cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čitanje je gubljenje vremena

clock-img

12.08.2011, 14:52

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I jako sam volela grcku mitologiju.

Prosle godine sam na Sajmu knjiga uzela knjigu sa svim grckim mitovima....Divni su....user posted image

jel to ono 3 ili 4 kao narančaste knjige, jedna zelena i jedna plava user posted image  dođu u onom kartonskom omotu

joj opisa oca mi user posted image user posted image

btw ja se znači bavim gubljenjem vremena

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

12.08.2011, 14:54

clock-img

Anoniman

Ajoj kako mi je drago što ovu temu posećuju samo džabalebaroši user posted image user posted image user posted image

Znači da nisam sama!!! user posted image user posted image user posted image Živela knjiga!

clock-img

07.06.2017, 08:28

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Obožavam da citam. Da i danasnja deca vise citaju bili bi mnogo bolji user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.06.2017, 08:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Kakvo gubljenje vremena. Za nekog jeste, ali za mene sigurnp nije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

07.06.2017, 08:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja jako volim da citam, i decu sam tako naucila i one mnogo vole i da same citaju i da im se cita. Mnogo se radujem sto vole toliko knjige. Kakvo crno gubljenje vremena.
Mada nisam odaaavno nista procitala jer ne stizem od decice, iako sam kupovala knjiga...cekaju da ih procitam user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.6.2017 8:34:09 >

clock-img

07.06.2017, 08:37

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

I ja obožavam da čitam. Nadam se da ću uspeti to da prenesem i deci. Za sada G voli da mu čitam bajke i sam sa lista knjige.
Inače,mm smatra da je čitanje gubljenje vremena. Kako se sastavismo nemam pojma user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.06.2017, 08:59

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Sanjalica user posted image Isto. Ali me podrzava sto citam deci. Kad ja ne stizem onda im on cita.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

07.06.2017, 09:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Mm voli da cita, jeste da ne cita svasta kao ja, ali voli user posted image
I oboje ludimo sto Stefan nece da cita. A dok je bio manji voleo je knjige, Jezevu kucicu je znao napamet

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.06.2017, 12:23

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

MM je jedan od onih koji citanje smatraju gubljenjem vremna,nema pojma user posted image Po meni je pametno iskoristeno vrijeme,obozavam citati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.06.2017, 12:40

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Lakše mi je kad pročitam da nije samo mm takvog mišljenja.
Samo da deca povuku na mene to i učenje.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

07.06.2017, 12:47

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dora obozava kad joj citam,nekad hoce i moje knjige da joj citam.Nadam se da ce tako i ostati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

07.06.2017, 12:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Pa, ja kad god uzmem knjigu T me pita sta citam i o cemu se radi u knjizi.

clock-img

07.06.2017, 13:15

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Meni je jako bitno da M zavoli knjige. Ima već nekoliko svojih bebećih, a planiram i da je upišem u biblioteku čim bude dovoljno velika da može da sedi na jednom mestu bar desetak minuta i sluša šta joj se čita. I mm voli da čita, tako da se nadam da ćemo i kod nje uspeti da razvijemo to interesovanje.

clock-img

07.06.2017, 16:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milena ja mislim da je bitno da i vas vidi sa knjigom da bi i ona pozelila da radi isto.Djeca rade ono sto mi radimo.

clock-img

07.06.2017, 17:35

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Slažem se, Emice. I mislim da nikad nije rano početi, sve oni upijaju, čak i kad su skroz mali.

clock-img

07.06.2017, 17:59

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Zavole ako im tako servirate. Ja sam jako rano pocela sa onim malim knjizicama da pricam T. Mnogo voli knjige. I ova mala samo lista i sad sama prica.

clock-img

07.06.2017, 18:32

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mogla bih još malo da ga upišem u biblioteku.

clock-img

07.06.2017, 20:25

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Obozavam da citam a i smizle imaju mnogo knjiga i stalno citaju ili im citam.A za vreme letnjeg raspusta procita po 3,4 decja romana.

clock-img

07.06.2017, 20:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Sanjalice, koliko dete ima? Ja ne vidim nicije tikere.

clock-img

07.06.2017, 22:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

3 god i 3 meseca. Još je mali.

clock-img

24.06.2017, 18:36

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Citanje zute stampe jeste gubljenje vremena, citanje knjiga nije.

clock-img

25.06.2017, 12:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Znas li kad sam ja upisala T sa godinu dana. Uopste nije mali. Imas razne knjige za taj uzrast.

clock-img

27.06.2017, 00:32

clock-img

Divnica

pencil-img

186

Nije mali. Ja vodim N u biblioteku a ima 2, 5 god i super se provede. ;-) tamo ima svasta za decu svih uzrasta. I ide , ona je starija i voli knjige pa N sa njom i super im. Sutra idemo da vratimo neke knjige i da uzmemo nove

clock-img

27.06.2017, 08:49

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Znas li kad sam ja upisala T sa godinu dana. Uopste nije mali. Imas razne knjige za taj uzrast.

Sanjice, pa to.je super! E pa onda ću i ja G. Baš moram do biblioteke pa ću povesti i njega. To je jako lepo po meni, stiče naviku da ide u biblioteku, čita i čuva knjige.

clock-img

30.06.2017, 02:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Za mm je citanje gubljenje vremena.mislim da nista nije ni procitao nikad.bas me je zaprepastilo to.ja obozavam da citam..i miris knjiga.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Poslednji tekstovi

article-img