cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kućna pomoćnica - potreba ili prestiž?

clock-img

07.08.2016, 23:42

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

World, ako moze mm da slobodno vreme provodi gledajuci tv, mogu i ja da ga provodim na forumu user posted image
Pa jesmo li ravnopravni ili nismo :-) i opet ja radim mnooogo vise po kuci od njega, tako da... Nije me sram da kuckam a solja ceka da se oribauser posted image user posted image

clock-img

08.08.2016, 10:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kada pocnem da radim mozda cu i razmisljati o pomoci u kuci 1-2 mesecno. Za sada nema potrebe. Kuci sam, G u vrticu, postizem.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

08.08.2016, 14:56

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam i pre radila, i postizala sve sama, mm mi je pomagao po malo :-)

clock-img

24.08.2017, 13:38

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja je nemam ali potpisujem da je potreba.Druga je priča što većina nas ne može da je priušti ili ako eventualno može izdresirane smo od malena da odmah tu
cifru pretvaramo u "koliko sam mesa mogla kupiti".Ja bih bila vrlo zadovoljna da mogu da je platim,da dodjem sa posla i mazim se za decom i mm umesto što polušlogirana u 18h i 30 min hvatam "varjaču i krpu"

< Poruku je uredio krin 40 -- 24.8.2017 13:40:50 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

24.08.2017, 13:49

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Sad kad sam po ceo dan kući radim sve sama, ali dok sam svaki dan išla na posao povremeno je dolazila žena da mi pomogne oko čišćenja stana(90 kvadrata sve i da hoću ne mogu sama da očistim za 1 dan pošto mi se ne provodi ceo vikend sa krpom u ruci). Kad se budem vratila na posao to povremeno će da postane češćeuser posted image
Pomoć u kući ne vidim kao prestiž, bar u mom slučaju. Ne isprđujem se ja da me neko titra svaki dan.

Sreća prati hrabre.

clock-img

11.12.2019, 16:03

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Mislim da nije neophodna

clock-img

11.12.2019, 16:13

clock-img

Havajka

pencil-img

48

Kada bi bilo finansijskih uslova barem jednom nedeljno da sredi kucu

clock-img

11.12.2019, 16:16

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Ja volim sve sama da ocistim i sredim tako da i ako bi imala mogucnosti da platim pomoc za ciscenje nebih je uzela vec sama sredila sve