cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vaš avatar

clock-img

30.05.2009, 17:43

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: lu

Mislim da su kod mene riječi suvišneuser posted image
Mislim da djecu ne treba tući...kao ni odrasleuser posted image

uvek kad vidim tvoj pomislim kako je bolje po guzi nego da ih šamaram kao što umem ponekaduser posted image

clock-img

30.05.2009, 17:54

clock-img

Anoniman

Bebac...sliku mozesh lako da sachuvash u kompjuter....samo klikni desnim tasterom na sliku i izaberi opciju save ili save picture...ili tako slichna opcija...neznam kako tachno pishe....tada tje ti se izbaciti prozor da je sachuvash u kompjuter.....
Dalje...kad udjesh ovde na browse...nadjes sliku gde si je sachuvala...i to je to...

clock-img

30.05.2009, 17:57

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Sve uradila,piše da mi ej datoteka prevelikauser posted image user posted image user posted image moram da je smanjim,a ne znam gdje...zaboravila sam,smanjivala sam nekad pre...a to mi je sve u Picasi

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

30.05.2009, 18:02

clock-img

Anoniman

Smanji u obichnom paintu....hotjesh da ti napishem postupak?

clock-img

30.05.2009, 18:02

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ajde ako ti nije teško,živa bila...hvala

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

30.05.2009, 18:05

clock-img

bebać

pencil-img

2235

jel imam avatar sad,piše 'datoteka uspešno otpremljena'

clock-img

30.05.2009, 18:07

clock-img

Anoniman

Evo....

Sliku koja je sachuvana na rachunaru otvori desnim klikom na naziv slike....i izaberi open with i tamo izaberi paint
Kada je slika otvorena u paint-u....gore ima file, edit, view, image, colors i help
Klikni na Image pa izaberi Stretch and Skew I tamo u gornjem delu gde je Stretch umesto cifara 100 upishi 50 i za horizontal i za vertikal.... tada si smanjila sliku na pola....ako nije dovoljno mozesh josh smanjiti...ako treba i vishe puta.

nadam se da sam dobro objasnilauser posted image

clock-img

30.05.2009, 18:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebać

jel imam avatar sad,piše 'datoteka uspešno otpremljena'

Imash avatar.....eto...dok sam ja ispisala....ti uradila user posted image

clock-img

30.05.2009, 18:08

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Evo smeškice avatra,samo što mi ne piše ispod njega 'NO SEKIRANJE'user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 18:09

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Tebi hvala,a pametna sam ja djevojčica,samo me treba pogurat da nešto odradim..a kanim se mjesecima naučit stavit avataruser posted image user posted image user posted image jel valja,kakav je???

no sekiranjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 18:10

clock-img

Anoniman

heheh...pa probaj ga malo smanjiti...pa tje se mozda videti cela slika user posted image

clock-img

01.06.2009, 10:15

clock-img

Anoniman

I dok mi je nik bio Lenka sa ...imala sam Vučka kao avatar... i sada pod ovim nicom... zašto Vučko ...
Vučko je maskota XIV zimskih olimpijskih igara koje su se odrzale 1984. godine u Sarajevu.... jedan lijepi period imala sam 5 godina i sjecam se nekih detalja .... nekako mi ta slickica govori sve!!!

a da jos nesto ...opšte je poznato da Vučkovi jedu malu djecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ja sam zeznuta mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

01.06.2009, 11:36

clock-img

gracija

pencil-img

615

Pa posto ste svi imali avatar,trebao je i meniuser posted image .Nadjoh slicicu,postavih je i nema nikakve veze sa mnomuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

30.07.2009, 16:09

clock-img

Rina

pencil-img

675

Evo ga konacno user posted image

clock-img

30.07.2009, 16:21

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

hahahahha SUPER... KONAČNO!

clock-img

30.07.2009, 16:22

clock-img

Rina

pencil-img

675

user posted image

clock-img

26.08.2009, 16:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Koje stranice znate sa avatarimauser posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 11:51

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

www.zedge.com Ima slicica kakvih hoces

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

27.08.2009, 14:50

clock-img

Lu

pencil-img

15094

E hvala magnetik,nešto mi juče trebalo ali sam već odradila,
nema veze nek se nađe ovdje uvijek će nekome zatrebati a imamo i članova bez avatarauser posted image

clock-img

05.09.2009, 23:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

...Licimo....user posted image

clock-img

06.09.2009, 00:30

clock-img

sanji

pencil-img

1583

Ovo su moji mačići. Mamine maze!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

06.09.2009, 09:28

clock-img

bonita

pencil-img

860

eto,bilo mi u kompu,svidja mi se

verujem u ljubav za celi zivot

clock-img

13.09.2009, 21:31

clock-img

buhla

pencil-img

2564

Ovo sam ja na sliKi, uradjeno na sajtu faceinhole.com
user posted image user posted image user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

18.09.2009, 14:59

clock-img

fado

pencil-img

1

cao svima!ja sam novi clan!bas sam sretna sto sam nasla ovaj forum!!!!!user posted image user posted image nadam se ad cemo se lepo druziti!

gabric elhamija

clock-img

18.09.2009, 17:17

clock-img

sanji

pencil-img

1583

ĆAO, DOBRODOŠLA!!!!! Priključi se u debatama, nemoj da se stidiš! Ne znam da li si mama, trudnica ili trudilica ali imaš nza svakog ponešto.user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE