cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snovi

clock-img

20.10.2011, 19:00

clock-img

World

pencil-img

4234

sto je babi milo to joj se i snilo... sto se odlicno moze primijeniti na sve nas....
ja sam prije neku noc sanjala da piskim na test koji pokazuje betu, pa mi je kao beta bila 5, i ja skontam e super jer tako kao treba da pokaze na tom testu... user posted image

e bas smo opterecene... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

20.10.2011, 20:41

clock-img

anchik

pencil-img

121

na svu moju zalost, ja sanjam bukvalno svaku noc... nekad se setim odmah sta sam sanjala, nekad tek za par dana. to su filmovi... koji traju i traju i traju.... svaki me iscrpi.
skoro sam sanjala da sa majkom idem kroz neko jezero a prati nas neki krokodil i nigde nema kopna na vidiku a voda do brade. i u jednom momentu ja vidim tamo daleko neki talas (u medjuvremenu se jezero prosirilo,naravno pa je sad more) i ja lepo vidim da ce talas da nas poklopi i zurim koliko mogu i grabim napred i... probudim se.

ako ti kazem da o necemu ne razmisljas, mislices na............

clock-img

24.10.2011, 09:21

clock-img

Anoniman

Sanjala sam da ne mogu da nadjem onu Lesicinu radnju kod Kineza user posted image
Preznojila sam se user posted image

clock-img

24.10.2011, 13:10

clock-img

Anoniman

Ja sam sanjala sve neke grozote, dušu isplakah u snu.... user posted image I jutros ostala bez posla
Ali ne znam ni sama kako, tako se smireno i spokojno osećam.... Ne pamtim kad sam bila ovako opuštena!
Da nije zatišje pred buru user posted image

clock-img

24.10.2011, 13:16

clock-img

soni

pencil-img

5581

eh nina... zao mi je user posted image

sta li ce se meni desiti..ja sanjala milion nekih ljudi, oca kako mi daje pare.. tj nisam ni spavala, budna sam sanjala...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

24.10.2011, 15:18

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Drage moje evo i mene,,ja stalno sanjam da ja negde zurim,,,i nikako ne mogu da stignem tamo gde zuzrim,,,ili auto nece da upali,pa ga ja guram,ili vozim bicciklu ili imprpvizovana kolauser posted image ,,,ali uvek se ziva namucim i uvek ima leda,klizavo je..........

I uvek mi se u snu smeju,i gledaju me bezveze,,,,,i ja stalno zelim da isteram neku pravdu a ustvari ostajem smesna!

clock-img

27.10.2011, 14:06

clock-img

soni

pencil-img

5581

hm... graga..to je podsvest... treba mozda malo da podignes sebi pouzdanje..cim te to opterecuje, i smeju ti se ljudi... ja samo komentarisem.. ne uzimaj ovo moje za skroz ozbiljno

ja sam se nocas isplakala u 3 sata... sanjam kako ulazim u neku kucu, kad ono moj m sa nekom devojkom .. sede ,ne rade nista ali znam da je tu i vara me , a ona vise izgleda kao musko nego zensko i to me kao malo tesi, ali sam tuzna i sokirana, i kao znam da cu mu oprostiti ali sam jako povredjena.. i on mi kaze pa ja sam jednostavno takav... user posted image

al sam se isplakala posle.. i budila ga i sto puta ga pitala koliko me voli..i svasta

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

27.10.2011, 14:50

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja sam sanjala da se sexam sa mužem u prodavnici dečijih igračaka. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

31.10.2011, 10:19

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Opat ja ovde. Sanjala sam da imam najezdu bubšvaba. Ogromnih, žutih, crvenih, sa žaokama i repovima kao u škorpiona. Onda sam sanjala da se svađam sa Snelletom on line, i da živim u bolniciu nekom sivoj memljivoj sobi.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

31.10.2011, 10:24

clock-img

Anoniman

Bube: videti ih-očekuju vas neugodnosti u najbližoj okolini
Svadja izmedju žena - ogovarat će vas.
Biti sam upleten u svadju - u poslu vas očekuje neuspjeh.
Vidjeti bolnicu - prijatelji će vam pomoći u rješavanju vaših velikih problema i napredovat ćete u životu. Ako iz bolnice izlazite zdravi - izbjeći ćete nekoj opasnosti. Plaćati bolničke troškove - očekuje vas siromaštvo. user posted image

clock-img

31.10.2011, 10:25

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne tumačim ja to tako, meni za ovo treba glavožder, tj psihoanalitičar. Hvala na tumačenju u svakom slučaju.

clock-img

31.10.2011, 10:26

clock-img

Milevaa

pencil-img

204

minavb ja sam prošle godine sanjala isto to samo u vrtiću pred svom decom!user posted image

clock-img

31.10.2011, 10:27

clock-img

Milevaa

pencil-img

204

a noćas kako sam rodila blizance, muško i žensko, a oni isti moji svekar i svekrva...čak i brkove imaju

clock-img

31.10.2011, 10:28

clock-img

Anoniman

Ma sve nekako ispalo negativno i u istom pravcu, pa sam ti zato napisala user posted image
Ja već godinama ne pričam i ne mislim o svojim snovima...... Ne smem... Ja sam puno kroz snove predviđala, jako često samo loše, i odlučila sam da meni snovi ništa ne znače! user posted image

clock-img

31.10.2011, 10:30

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Joj da imam vremena time da s ebavim, šta bi tu glavožder sve našao.

clock-img

31.10.2011, 10:30

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ponovo sam sanjala da sa Zvercicom treba da letim za Ameriku i pista a ispred more  , bilo je uzasno jer se jaaako bojim letenja 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.10.2011, 10:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Eto, sanjamo ono čega se najviše plašimo. Noćas su to bile bube, a obično sanjam rat, naciste i Mengelea, gasne komore i vampire. Ranije sam se u snu mučila da spasem mačke u ratu, sad sanjama kako se borim da izvučem Vanju iz grada i bežim sa njim u šumu. Muža nikad nigde u takvim snovima.

clock-img

31.10.2011, 10:38

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a to je karakteristicno , kad sanjam neki metez i guzvu obicno smo Marija i ja same i ja je krijem i bas sam u problemu a matorog nigde nema user posted image

clock-img

31.10.2011, 10:41

clock-img

minavb

pencil-img

12959

E, a jednom sam sanjala da mi je Mengele prišio još jednu glavu na vrat. Toliko me užasava holokaust i sve to što se dešavalo tokom WWII da me i u snovima progoni. Kad sanjama vampire, obično je sudbina sveta u mojim rukama i skoro da nigde nema ljudi. Kad sanjama neku katastrofu, epidemiju ili slično, bežim sa Vanjom kod mojih roditelja, da njih troje zajedno čuvam.

clock-img

31.10.2011, 10:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

sva sreca pa holokaust ne sanjam
ali kojekakve bezanije sanjam , jednom sam sanjala da sam M stavila u voz da je sakrijem i voz je krenuo  , kako sam samo trcala i plakala i na to sam se i probudila

clock-img

31.10.2011, 10:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image joj

clock-img

31.10.2011, 10:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: minavb

Onda sam sanjala da se svađam sa Snelletom on line

Ijao user posted image  Nije valjda dotle došlo?
Ja u snove ne verujem i ne pridajem im značaj. Za mene su samo odraz podsvesti.
Što se mojih snova tiče, tu svega ima, ali sam ubedljivo najviše sanjala da letim i da se šetam gradom u miniću a noge su mi neizdepilirane user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

05.11.2011, 08:33

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

svasta sam nocas nasanjala :
trudna sam i moja mama mi prica kako treba da iscrtam neke linije na stomaku da izmerimo nest , pa sam icla u crkvu da zapalim svecu Sv Antunu a ona crkva neka musava , iskrabana , bas prljavo i nema sv Antuna a u cosku neki krevet i ja odlucim da tamo odspavam user posted image

clock-img

05.11.2011, 13:33

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

da se šetam gradom u miniću a noge su mi neizdepilirane

hahhahahh

ja to stalno sanjam................

clock-img

05.11.2011, 13:38

clock-img

broken angel

pencil-img

31

Ja sam nocas sanjala da se udajem,neki auto,neke ljude.....jel zna neko sta to znaci?user posted image