cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakav poklon je idealan za detetov 1. rodjendanac?

clock-img

26.08.2015, 08:38

clock-img

nata11

pencil-img

9216

IZVORNA PORUKA: milicicak

Wiv, mini buba je dobila na poklon kosnicu sa svojim imenom na Staroj planini :) tj, dobila je godisnju kolicinu meda iz te kosnice sledecih sedam godina :) kud ces originalnije :)
Ne znam da li ti na fb izlazi ona stranica Mali krojac, oni bas imaju originalne kutije za odlaganje igracaka

Ne pricaj. Prelepoooo user posted image Za to jos nisam cula.Na kom sajtu se to kupuje.

clock-img

26.08.2015, 08:46

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: milicicak

Wiv, mini buba je dobila na poklon kosnicu sa svojim imenom na Staroj planini :) tj, dobila je godisnju kolicinu meda iz te kosnice sledecih sedam godina :) kud ces originalnije :)
Ne znam da li ti na fb izlazi ona stranica Mali krojac, oni bas imaju originalne kutije za odlaganje igracaka

Ne pricaj. Prelepoooo user posted image Za to jos nisam cula.Na kom sajtu se to kupuje.

Ovo je najbolji poklon za koji sam čula u poslednjih 100 godina! user posted image

clock-img

07.12.2015, 20:27

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Po mom misljenju je nesto sto nema,a treba mu .Mi smo svom sinu kupili stolicu za hranjenje.

clock-img

23.10.2016, 22:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nama treba ideja za treci rodjendancic,sta da kupimo Teodori...

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

23.10.2016, 22:47

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

a sta da kupim kumicu za drugi?

clock-img

23.10.2016, 22:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja kad ne znam sta bih, uvek kupim garderobu.

clock-img

23.10.2016, 22:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kucicu onu kao sator....trotinet..balanser...auto na daljinski...neku knjigicu ili kao kraljevstvo bajki (vie knjigica u jednoj)...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.10.2016 22:52:57 >

clock-img

24.10.2016, 10:39

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Sve zavisi sta treba detetu. Super poklon su mi knjige one velike sa recimo zvucnim efektima, tricikl, guralice...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.10.2016, 10:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dora obozava Minionse ali ima previse stvari od njih,i torta ce joj biti minion.Ima u stvari i previse stvari.Prosle godine smo joj kupili kuhinju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

24.10.2016, 11:32

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mi imamo i sator i kuhinnu, doktorski pribor, mac , luk i strelu, tricikl, guralicu, playdoh sta hices.... Ja najvise volim da kupim lep kompletic ili trenericu...

clock-img

24.10.2016, 13:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Mi imamo i sator i kuhinnu, doktorski pribor, mac , luk i strelu, tricikl, guralicu, playdoh sta hices.... Ja najvise volim da kupim lep kompletic ili trenericu...

Pa to..sa garderobom ne mozes da pogresis. Ako dovro znas dete i njegove zelje inda je lakse izabrati.

clock-img

24.10.2016, 13:20

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24768

Evo Anck pisala, pa i to moze za rodjendan - roleri user posted image
Ako hoces detetu poklon, uzmi igracku, ako ces obradovati roditelje, onda garderobu user posted image
Ja volim da poklonim garderobu, sa likom nekog junaka, crtanog koji deca vole.
Neke lepe društvene igre, slagalice... Ima onih maketa aviona, autica sto su od drveta pa deca to lepe, slazu... Moja komšinica pravi i prodaje jastuke u obliku zivotinja, likova iz crtaca.. Cebence sa junakom ili lepo ukraseno.

clock-img

24.10.2016, 13:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja bih Dori najradije trampolin ali nemam gdje sa njim.Da je ljeto pa ispred zgrade bi bilo super ali sta da radim sa njim u novembru user posted image
Kad nekom kupujem sa kim smo bas dobri pitam roditelje sta treba djetetu a sad sam Andreja pitala sta hoce jer on je vec veliki i super.Ovde je sad fora da dijete ode u prodavnicu i u kutiju nakupi sta hoce da dobije za rodjendan,onda drugari koji ce doci na rodjendan odu u tu prodavnicu i izvace iz kutije user posted image

clock-img

24.10.2016, 14:23

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

To kao svadbe u USA,mladenci naprave spisak pa kupujteuser posted image
Ja ne volim sto danas ima svega da se kupi... Sve zive igracke imamo i jos dobijamo. A ona se ni sa petim delom ne igra...
Kada sam bila mala uvek mi je hvalilo nesto i tada nisi ni mogao da dobijes svaku igracku...

clock-img

24.10.2016, 15:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ivana jeste da se deca vise obraduju igrackama ali tu igracku izdegustiraju tri dana i vise nije zanimljiva a garderoba je ipak korisnija . To sa junacima je dobra ideja onda se deca obraduju.
Mi se podavismo u ugrackama tako da me samo zaboli glava kad vidim takve poklone user posted image

clock-img

24.10.2016, 16:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Khaleesi pa na tu foru ali meni licno je to super.Kad dora krene u predskolsko i ja cu za nju tako.

clock-img

24.10.2016, 16:13

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

a sta da kupim kumicu za drugi?

Najbolji poklon, po meni, Lego kocke.
Pa onda odeća.
Ali, ako ti je već kumić, pitaj šta im treba.

< Poruku je uredio Mariya -- 24.10.2016 16:14:22 >

clock-img

24.10.2016, 17:30

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Pa on dete imaaa sve od igracaka, sta god pozeli , nemam pojma , da mu dam pare opet mi bzvze dete je volela bi nesto da mu poklonim cemu ce se obradovati . Za prvi rodjendan sam mu kupila triciklo. Sad razmisljam posto je krenuo u vrtic da mu kupim ranac ovako nesto i neku lepu knjigicu user posted image

clock-img

24.10.2016, 17:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

E bravo i ja sam za prvi rodjendan kupovala ranac za vrtic user posted image
A sto se tice knjiga moja deca se njima uvek jako jako obraduju.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.10.2016 17:34:25 >

clock-img

24.10.2016, 17:41

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Meni se taj jako svideo cak sam ga i smeknula juce u Big-u

clock-img

24.10.2016, 17:52

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ranac je baš sladak!!
Ja volim da nam donesu novac oni koji inače nemaju smisla za odabir poklona (recimo tetka mm i njena ćerka su antitalenti za kupovinu poklona, skoro uvek nam donesu besmislice, gluposti, nepraktične stvari ili glupe glasne igračkeuser posted image , e od njih volim da dobijem novacuser posted image Inače tetka kad pita šta treba mi joj kažemo i to ispadne dobro, ali njena ćerkauser posted image Možda zato što još uvek nemaju decu, ali nemaju pojma da devojčicama donesu neki pametan ili koristan poklon.... Poklonu se u zube ne gleda, znamuser posted image ali stvarno uvek donesu gluposti..

clock-img

24.10.2016, 18:01

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Pa ko nema ukusa ili ne zna sta ce bolje onda pare da da , ja uglavnom kad znam ko sta voli , kupim nesto .

clock-img

24.10.2016, 19:43

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Super je ranacuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.10.2016, 08:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Animsaj super je ranac user posted image
a sto kaze Mariya , najbolje su pare user posted image ima stvarno ljudi koji bas bas ne znaju da kupe poklon. A i dosta ljudibse veze za oznaku velicine koja pise na etiketi. A ona nema veze s vezom.... mi smo kad se L rodio dobili dosta manje garderobice bas zato sto su ljudi gledali oznaku velicine

clock-img

25.10.2016, 09:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni malo bzvz za rodjendan da nosim pare, iskreno. To mi je vise za svadbe, babine..
Za rodjendane pokloni.