cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snovi

clock-img

11.02.2016, 20:45

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I u prošloj trudnoći a i inače ga često sanjam ali nisam nikad kao sinoć...

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

11.02.2016, 22:23

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Pa znam, zato sam ti i rekla. Hormoni ti luduju, a bas ti ne trebaju takvi snovi. Nadam se da ces uskoro sanjati nesto lepse.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

12.02.2016, 08:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ih Wiv teško da ću sanjati nešto ljepše,snovi mi se svode na ivako ove budi Bog sa nama i kako se hvatam sa nekim žnj poznatim likom,bude mi žao mm kad se probudim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

04.03.2016, 11:30

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ne pamtim kada sam sanjala....godinama mi se čini da nisam...ali unazad poslednjih nedelju dana se svako jutro budim i svega se sećam...mislim snova...

Ne znam od kud sada to?

< Poruku je uredio mama krava -- 4.3.2016 11:31:11 >

clock-img

04.03.2016, 12:55

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Milkice zavisi kakvi su ti snovi user posted image

Ja već dve večeri za redom sanjam mm, prvo mi je doneo gomilu nekih zihernadli kao trebaće mi, a sinoć se ne sećam šta je tačno bilo.. Samo se njega sećam. Preumorna sam i baš mi nedostaje, zato ga i sanjam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

04.03.2016, 12:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ja sam sanjala crnu mackuuser posted image

clock-img

04.03.2016, 13:01

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Wikić...verujem da ti nedostaje user posted image ...drži se!user posted image

Ja sanjam neke SF stvari, pa neke stvari sa posla realne...a sinoć sam sanjala pokojnog ujaka koga sam obožavala kao klinka, a mlad je umro...i baš mi ostao jak utisak...

clock-img

04.03.2016, 13:14

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Wiv, mozda zbog Zadusnica...
Drzi se user posted image

clock-img

04.03.2016, 13:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Wiv to je normalno da ga stalno sanjaš,ja nekad pomislim da oni nama tako dolaze u san da ih bar tako vidimo.
Ja sam sanjala kačavendu i na prvu sam se uplašila kao da mi nešto ne uradi i onda se kao sjetim a on lovi dječake user posted image strašno

clock-img

04.03.2016, 14:02

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Jaoo , Emice ! user posted image user posted image

Wiv user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

04.03.2016, 17:48

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ah da,nosio je kesu kvarkinija,kao kupio od donacija u crkvi da može jesrti,čak sam i pričala sa njim user posted image

clock-img

04.03.2016, 17:53

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Emice, tebi je bas super user posted image

clock-img

04.03.2016, 18:39

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Emice tebi hormoni baš divljaju user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

04.03.2016, 18:51

clock-img

World

pencil-img

4234

Ja sam sanjala da mi je neko rascijepio glavu sjekirom i nece niko da zovne hitnu, a ja sve drzim kao da mi mozak ne ispadne! Horor. A ne gledam nikakve filmove takvog zanra, majke mi.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

04.03.2016, 19:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma ok kad sanjam ovakve idiotske stvari pa se ujutru smijem ali ono bombardovanje i takve traume su mi bile dosta jednom u životu.

clock-img

05.03.2016, 12:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja sanjala neke mrave,glupostiuser posted image ne volim te bizarne snove,bas se cudno osecam posle njih.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.03.2016, 12:48

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Da, i ja vrlo često sanjam i snovi mogu da mi predskažu skorašnje događaje.Nisam sujeverna a nije da i ne verujem.Mogu da predpostavim da će mi se nešto desiti iz snova.Kamo sreće da se samo lepi snovi ostvaruju.Toliko puta mi se desilo da sam skočila u snu,nemirno spavala,sanjala gluposti a dan mi je bio sasvim ok.Nema pravila i pitam se kad to i šta se desi da čovek sanja.Ako je san produženi rad malog mozga zašto samo ponekad radi i šta ga na to navodi?Ne želim da mi mozak radi i noću.Hoću da odmaram i spavam mirno.Jer imate neki savet?Ne volim da sanjam !

clock-img

06.03.2016, 12:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja ne znam i nemam savet,znam samo da kad telo spava dubokim snom,onda je to spavanje bez snova,sanajamo onda kad plitko spavamo,zato mozak i dalje radi i tokom spavanja se naizmenicno smenjuju te faze dubokog i plitkog sna.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.03.2016, 08:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Došao je na red i Vladimir Putin user posted image

clock-img

22.03.2016, 08:24

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Putin, Putout user posted image

Ja sanjah pre neko veče vaške. I da ih pobijam. Kažu da je to dobro user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

22.03.2016, 08:49

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

Joj Emice baš sam se nasmijala user posted image user posted image Kačavenda pa Putin sve nekakvi opasni likovi user posted image user posted image .
Ja sinoć sanjala nekakve ogromne zmijetine I pacove fuj sigurno nije dobro. Mislim nije baš da vjerujem da snovi predskazuju budućnost ali jutros se baš nisam lijepo osjećala kad sam se probudila.user posted image

clock-img

22.03.2016, 09:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Emice user posted image

clock-img

22.03.2016, 10:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Joco ja se posle zmija tri dana osjećam loše user posted image
Nego ja sam sa Putin pijuckala kaficu,a onda sam se probudila user posted image

clock-img

22.03.2016, 10:38

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Trcosava, vaske znace pare user posted image
Zmije da se imaju neprijatelji.
Emice, jel Putin dobar sagovornik? Hahahaha

clock-img

22.03.2016, 10:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ivana pa čim mi je žao što sam se probudila user posted image