cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snovi

clock-img

12.05.2012, 22:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja imam jako bolesne snoveuser posted image nocas sam sanjala da nekog kasapim nozemuser posted image
ne gledam filmove,gadljiva sam na krv,nemam pojma odakle mi te gluposti a inace sanjam dosta slicne snove kao i mina,vecito neki ratovi i apokalipse,doduse ja sam cesto brus vilis u tim snovima(tj.spasavam svet i bliske ljude)user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.05.2012, 22:35

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja sam preksinoc imala uzasan kosmar,uvek mi je bilo smesno kada u filmu prikazuju kako neko ima nocne more,pa se nesto bacaka,vristi,sav u znoju,a bas mi je tako bilo,jedva sam dosla do dahauser posted image A sanjala sam da neki covek ubija ljude na nekom tavanu i onda juri mene da me udavi,i ja mu pobegnem,ali onda izbije neki drugi lik meni iza ledja i tu sam se probudila.Posle nisam mogla vise da zaspimuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

21.05.2012, 07:40

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: minavb

U životu se najviše plašim apokalipse, rata, gneva izopačenih ljudi i besne rulje. Najveći mi je strah da u takvim situacijama ne mogu svoje najbliže da zaštitim, i to me često progoni.

Takodje.... user posted image
Sinoc bolje reci jutros sanjam zombije ....nalik na filmu "I am a legend", bas fuj, mi u nekom objektu kuci, neznma ni ja i borimo se a oni spolja napadaju, i budim se i odvratno se osecam, ceo dan ce mi sad to biti u glavi!
A cesto immam tako bzvz snove, vijaju me vampiri i sl.user posted image

clock-img

21.05.2012, 07:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

ISti slučaj, ili se borim sa zombijima ili vampirima. Sledeći put sanjaj da se zajedno borimo, biće ti lakše.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

21.05.2012, 07:49

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

user posted image To sigurno!

Nikad nikog nisam pitala za znacenje takvih snova, ali imam ih stvarno jos iz detinjstva, stvarno svakakvih gluposti je bilo u mom repertoaru mojih snova user posted image user posted image

clock-img

21.05.2012, 19:19

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam nocas sanjala da se satima grlim(samo grlim, da naglasim!) sa jednim drugom iz osnovne skole u kog sam bila zaljubljena, pa celu osnovnu skolu... ali sve vreme sam osecala miris ovog prokletog saljicevog strieta, uf uginucu od tog mirisa, i kroz snove me progoniuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

28.05.2012, 09:06

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama user posted image A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

28.05.2012, 09:07

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Mislim da treba da prestanem da čitam epsku fantastiku pre spavanja.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

28.05.2012, 09:31

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ja se nocas probudila smejuci se i kao moram da ispricam mm sta sam sanjala.Ali nazalost nemam pojma jutros sta je to bilo tako smesno jer sam posle toga opet sanjala i opet ne znam stauser posted image

clock-img

28.05.2012, 09:32

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Sanjala sam da mene i Andrej jure zombiji sa puškama user posted image A Andrej je mali kao miš i stao je u neku čizmu, pa sam ga tako nosila.
Jezivo.

Uh zombiji u dete u čizmiuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.05.2012, 09:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

najgori su ti snovi kad pokušavaš da zaštitiš dete. Ja one noći kad je bio zemljotres sanjala kako se sve ruši i skroz sam u panici kako danila da spasim!

clock-img

28.05.2012, 15:56

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam nocas sanjala merlina mensonauser posted image
i opet sam sanjala da nosim stikle i to neke nabudzene, visoke, kakve u zivotu ne bih obula.. ne nosim stikle. ne znam da li ovo ima neko znacenjeuser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

12.06.2012, 11:33

clock-img

Zell

pencil-img

804

meni su nocas u snu ispadali zubi (jedno 4-5) a ja ih kako koji ispadne skupljam u saku user posted image nije me nista bolelo samo mi se zgadilo. Odbijam da verujem u sanovnik sto se tice tumacenja hocu da mislim da mi je samo podsvesno frka zbog 30. rodj. da sam se vec pocela raspadati u snu. user posted image

clock-img

12.06.2012, 11:39

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Uhh mrzim kad sanjam zube user posted image
Zell možda si nešto pričala s nekim o zubima,pa podsvesno ti stiglo u san,neka bude tako.. user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

12.06.2012, 11:42

clock-img

Zell

pencil-img

804

Mislim da nisam... jedino sto odlazem zubara vec mesec ipo a otkinuo mi se komad zubauser posted image mozda sad konacno i odem da mi ne bi stvarno svi poispadali...

clock-img

12.06.2012, 11:54

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

E pa onda je to user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

19.06.2012, 21:13

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Sinoc sam nasanjala svega i svacega :
kao trudna sam , onako pred porodjajem i negde sam u Poljskoj i sve je zavejanoooo , zvercica i ja smo u nekoj bolnickoj sobi a matorog nema . Soba neka olupana , ono socrealizam i sad ja kao treba da idem u kupatilo da se sredim , ostavljam zver na krevetu a ja idem da trazim kupatilo i naletim na Aleksandra Vucica koji mi kaze : joooj , pa ne mozete sami , ja cu da vam operem kosu user posted image
misliiiim user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.6.2012 21:14:01 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.06.2012, 10:01

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Crkoh od smeha! Sve nekako, ali Vučić user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

25.06.2012, 10:03

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image Olga,izvini ali user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

25.06.2012, 10:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ta sta da vam kazem user posted image
kad sam se probudila sva u znoju od strave user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.06.2012, 10:37

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kao trudna sam

Neka velika želja će ti se ispuniti.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

25.06.2012, 14:58

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

ja sam sanjala sinoc da mi je muz trener real madrida Zoze Murinjo i sin nam je Andrija i zivimo u ogromnoj kuci, i kao ja njega cekam i kad on udje u kucu ja navalila na njega da ga ljubim na sred vrata, on mi podize haljinu itd...da ne nastavljam...A kao strog je prema meni posle nesto me kao viknuo a ja blejim u njega onako zaljubljeno i samo razmisljam kako cemo ponovo da se sexamouser posted image ...O Boze dragi, moji snovi su tako blesavi, mada pretpostavljam da ima nesto u tome sto cesto sanjam ljubljenje i muskarce, s obzirom da mi je muz na brod..Nije ni cudo, kad sexa nema mjesecimauser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

27.06.2012, 12:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Noćas sam sanjala da su Tadić, Pajtić, Đilas i Đurišić došli kod mene da se kriju i da formiraju The Resistance. Tadića su nameštali u Tatinu fotelju da se slika, i ovaj se nešto mrštio što je nameštaj star. U snu sam pomislila "nećeš se ti vratiti u onu tvoju kožnu fotelju dok ti ova skrnava ne bude lepa i draga".

clock-img

27.06.2012, 13:20

clock-img

Anoniman

A Pajtic , kakav je bio user posted image

clock-img

27.06.2012, 13:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ljigav user posted image