cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snovi

clock-img

07.05.2011, 12:33

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ja sam noćas sanjala moje dete, kako joj je porasla kosica (neka paž frizura), ali nije kovrdžava, nego baš ravna. I da, skroz je plava, onako bebeće lepo. Joj, jako mi nedostaje.... user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

07.05.2011, 12:34

clock-img

magde

pencil-img

1463

ja sam nocas sanjala veeeliki zloban pas kako je hteo da udge u moju kucu pa nekako jedva sam ga izbacila preko vrata

clock-img

16.06.2011, 18:40

clock-img

Anoniman

Sanjala sam da sam treći put traudna, pred samim porođajem. Mešalo mi se, malo kod kuće kako ostavljam decu i idem da se porodim, malo u predporođajnoj sali pred treći CR. Užasan strah. Bol unapred, poznat bol koji se javlja nakon CR. Sve u svemu, košmar. user posted image

Sanovnik kaže:
TRUDNOĆA
Vidjeti trudnu ženu; predstoje ti velike neprijatnosti; žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje
PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi; za devojke: bolno iskustvo

clock-img

16.06.2011, 19:07

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Eto a u stvari lep sanuser posted image

clock-img

16.06.2011, 19:25

clock-img

Anoniman

Joj Verus, ja ne znam šta je to što je ovaj drugi CR toliko razlikovalo od prvog, ali na treći neću sigurno. 

clock-img

16.06.2011, 19:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

jesi drugi bila budna, a prvi nisi ne?

clock-img

16.06.2011, 19:28

clock-img

Anoniman

Da, ali... ne znam. Pred oba sam bila uplašena. Mislim da je kod drugog + stres što sam Luku ostavila. 

clock-img

19.06.2011, 23:57

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Tash

Sanjala sam da sam treći put traudna, pred samim porođajem. Mešalo mi se, malo kod kuće kako ostavljam decu i idem da se porodim, malo u predporođajnoj sali pred treći CR. Užasan strah. Bol unapred, poznat bol koji se javlja nakon CR. Sve u svemu, košmar. user posted image

Sanovnik kaže:
TRUDNOĆA
Vidjeti trudnu ženu; predstoje ti velike neprijatnosti; žena kad sanja da je trudna; uspjeh, ostvariće joj se želje
PORODITI SE
Za udate: veliki dobitak, blagostanje, novi uspješni poslovi; za devojke: bolno iskustvo

A Tasho al' me obradova user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo da i ovdje napisem da sam sanjala da sam trudna, tj. da sam osjetila pokrete bebe.

Piiiiiiiiiiip sam se od straha user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

19.06.2011, 23:57

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

20.06.2011, 06:19

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Sanjala sam da me tigar ujeo za desnu ruku i ne pusta, a ja se popela na neko drvo ili banderu da pobegnem. I cujem u isto vreme muza najbolje drugarice kako me ogovara (u snu)... Show

clock-img

21.06.2011, 00:57

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

To ti je san 2 u 1user posted image ... ja sam sanjala da imam vaske i stalno ih vadim i ubijam ih noktima... jooooj bljaaaak

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

21.06.2011, 22:13

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Joj, ja u zadnje vreme svasta sanjam, a ne secam se ujutru sta je u pitanju bilo. I imam trip da san nesto znachi.. :)
mada, ja i snovi. Desavalo mi se ranije da mi se i ostvari san- ne u detalj, ali..
Kod mene liftovi i poplave znace los naredni period. A kad u snu voda pocne da se povlaci, ili lift se ne zaglavi, to je dobro :)
i da, dozivljavala sam lucidne snove, postanem svesna da sanjam, i onda ja upravljam snom. Ne uspe mi svaki put jer se od silnog uzbudjenja probudim :) jedno sam cak i letela, i trip je bio kao kod astralne proekcije, kao da sam stvarno to radila i bila tamo :)

clock-img

21.06.2011, 22:20

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Najnoviji:
Idem u bolnicu da stavim silkone (u grudi), medjutim ja to bas i ne zelim, ali MM kaze kako bi to bilo super user posted image Silikone bi trebao da mi stavi Matijin doktor sto ga je operisao (urolog) user posted image . Kao poredjaju nas za operaciju i svi dobijemo brojeve, ja sesta na redu. Hvata me frka, ja ne zelim da se opersiem. Kazem jednoj sestri, ona me tjesi. Srecem drugaricu koja kaze ajde sta se nerviras, to je bas super, evo i ja dosla da operisem nos user posted image Ja molim sestru da razgovaram sa njenom nadredjenom, jer ne znam sta da radim. Pitam ima li izlaza, hoce li se dr naljutiti ako sad odustanem. Kaze ona ma nego sta ce svi aparati su spremni i samo tebe cekaju...Ja placem. I dalje se vise ne sjecam.

Ja sam jutros umirala od smjeha kad sam se sjetila sta sam sanjala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.07.2011, 16:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja uopšte ne volim da sanjam, jer, kad god sanjam nešto mora da se desi, dobro, loše, nije bitno.
I tačno po snovima znam da li će se nešto dobro ili loše završiti.
Ne sanjam po nekoliko meseci a onda tras! Noćas sam sanjala jagode u činiji sa vodom i jedm ih. Potražila sam u sanovniku šta znači i kaže, brige, lakša bolest, tuga... Eto, to je ovo sa mamom... Moje jagode... Teši me jedino ono lakša bolest...

Nije prvi put da mi snovi najavljuju nešto u vezi mojih najmilijih... Noć pre nego što se Iva razbolela u maju sanjala sam mm kako se dere na mene iz ne znam kog banalnog razloga, baca stvari na mene, užas... A uopšte nije takav čovek, miran ko bubica. I Iva se razboli...

clock-img

17.07.2011, 22:58

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Ja sam danas sanjala da sam obucena u staru odoru kao egipcanka i da idem uz neke stepenice a one strme i tako su izgledale klizave,,nosila sam krunu na glavi i bila mnoooogo nasminkana,ispred mene i iza mene us isli ljudi kao sluge --sta znam..Svi su gledali u mene i klicaliiiiiiii,,neki narod.

Ma scena kao oz film!

clock-img

18.07.2011, 09:33

clock-img

soni

pencil-img

5581

ni ja ne volim da sanjam...kad sanam posle sam ceo dan opterecena... nocas sam sanjala kako hoce zub da mi ispaden, a cula sam negde da to i ne valja????? verovati ili ne user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

18.07.2011, 14:56

clock-img

soni

pencil-img

5581

niko nista da mi odgovori user posted image

clock-img

18.07.2011, 15:28

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Soni drag moja ,,ako ti ispadne zub i boli te to je trsasno loseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............

A ako te ne boli desice se nesto sto te nece mnogo potresti!!!

clock-img

18.07.2011, 15:30

clock-img

soni

pencil-img

5581

ispao ali me nije boleoo... znala sam da je lose... ai imam puno briga bas.. podsvest user posted image

clock-img

09.09.2011, 08:13

clock-img

soni

pencil-img

5581

sanjala sam malu bebicu, kao lutka lepa, u roze odelcu i komentarisem kako je ista moja sestra kad je bila mala..lepaa.. bas sam opterecena izgleda ... nadam se uskoro user posted image

clock-img

13.09.2011, 11:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jooj sto mrzim kad sanjam da me mm vara il tako nesto.....

al uglavnom sanjam kako vrsi radnju sa nekom user posted image

Sinoc sam sanjala kako je ozenio drugu zenu ( ja sam jos uvek prva) i sad oni otisli da rade  radnju ... a ja stigla na kraj i meni nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... ( eee sta ti je zagorela user posted image user posted image user posted image user posted image )

Al stvarnno bas zna da zaboli u snu, kao da se stvarno desilo....i onda ga ujutru obavezno izvicem user posted image   a on samo kaze .... bas volim kad to sanjas, to znaci da me puuuuno volis user posted image

clock-img

13.09.2011, 12:09

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Joj, i ja sam sanjala kako mm  k`o od majke rodjenog u jakuzziju masira neka ruskinja..i to je kao bila antistress terapija jer se on oseca zapostaljeno i omalovazeno od strane mene...kuku, izjede me savest i ljubomora i zagorelost ..i sve zajedno.. bicu dobra, casna rec, i mazicu ga....

clock-img

25.09.2011, 12:07

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Pomoc sta znaci kada se sanja beli auto ???? Nisam ja vozila druga je osoba u pitanju !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

clock-img

25.09.2011, 12:12

clock-img

World

pencil-img

4234

hm.. mislim da ne valja sanjati bijelo.. to je tumacenje sanovnika...
medjutim, mislim da su snovi individualni i da sama mozes protumaciti sta znaci tebi... pogotovo ako si opterecena necim....
user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

25.09.2011, 14:06

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

A kada se sanja da neko trazi da jede , a pri tom da nije na dijeti !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !