cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pizza pekač

  
clock-img

12.07.2011, 14:44

clock-img

zivka

pencil-img

2197

A kako? user posted image

clock-img

12.07.2011, 14:45

clock-img

Anoniman

Pa napravim testo za pogachu, samo sto rastanjim u debljini dva prsta i ispecem...Budu odlicne...

clock-img

12.07.2011, 15:06

clock-img

Anoniman

Stavim na 3.Fino mi se ispece i gore i dole.Samo se potrudi da sto manje brasna imas na testu,to zagori.

clock-img

12.07.2011, 15:09

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Hocu Cind hvala,user posted image Garant je bilo do brasna.

Verolino a jel ih okreces (predpostavljam da) A kada ih peces jel ih poklopiš?

clock-img

12.07.2011, 15:12

clock-img

Anoniman

Da...poklopim i ne okrecem...

clock-img

12.07.2011, 15:14

clock-img

Anoniman

Jaoj,zenooo.Znas da sam na dijeti,a ti me teras da pisem o pici!user posted image

clock-img

12.07.2011, 15:17

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

A hahahha i ja sam ,ali ja sam je juce i pravila(drugu sam ispekla u rerni)i nisam je probalauser posted image

Ali gledala sam ih ovako user posted image

Verolino bas cu i ja danas probati.


< Poruku je uredio bokicans -- 12.7.2011 15:19:46 >

clock-img

12.07.2011, 15:18

clock-img

Anoniman

Ajd na fb!user posted image

clock-img

13.07.2011, 15:01

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Koliko dugo pecete piletinu tj. batake i krompir i da li lampica treba sve vreme da svetli?

clock-img

13.07.2011, 15:44

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Evo nase jagnjetine sa krompiriricima i sargarepicom

user posted image


Sva sreca ja ne volim jagnjetinu a i nije u mojoj kombinacijiuser posted image

Ovaj pekač je sve ali pizza pekač nije
user posted image


< Poruku je uredio bokicans -- 13.7.2011 15:45:02 >

clock-img

13.07.2011, 15:46

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

PE ne treba svo vreme da bude upalen to je termostat ,sam se ugasi kada se pregreje.Ja ti ne mogu reci vremenski koliko pecem ,posto ja to od okauser posted image

clock-img

13.07.2011, 15:49

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Hvala bokicansuser posted image Uspeli smo da ispecemo, ukusno je. Mada nisam stavila mnogo krompira je je nas pekac vrlo plitakuser posted image Ne znam kako onda pise u uputstvu da moze i musaka u njemu. Ja ne znam kako bi to stalo?

clock-img

13.07.2011, 15:52

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Joj nemam pojma ,moj bas i niji plitakuser posted image

clock-img

13.07.2011, 15:54

clock-img

Didy

pencil-img

7274


IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Koliko dugo pecete piletinu tj. batake i krompir i da li lampica treba sve vreme da svetli?



Kao i u tiganju. Ja batake i u tiganju i u pekaču pečem oko sat vremena na tihoj vatri, a krompir 30-45 minuta, zavisi koliko ih krupno isečeš. Moj pekač je dosta jak i prži kao lud već na malim tempereturama, za čas sve izgori, tako da je kod mene termostat više ugašen, nego upaljen..

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

13.07.2011, 16:24

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Dosad sam spremala samo ribu u njemu, sutra cu piletinu i krompirice user posted image
Po ovoj vrucini je stvarno uzas kuvati, a meni je plus kuhinja spojena sa dnevnom i trpezarijom, zagreje se skoro cela kuca user posted image

clock-img

31.07.2011, 20:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bokicans

I meni su palacinke padale napamet ali nesto nikako da se usudim user posted image

Ja se usudila i ekstra su user posted image

clock-img

31.07.2011, 20:57

clock-img

Anoniman

Bravo Miljceuser posted image

clock-img

31.07.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image

clock-img

31.07.2011, 22:47

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: miljanaM

IZVORNA PORUKA: bokicans

I meni su palacinke padale napamet ali nesto nikako da se usudim user posted image

Ja se usudila i ekstra su user posted image


I ja sam pravila u pekacu.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.08.2011, 09:57

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

a meni je do sada sluzio samo za Pizzu user posted image

testo pravim sama, bude bas tanko i lepo se ispece... a pizza kao da je iz picerije, u pocetku sam kupovala kore i bile su ocajne...a sad kad imam PRAVI recept konacno mogu da se pohvalim dooobrom Pizzom user posted image

user posted image

clock-img

01.08.2011, 09:58

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

a super su vam ove ideje za upotrebu pekaca, moracu i ja malo da eksperimentisem.... user posted image

clock-img

01.08.2011, 10:00

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Daj recept.user posted image

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

01.08.2011, 10:39

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Testo za Pizzu
Mnogi su nezadovoljni testom za picu kada se radi kod kuće. Postoje 2 razloga za to: rerna ne radi kao pica peć, a kao drugi nemamo dobar recept. Recept je baš iz jedne picerije, pa eto...

Sastojci:
600g brašna
280 ml vode
10g soli
20g šećera
3 kašike kisele pavlake sa 20 mlečne masti
1/4 svežeg kvasca
30 ml ulja

1. U vodi razmutite sve sastojke osim brašna
2. Kada smeša postane homogena, sipajte brašno
3. Dok mesite testo, ruke vam moraju uvek biti masne od ulja.
4. Povremeno dospite malo brašna
5. Kada sud u kojem mesite testo postane čist, sto znači da se testo ne lepi,
imate savršeno testo.
6. Od ove količine imate 3 kugle testa od kojih možete napaviti 3 pice kao sto je ona moja gore na slici.
7. Kugle premažite uljem, zatim stavite u dublji sud i prekrijte samolepljivom folijom i ostavite u frižideru 25 minuta
8. Možete da ga rastežete kao jufke ili oklagijom.

Inače samo testo može stajati u frižideru i do 5 dana. Ne gubi nikakvo svojstvo.
Ne preterujte sa brašnom prilikom razvlačenja jer to testo čini gumastijim i tvrđim!

Savet plus user posted image , pizza pekac je podesen na 2, povremeno stavim na 3, pa vratim opet na 2, da ne zagori dno.

Prijatno!

IZVOR

< Poruku je uredio AndreaK -- 1.8.2011 10:42:23 >

clock-img

01.08.2011, 10:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

devojke TESTO ZA PIZZU
molim vas da koristite pretrazivac


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.08.2011, 11:30

clock-img

jance

pencil-img

6439

mm je juce u tom pekacu napravio fantasticnu kinesku klopu user posted image
savrsena stvar za napolju sa drustvom. ne grejes u kuci nista a mozes celo vreme da provedes sa drustvom...

_____________________________

Bez dece kuća ne raste