cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac?

clock-img

01.09.2022, 00:03

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Moram da se pohvalim, jer se jedva suzdržavam do petka - Poručila sam ćerki personalizovanu lutku. Jedna žena pravi - Pošalješ joj sliku osobe i ona napravi prema slici, u istoj odeći, ista frizura, ostali detalji... Baš je fora! Ne mogu da dočekam da vidim njenu reakciju kad otvori. 😀

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

01.09.2022, 07:06

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: Didy

Moram da se pohvalim, jer se jedva suzdržavam do petka - Poručila sam ćerki personalizovanu lutku. Jedna žena pravi - Pošalješ joj sliku osobe i ona napravi prema slici, u istoj odeći, ista frizura, ostali detalji... Baš je fora! Ne mogu da dočekam da vidim njenu reakciju kad otvori. 😀

Divno Didy.Mogu misliti koliko će biti oduševljena.Javi njenu reakciju.❤

clock-img

01.09.2022, 08:25

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Didy daj neki link da vidimo kako to izgleda. Koliko kosta takva lutka?

clock-img

01.09.2022, 10:20

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Personalizovane lutke
Evo ga link do fb profila. Danas idem po nju, jedva čekam da je vidim uživo.Osnovna cena je 4500 dinara, a dodaci se doplaćuju (torbica, naočare, traka za kosu...). Ova naša je 4800. Postaviću vam sliku. 😀

clock-img

01.09.2022, 10:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Divno.Obavezno postavi sliku.

clock-img

02.09.2022, 23:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Didy,kako ste se proveli danas?Stigla lutka?Javi kako je reagovala slavljenica.❤

clock-img

03.09.2022, 01:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

E, fino bilo danas - u krugu najuže porodice: moji i roditelji mm, moj brat, sestra mm s porodicom, sutra drugari, kumovi i ostala ekipa. Ko Ivkova slava. 😉Jutros sam je iznenadila poklonom, iznenadila se baš. Postavljam sliku user posted image

clock-img

03.09.2022, 08:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Predivno Didy.Bravo za lutku.Ćerkica ti je prelepa.Lepo se provedite danas.Ljubi slavljenicu.❤

clock-img

04.09.2022, 08:38

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Didy,kako je protekla rođendanska žurka?Mislim na vas.❤

clock-img

04.09.2022, 11:23

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Malo pre sam ustala i sve me boli. Mislim da to dovoljno govori. 😉

clock-img

04.09.2022, 13:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: Didy

Malo pre sam ustala i sve me boli. Mislim da to dovoljno govori. 😉

Govori,govori.Odmaraj.❤

clock-img

05.09.2022, 21:13

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Zanimljivo. Cak je isti detalj na majici

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image