cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac?

clock-img

19.12.2011, 15:16

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja sam se zaljubila u bubanj (i kontam da to nije čest poklon, doduše rizikujem da me roditelji stave u top prvom sledećom prilikom user posted image )
KLIK

sto da neuser posted image ja sam bogdanu improvizovala bubanj - serpica, bojice i udriuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 19.12.2011 15:17:09 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

29.12.2011, 17:48

clock-img

nana_85

pencil-img

2

Da li neko zna gde sada moze da se kupi ovaj sator Tomy Discovery Dome Deluxe sto je madre stavila sliku na trecoj stranici?Mogu li ga naruciti preko interneta?

clock-img

29.12.2011, 21:29

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja sam mojoj kupila za prvi rodjendan ove igracke:

Playskool Poppin' Park Elefun Busy Ball Popper (ove se plasi jer ima usisivac unutra koji izbacuje ove kuglice kad idu napolje)

user posted image

Vtech 3-In-1 Smart Wheels (ovo obozava, pun pogodak)

user posted image

Vtech walker - ovo joj je malo, saginje se da uzme ovo za drsku tako da je promasena investicija jer se saginje da ovo dohvati tako da mislim da je ovako nesto riznicno kupiti posto su bebe razlicite visine

user posted image

i VTech - Rhyme & Discover Book

user posted image

clock-img

29.12.2011, 22:26

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: nana_85

Da li neko zna gde sada moze da se kupi ovaj sator Tomy Discovery Dome Deluxe sto je madre stavila sliku na trecoj stranici?Mogu li ga naruciti preko interneta?

nana, ja sam ga kupila u aksi, ali jos u martu, ne znam da li josuvek imauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

29.12.2011, 23:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Vuko, divne si joj kupila igrackice.user posted image Svidja mi se prva, druga i poslednja.

clock-img

30.12.2011, 21:30

clock-img

nana_85

pencil-img

2

Hvala madre!Ako neko ima jos neku informaciju,molila bih ga da mi se javi!Hvala!

clock-img

30.12.2011, 22:20

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Evo i mene u problemu.
Imamo rodjendan u nedelju, prvog, sto znaci da cu sutra morati do grada u kupovinu. Od ove praznicne euforije ja nisam stigla da kupim poklon a nemam ni ideju sta cu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.02.2012, 22:56

clock-img

Anoniman

Evo super poklona za 1. rođendan. Trotinet za decu koja su tek prohodala:

user posted image

clock-img

15.02.2012, 12:59

clock-img

Anoniman

Slatko je ali ja ne shvatam kako funkcionise , jel se na to crno sedne a ako dete hoda , kakohoa preko tockica user posted image

clock-img

15.02.2012, 14:55

clock-img

Anoniman

Na crno sedne a ostalo kao i svaki trotinet jednom nogom gura...

clock-img

16.02.2012, 09:22

clock-img

Anoniman

To ima smisla user posted image A gde se kupuje ?

clock-img

16.02.2012, 09:32

clock-img

Anoniman

Nem pojma. Videla sam samo da imaju fb stranicu micro trotineti.

clock-img

16.02.2012, 09:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Hehe, super idejauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.02.2012, 09:43

clock-img

Anoniman

Nadjoh , hvala gae user posted image

clock-img

08.03.2012, 15:22

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

devojke,moze pomoc? sta kupiti decaku za prvi rodjendan,do 2500-3000din? da ce mu biti zanimljivo,i gde da nadjem..nemam puno vremena da se setam po radnjamauser posted image

clock-img

08.03.2012, 15:26

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

nesto na ovaj fazon

KLIK

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

08.03.2012, 15:29

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam malo nekonvencionalna, ali ja bih kupila komplet nekih slikovnica user posted image Andrej i dan danas čita knjige koje smo kupili pre godinu i više dana.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

devojke,moze pomoc? sta kupiti decaku za prvi rodjendan,do 2500-3000din? da ce mu biti zanimljivo,i gde da nadjem..nemam puno vremena da se setam po radnjamauser posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

08.03.2012, 15:34

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image bas gledam na tom sajtu ima svasta..a postoji sansa da dodjem i do Bga,pa da prosvrljam po radnjama,ali da znam sta trazim,da suzim izbor! pogledacu i slikovnice!

clock-img

08.03.2012, 15:46

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Mi smo milici uzeli ovo
user posted image
i ovu tortu sam joj napravila za prvi rodjendan,to je moja prva tortica
user posted image

Ja mislim da je bas lep poklon za prvi rodjendan to i imala je veliko slavlje sve ukraseno u stilu disney princeza,baloni,stoljnaci,salavete,

clock-img

08.03.2012, 15:55

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Micinamama super je tortica i to sto si napisala za dekoraciju ...po meni je to najbitnije da bude vesela i sarena atmosfera a igracaka ima svakakvih danas mnoge mi se ne svidjaju i apsolutno se ne slazem sa cenom koja ih prati ali ima tih muzickih kutijica,nekih sarenih koje malom detetu mogu biti interesantne...ja sam bratancu za prvi rodjendan kupila ciciban cipele,kosulju,i kao disnyev ekran koji svira i kad se pritisne dugme krecu se vini pu,praslin i kompanija po ekranu,dugo se igrao sa tim ..,i sve to uvezala u gomilu balona u Balon centru imaju razne interesantne ideje sto se pakovanja tice...,tako da je poklon izgledao extrauser posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 8.3.2012 15:56:29 >

clock-img

16.03.2012, 11:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Da li vam je ovo ok za poklon za prvi rođendan KLIK?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.03.2012, 11:06

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

zvercica je slican biciklic dobila za prvi rodjendan i jos je vozi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.03.2012, 11:15

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ana,ovo je bas lep poklon.boza je dobio motor na akumulator,non-stop visi na njemu,kao i neki kamion na kojem se vozis,takodje ga drnda stalno.dobio je i konjica na koji sednes pa se on klati,ali nije mu uopste zanimljiv.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.03.2012, 11:18

clock-img

Anoniman

Tricikl je odlicna ideja user posted image

clock-img

16.03.2012, 15:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Hvala user posted image meni se baš dopada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!