cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rodjendanski poklon

clock-img

05.07.2019, 13:32

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ana, ako nije počeo čitati Šonjavka, taman kreni od broja 1. Sinu moje prijateljice se baš sviđa, ima 11. user posted image

clock-img

05.07.2019, 13:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Hihi i moj Marko čita Šonjavka user posted image mislim da ima 12.

Pa to mi kaže i mm ali znaš kada ne poznajem dete iako mi je to jako dobra drugarica. Nemam pojma šta voli. Možda Šonjavka plus neku društvenu igru.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.07.2019, 13:36

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ma mislila sam na 11 godina. user posted image
Da, i ja mislim da ima 12 DIJELOVA. user posted image

clock-img

05.07.2019, 13:41

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Neku drustvenu igru tipa Riziko mozda

clock-img

05.07.2019, 13:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ma mislila sam na 11 godina. user posted image
Da, i ja mislim da ima 12 DIJELOVA. user posted image

Hahahaha user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

05.07.2019, 13:59

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Nasem velikom detetu, prvencicu, ljubavici je u utorak rodjendan, i mi kao roditelji nemamo pojma sta da joj poklonimo...

Igracke ima sve koje voli, knjige odnosno bajke isto, enciklopedije koje su je zanimale smo kupovali kada je trazila. Društvene igre voli sama da pravi i izmislja.. Evo, par dana razmisljamo i ne znamo sta cemo 

clock-img

05.07.2019, 17:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: bubulence

Nasem velikom detetu, prvencicu, ljubavici je u utorak rodjendan, i mi kao roditelji nemamo pojma sta da joj poklonimo...

Igracke ima sve koje voli, knjige odnosno bajke isto, enciklopedije koje su je zanimale smo kupovali kada je trazila. Društvene igre voli sama da pravi i izmislja.. Evo, par dana razmisljamo i ne znamo sta cemo 

Mi danas kupismo našoj princezi-kiošarkašku loptu i majicu u prodavnici sportske opreme(Planeta),šminke i ono što kad duva izlaze mehurići,balončići.Voli košarku i od septembra je upisujemo da trenira košarku

clock-img

05.07.2019, 18:33

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Divan poklon, Flamingos.

clock-img

05.07.2019, 18:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: doramar11

Divan poklon, Flamingos.

Hvala,malo izgreših-košarkašku loptu,ali me razumete.Tako izgleda kada ne stavim naočare,nosim ih za blizinu,pa kao hajd vidću i bez njih,ali ne vredi.

clock-img

05.07.2019, 18:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Moja je sad u fazonu Lego igračaka. Jel voli to Ema?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.07.2019, 19:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Sanjice razmisljamo i mi sada o tome... Mozda lego friends. Jer njoj je bitno nesto sto moze i sama da pravi. I dan danas ima brdo onih decijih kockica pa pravi lutkama sobe itd... Mozda cemo to...

Flamingos super pokloncic! 

clock-img

05.07.2019, 19:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Ove od kako je poceo raspust gledaju u lego katalog i onda se dogovaraju koji da im kupimouser posted image Imaju vec dosta toga. I one vole da prave. To je prava stvar.
Danas sam kupila Sofi nesto iz kolekcije lego friends. KLIK

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

05.07.2019, 19:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Sanjice razmisljamo i mi sada o tome... Mozda lego friends. Jer njoj je bitno nesto sto moze i sama da pravi. I dan danas ima brdo onih decijih kockica pa pravi lutkama sobe itd... Mozda cemo to...

Flamingos super pokloncic! 

Hvala draga.

clock-img

05.07.2019, 19:44

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

Sportski rekviziti su uvek dobra ideja za poklon..

clock-img

05.07.2019, 23:00

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: flamingos
Mi danas kupismo našoj princezi-kiošarkašku loptu i majicu u prodavnici sportske opreme(Planeta),šminke i ono što kad duva izlaze mehurići,balončići.Voli košarku i od septembra je upisujemo da trenira košarku

O, sjajno. N u klubu ima puno devojcica.😬😀

clock-img

05.07.2019, 23:57

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

Hvala smeško.Neka se bave sportom,zdravo je.Svima želim laku noć i lepe snove

clock-img

06.07.2019, 00:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Sanjice, deluje zanimljivo, verovatno cemo uzeti lego... Nju kada pitam, ona kaze flomastere sa šljokicama... Ok, uzecu joj i to ali nije dovoljno za rodjendan...

clock-img

06.07.2019, 05:35

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Bubi, imas da nadjes kartonske kucice za lutke koje sama treba da sastavi i oboji, to joj nije lose ako voli da sklapa. Mini buba ima i kao krojacki salon, dobijes kutiju koja izgleda kao salon, i tu su papiri razlicitih boja i snitovi sa uputstvom kako se nesto pravi pa sam seckas i lepis i pravis haljine, suknje, bluze, pantalone i onda okacis na ofinger i stavis u izlog
A Lego frends su uvek dobra ideja, mini buba ima nekoliko set_ova i mnogo voli sa njima da se igra

clock-img

06.07.2019, 07:34

clock-img

pari

pencil-img

6778

I meni je lego super. Nego i ja imam problem sta mom sinu koji puni 5 god. Babe i dede ce mu kupiti lego pa mi bezveze da mu i ja to kupujem. A nemam ideju sta drugo...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

06.07.2019, 08:34

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moj klinac je mali, ali ovog puta je pitan bio sta zeli za rodjendan, rekao je trotinet iz topa. Bas ga lepo vozi i bas mi je drago.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

06.07.2019, 08:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Moj klinac je mali, ali ovog puta je pitan bio sta zeli za rodjendan, rekao je trotinet iz topa. Bas ga lepo vozi i bas mi je drago.

Odličan izbor,bravo za njega.Mi smo našoj ćerkici kupili trotinet za šesti rođendan,jer je to poželela,i još ga vozi.Isto smo kupili u prodavnici sportske opreme,roze,svetle mu točkići i uživa na selu vozeći ga.Pozdrav

clock-img

06.07.2019, 09:41

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: milicicak

Bubi, imas da nadjes kartonske kucice za lutke koje sama treba da sastavi i oboji, to joj nije lose ako voli da sklapa. Mini buba ima i kao krojacki salon, dobijes kutiju koja izgleda kao salon, i tu su papiri razlicitih boja i snitovi sa uputstvom kako se nesto pravi pa sam seckas i lepis i pravis haljine, suknje, bluze, pantalone i onda okacis na ofinger i stavis u izlog
A Lego frends su uvek dobra ideja, mini buba ima nekoliko set__ova i mnogo voli sa njima da se igra

Ovo mi se jaaaako dopada, ali nisam nikada videla. Gde ste uzimali? Ona je jako komplikovana, obozava barbike ali cim ih dobije skida ih i baca njihovu garderobicu i onda im ona sama sije od carapa i drugih materijala, sobe im pravi od kutija kartonskih a ima kucicu za barbike, namestaj od nekih gluposti od kineza, mislim da je klej masa... Znaci samo je bitno da sama pravi... 

clock-img

06.07.2019, 09:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Bubi, ona je sjajna! Meni je svojevremeno baka heklala odeću za barbike, imala sam i čarape i rukavice user posted image baka je bila carica!

E mi smo juče kupili ovo KLIK i knjigu Dogodovštine jednog Džonija. Nadam se da će mu se dopasti.

clock-img

06.07.2019, 09:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26963

Bubi, zbog toga smo mi kupili T sivacu masinu u Pertiniju bas zbog tih stvari. Skida barbike, šije im ona sta hoce. I rekla je da ce biti modna dizajnerka. user posted image

clock-img

06.07.2019, 09:58

clock-img

flamingos

pencil-img

25405

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, ona je sjajna! Meni je svojevremeno baka heklala odeću za barbike, imala sam i čarape i rukavice user posted image baka je bila carica!

E mi smo juče kupili ovo KLIK i knjigu Dogodovštine jednog Džonija. Nadam se da će mu se dopasti.

Odlični su pokloni,bravoooo