cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trodnevna groznica ili Exanthema subitum

clock-img

12.06.2016, 23:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I meni lici na trodnevnu groznicu.Moja M je bila sva osuta,neke tackice su se skroz spajale,da dr nije bila sigurna jel uopste to.Samo je imala mnooogo vecu temperaturu. KOliko mozes,olaksaj joj tusiranjem ako jos ima temperaturu,obicno t nestane kada se osip pojavi.
Kako ste danas?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

13.06.2016, 00:12

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Osim sto je njanjava svih ovih dana, od juce popodne kad joj je spala temperatura je Ok. I nos joj curi, ali malo, a to sam citala da je isto jedan od simptoma.
Milicicak ja njoj uradih najprije urin, jer sam isprepadana bila, nalaz je onako-moze da bude, a ne mora. Zato cu sutra da joj uradim UK za svaki slucaj. Nasa doktorica radi sutra popodne.
Mafa, kazem sve mi lici na ovu groznicu. Vidjecemo.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.05.2019, 16:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Definitivno je M imao trodnevnu groznicu,posto se od jutros osuo..a imao je temp iz cista mira.bez slina,kaslja..iako jenkrvna slika pokazala bakterijsku upalu grla..Mnogo visoka temp od 3.5 dana..

clock-img

23.05.2019, 17:37

clock-img

Duškić

pencil-img

9623

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Definitivno je M imao trodnevnu groznicu,posto se od jutros osuo..a imao je temp iz cista mira.bez slina,kaslja..iako jenkrvna slika pokazala bakterijsku upalu grla..Mnogo visoka temp od 3.5 dana..

Bas tesko. Bas mrzim tu temp izludi i izmori skroz.