cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Deca i frizer

clock-img

10.12.2008, 19:48

clock-img

Anoniman

Jedno vreme smo išli u dečiji frizerski salon, fenomenalan, stolice su avoni, motori, ispred svake je TV sa crtaćem, gomila igračaka, žene ošišaju decu časkom. Međutim taj salon u poslednje vreme malo radi, malo ne. Pa ga sada vodim kod moje frizerke koja ima konjić stolicu. Prethodni put je urlao, ovako: user posted image user posted image user posted image  i vikao "Mama, boli me!" user posted image
Danas smo opet bili, danas je baš tužno plakao user posted image , duša me bolela, ali pobogu, pa to ne boli!!!!!! Ošišala ga je žena zaista fenomenalno, ne prekratko, onako - taman!!!

Sve u svemu, ne razumem čemu toliki strah od frizera. user posted image

Vaša iskustva?

clock-img

10.12.2008, 20:28

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mi nemamo problema sa šišanjem.
Nemamo taj dječiji frizeraj nažalost ,ide kod moje frizerke koja se prvo malo izigra s njim i od  prvi puta kada je imao oko godinu ide kod nje sav radostan,smiješno mu je kada ga šprica vodom,pa onda on njoj i meni stavi šnale u kosu i tako malo se zezamo uglavnom prođe bez problema.

< Poruku je uredio Lu RR -- 21.9.2010 9:30:57 >

clock-img

11.12.2008, 08:28

clock-img

Anoniman

Ma i moja se izigra s njim, frizerka mi je snaja, udata za mog brata od strica... znači definitivno nije odbojna prema njemu, em što i ona ima sinčića od 3god.
Uopšte mi nije jasno čemu tolika tuga... Ali sada više nije histerija, sada je tuga. user posted image

clock-img

25.01.2009, 23:19

clock-img

Anoniman

Treba opet da idemo na šišanje... jeza me hvata! user posted image

clock-img

19.02.2009, 01:01

clock-img

Anoniman

mm je vodio dete kod frizera. user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

iii kakav je rezultatuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

19.02.2009, 12:41

clock-img

Anoniman

Pa tata je krajnje ponosno poveo sina kod frizera, kao "Dogovorili smo se mi da on neće plakati", ali sam ja do kraja pošla sa njima, sela na stolicu kod berbera i cool-iram. A Luka se zacenio od vrištanja, mm ga je izvodio ispred salona da se dogovore, kako krenu unutra, Luka mu se na glavu popne "Neeeeeeeeeeemoj taaaaaaaaaaajo, booooooooooooooli meeeeeeeeee!"... Tako se frizer bio strpljiv jedno vreme, onda sam ja ustala, uzela dete, posela ga u konjić stolicu, uzela vlažnu maramicu da mu brišem suze i zalepljene dlake sa lica, on je urlao, a tata je samo ponavljao "Nisi dobar!" user posted image  

Bezveze, umesto da me je pustio da vodim dete kod moje frizerke, tamo me nije blam da plače. Nije me ni ovde bio blam... ali je bilo nepotrebno...

clock-img

19.02.2009, 12:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

A kako ga je ošišao "njegov" frizeruser posted image

clock-img

19.02.2009, 12:46

clock-img

maša

pencil-img

261

Tasho- a što mu ne pustite malo kosicu???
Samo dok  miša ne prestane "boleti"user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:47

clock-img

Anoniman

Maaaaaaa šta ja znam. Ja ne volim kada mi je dete ošišano, volim kada je čupav. user posted image  Moja frizerka je ostavljala malo duže od gore, nalik "pečurka" frizuri, ali ne baš pravilno, a ovaj ga je ošišao onako... momački! user posted image  Pravi je dečak, nije moja mala beba. user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maša

Samo dok  miša ne prestane "boleti"user posted image user posted image user posted image

user posted image  Ajao na šta sam ja pomislila od ovog "miša"... ti si verovatno mislila na "mali miš", a mi pišu zovemo "piša miša"... user posted image

Ma ne da tata da mu sin bude neuredan. user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

a ovaj ga je ošišao onako... momački! user posted image  Pravi je dečak, nije moja mala beba. user posted image

Tako bi i mm volio ali ja nedam moj je pravi čupavko,samo pazim da mu šiške neidu u oči.

clock-img

19.02.2009, 12:52

clock-img

Anoniman

Ma Luki tako brzo raste kosa da se ne nerviram, za 2 nedelje će opet biti po mom ukusu! user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:54

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

IZVORNA PORUKA: Tasha RR
"Dogovorili smo se mi da on neće plakati"

Kako naivno
user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 12:57

clock-img

Anoniman

user posted image  Šta da ti kažem...

clock-img

19.02.2009, 13:01

clock-img

maša

pencil-img

261

Da Tasho na "malog miša", ne "piša miša"user posted image user posted image user posted image
Mi smo devojčice pa otud zabuna...Zamislila bih se kada bi me pitala:" Kako ti je ribica?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 13:02

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.02.2009, 13:13

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

16.04.2009, 08:24

clock-img

Anoniman

Opet smo bili kod tatinog berbera - ovaj put bez tate!
Nećete verovati, nije bilo nikakvih problema, Luka je seo, čika ga je ošišao, i otišli smo. Ni suza, ni "boli me", ni "mama"... ništa! user posted image

clock-img

12.05.2010, 09:36

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Uh mi bili sinoc .. ne znam sta sve nismo izvodili i frizerka i mi ..
Jedva to obavismouser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

12.05.2010, 10:45

clock-img

AtenA

pencil-img

685

ja tih problema nemamuser posted image user posted image user posted image
moja deca odrastaju u salonu
Vukasin mi sam kaze:"dobro mama kada ces vec da me sisas,vidi kolika mi je kosa,stvarno,vise ne bocka?!"
Juce se bas sisao,sisala ga je moja svekrva ,jer jebio ljut na mene.Ja volim da je osisan bas kratko,uglavnom ga sisamo masinicom

clock-img

21.09.2010, 08:55

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Idemo danas ... ajoj vec me hvata panikauser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

21.09.2010, 09:17

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nado pa nije valjda prvi put?

clock-img

21.09.2010, 09:19

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Kako Andreju raste kosa, kod frizera ćemo ići pred polazak u školu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.09.2010, 09:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!