cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snovi

clock-img

27.06.2012, 13:28

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Ja sam sanjala DJokovica, kao pozdravljam se sa njim,i upoznajem a on meni na uvo sapuce (mi se kao nezmamo) user posted image enisa
Nema vise gledanja tenisa ovih dana user posted image

clock-img

27.06.2012, 13:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Ljigav user posted image

izem ti san user posted image

clock-img

27.06.2012, 22:35

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Danima sanjam ispite koje sam već položila da ih polažem opet.
Kao da nisam i bez toga nervozna...user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

27.06.2012, 22:38

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

joooj
ja sma tako sanjala bolesnu fiziologiju , meni se cini godinama user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.07.2012, 08:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I tako ja opet noćas sanjala neko postapokaliptično stanje. Samo malo ljudi je normalno, sve ostalo su neki zverovi koji jedu pečene mačke a nas normalne ubijaji iz sporta i razonode. Jedan moj školski se sa njima odlično taba i plaše ga se, ko Čak Noris, pa mi sa njim idemo da spašavamo druge ljude iz nekog hotela. Gladni smo, ali nam je muka od tih pečenih mačaka koje vise na sve strane. Jedva sam čekala da se probudim.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.07.2012, 09:57

clock-img

Anoniman

I ja sam imala košmar sinoć-sanjala sam da sa nama na more putuje i svekrva!!! user posted image user posted image I još je kao za put spremila kolače od kokosa-a ja alergična! user posted image I ja jedva dočekah da se probudim! Ali stvarno! user posted image

clock-img

13.07.2012, 13:31

clock-img

purplish

pencil-img

539

Nina, ti bas pravi kosmar imala user posted image ...mozda ti to san govori da pripazis malo kada budes isla kod svekrve na rucak user posted image .

Ja sam sinoc sanjala neku zenu kako mi je uperila pistolj u glavu, i cim je to uradila probudim se u snu...a zatim i u stvarnosti. Toliko je izgledalo realno da kada sam se probudila nisam bila sigurna hoce li ta zena stvarno doci pa sam osluskivala sve moguce zvukove usred noci user posted image

< Poruku je uredio purplish -- 13.7.2012 13:32:04 >

clock-img

13.07.2012, 19:31

clock-img

bebać

pencil-img

2235

snovi, grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image

u zadnje vrijeme kad sanjam zmije, počelo mi se nešto negativno dešavati. i noćas sam je sanjala, i imala sam negativan doživljaj...uhhhh

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

13.07.2012, 22:03

clock-img

Anoniman

Pre neku noc sam sanjala kako razdvajam crni i beli ves, akcenat je bio na crnom, i satima sam to radila, nikad kraja... user posted image

clock-img

13.07.2012, 22:10

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Hej Taš,to ti je super san user posted image
Nešto ćeš da raščistiš u svoju korist.
Da je bilo više belog veša,bilo bi obrnuto user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

14.07.2012, 01:56

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja pre par dana sanjala kako sam pojela dva pauka i kako sam primetila neku ranu okruglu crnu cerki na nozi.

To eat a spider or dream that a spider is in your mouth, symbolizes your control over a situation. You are not afraid to exert your dominance in a relationship.

Izvor

< Poruku je uredio vukosava -- 14.7.2012 2:01:28 >

clock-img

23.07.2012, 14:52

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

ja vrlo retko sanjam ali kad sanjam to se uglavnom i ostvari i zato puno puta poželim da nesanjam tj da se nesećam onog što sanjamuser posted image

clock-img

23.07.2012, 20:32

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam pre neku noc sanjala da je moja mama ubila dvoje ljudi i da tata i ja pokusavamo da prikrijemo dokaze, uzas! a moji su inace razvedeni i preudati... hhhahah, ne smem vise da gledam ID

don't shit where you eat :))

clock-img

28.07.2012, 08:16

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja vec neko vreme skoro svaku noc sanjam moju prvu ljubav,on mi je bio i prvi decko.Nocas sam ga cak dva puta sanjala,probudim se oko 3 i ne verujem sta sanjam,zaspim i opet on...

< Poruku je uredio Figaro88 -- 28.7.2012 8:17:17 >

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

28.07.2012, 12:20

clock-img

Anoniman

sex sa nekim tipom na motoru. tipa se ne secam najbolje ali motor poznam u dusu user posted image
ps - dobar sex user posted image

clock-img

28.07.2012, 13:16

clock-img

Anoniman

Ako si sanjala OVAJ motor , znam koga si sanjala user posted image

clock-img

28.07.2012, 14:29

clock-img

Anoniman

tako je izgledao (boja-oblik) ali je bio ducati-jev
koga sam sanjala??

clock-img

28.07.2012, 15:06

clock-img

Anoniman

ribizla, nemoj sad da mi cutis user posted image

clock-img

28.07.2012, 15:22

clock-img

Anoniman

Ja sad zaspala sa Mićkom i sanjam da prolazimo pored poslastičarnice, on me moli za kolač, a ja nemam para da mu uzmem... Toliko sam plakala u snu da sam se probudila user posted image

clock-img

28.07.2012, 20:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

tako je izgledao (boja-oblik) ali je bio ducati-jev
koga sam sanjala??

md ili mene , zavisi koliko je sex bio dobar user posted image

clock-img

28.07.2012, 20:21

clock-img

Anoniman

bio je odlican, verovatno si ti u pitanju user posted image

clock-img

28.07.2012, 20:22

clock-img

Anoniman

Jasno kao dan user posted image

clock-img

28.07.2012, 20:25

clock-img

Anoniman

ako je do nekih vibracija - molim te da nastavis dalje da saljes, retko kad mi je ugodno u snovima user posted image
obicno su neki horori user posted image

clock-img

04.08.2012, 10:22

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Joooj sanjala sam da se sexam sa Ozrenom Soldatovićem user posted image user posted image a sinoć s nekim zatvorenikom,kud ne nađo bar bolje prilike,crna ja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

14.09.2012, 09:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Par dana unazad, dva dana zaredom sanjam Hanu kako je u modricama po licu, a juce kako je sva u hematomima ..user posted image user posted image i to onako kao vidim je samo na blic ....

Predpostavljam da je zbog toga sto sad prohodava, pa se svuda pentra i cesto pada..pa podsvest radi, ali.... user posted image user posted image