danubius kora koje se ne kuvaju, po prvi put od njih. Zakljucak, vise mi se svidjaju lazanje od kora za pitu jer su tanje. Ove mnogo debele, kao i sve kore za lazanje. 
Imam jos jednu kutiju onih kora za lazanje na B, sto imaju spagete i makarone, ne mogu sad da se set_im kako se zovu, gledam film 😊
Od njih sam do sad uvek pravila, i opet vise mi se svidjaju one debele kore za pitu. Manje gnjezavo i testasto bude. I ne toliko jako. 😊 😊 😊 

clock-img

11.04.2020, 09:59

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Ne budu tvrde te nekuvane kore?

clock-img

11.04.2020, 10:02

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800

Ne, lepo narastu. 

clock-img

11.04.2020, 10:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800

Barilla kore 😂😂😂 Setih se! 

clock-img

11.04.2020, 10:10

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Tako vec ima smisla ili si madjionicar u kuhinji. Pravis i lazanje sa povrcem?

clock-img

11.04.2020, 10:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800



IZVORNA PORUKA: princezica1

Tako vec ima smisla ili si madjionicar u kuhinji. Pravis i lazanje sa povrcem?




Ja madjionicar 😂 Ne, nisam. Samo srecna sto ovi moji jedu bez pogovora sve sto spremim, daleko od madjionicara. 
Nismo biljojedi, mesojedi smo svi 😊

clock-img

11.04.2020, 13:36

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Ivanka, moze parce user posted image

clock-img

11.04.2020, 14:03

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4697

Ja sam proslo vikend pravila sa barila korama koje se ne kuvaju. I ispale su nekako zilave. Moracu sl. put ili da ih potopim u vodu, ili da nadjem te sveze. Nisam ni znala da postoje sveze kore za lazanje. 



_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

11.04.2020, 14:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18800

Sanice, ja te suve iako pise da se ne kuvaju, a bas zbog toga sto bude zilavo, ipak potopim na minut dva u kljucalu vodu. Pre krenu da rade. 

clock-img

11.04.2020, 14:50

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Jeste, ali niko to nije shvatio dok nije napravio sa takvim korama i zeznuo se. Mora kuvanje.