cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo

clock-img

15.06.2013, 12:35

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ja sam za user posted image user posted image
Samo nek se vecina dogovori gde i kada..
Jel mogu i Teodoru da povedem?user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

15.06.2013, 12:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Ma naravno, kod god može neka povede dečicu, samo da izaberemo neko mesto gde ćemo svi stati i da nam bude lepo. Možda Košutnjak (bili smo jednom) ili dajte druge predloge.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.06.2013, 12:53

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Jao, suuuuuuuper, hocu i ja ovog puta da povedem moju krofnu!
A samo ako moze neki dan posle utorka, jer je Vukan kod bake, a bas bih volela i njega da povedem.

clock-img

15.06.2013, 12:56

clock-img

jole82

pencil-img

5141

E pa super onda user posted image
Mozda ti nije los predlog Kosutnjak...jes' da je lepo vreme, al krece "zakuvavanje"...a tamo bi nam ipak bilo prijatnije
Ili mozda Ada...Neki kej/ Dunav, Sava(70 blok)... samo predlozi gde moze biti prijatno...al opet kazem meni je sve jedno...kako se vecina slozi, ja sam za user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

15.06.2013, 13:03

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Ja sam takodje za sva mesta dokle dopire gradski prevozuser posted image , kako god se dogovorite.

clock-img

15.06.2013, 15:57

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja sam za doovorite se jedino sto je meni busem bas nezgodno kosutnjak i ada sa sve ivom a povela bih je kako se dogovorite pa ako nam odgovara eto nas...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

15.06.2013, 15:59

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Dunja, promeni prvu recenicu u potpisu. Batali se tuge.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

15.06.2013, 16:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

IZVORNA PORUKA: Verolina

Dunja, promeni prvu recenicu u potpisu. Batali se tuge.user posted image

user posted image

Tolika tuga Verka mi leži na duši, da mi neko rekao da to postoji, ne bih mu verovala. Drži i dalje mamicu joj ..

Pre neko veče sedim na kafi sa Dijanom i Lesicom i po prvi put u zadnjih mesec dana sam se osećala dobro.

E jedva čekam da vas vidim ženeee (i dečicooo) user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.6.2013 16:08:10 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

15.06.2013, 17:08

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Dunjci, ja bila, videla , pobedila.
Osecamo se uvek onoliko lose koliko sami sebi to dopustimo.
Kafa sa prijateljima je uvek dobrodosla, tako da te shvatamuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

15.06.2013, 18:18

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ocemo I miiiiuser posted image ja bih dosla sa vladom pa ako se dogovorite za neko mesto gde je zgodno sa decom I ako je popodne, tj. Radnim danima posle 4,5 a vikendom kad god, mi bi vam se pridruziliuser posted image

clock-img

15.06.2013, 18:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Radujem se druzenju....samo da se dogovorimo oko lokacije...

clock-img

15.06.2013, 20:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ako voodimo decu onda najbolje neka igraonica sa baštom za nas matore user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.06.2013, 22:30

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Hajde samo da vidimo kada nam odgovara, ja znam jednu finu igraonicu sa baštom i solidnim delom za decu baš napolju, jedino što je na Zvezdari blizu Gradske bolnice, ili ona u kojoj smo prošli put bili- ona je prekoputa hotela Metropol. Pa ako ste za da zovemo i vidimo da li su slobodni.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

15.06.2013, 22:36

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

kako bih ja sa vama na kaficu da vidim one koje dugo dugo nisam videla i da upoznam neke nove ringerajkeuser posted image

clock-img

15.06.2013, 22:37

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ja sam vise za tu kod Metropola, jer mogu peske da dodjem...ali ako vecini odgovara drugde..nemam problem user posted image
Ajmo neki dan da se pomene...tipa da li da bude radni ili vikend...

Enyoj the silence!

clock-img

15.06.2013, 22:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

khm, khm

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.06.2013, 23:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Trco? user posted image

Mi kako se dogovaramo, i tebe ćemo dočekati user posted image

Evo predloga igraonica - ova je kod Gradske KLIK , a ova je kod Metropola KLIK i tamo su stvarno sjajni, jedino što su bašta i kafić na spratu ali osoblje divno pazi decu u igraonici koja je na prvom nivou.

clock-img

15.06.2013, 23:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja dolazim iz daleka user posted image a verovatno bih sama sa Makijem, ajde samo da nije negde zavučeno, znači da ne moram još mnogo da hodam kada izađem iz tramvaja.

E da, koje vreme? Ja mogu samo posle ručka, znači da pre 5 ne mogu stići user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

15.06.2013, 23:59

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Pa posle 5 svakako user posted image što zbog posla, što zbog ručkova, što zbog vrtića. I mogle bi neki radni dan, mislim da ćemo pre tada naći slobodnu igraonicu.

clock-img

15.06.2013, 23:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30437

Jeeej, meni odgovara isto popodme, vikendom sve, tako da se vama prilagođavam user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.06.2013, 07:25

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Meni je tavanko super jedibo sto ne znam kako bi uspentrala ivu i kolica (20kg skoro) gore...a ne dolazi u obzir neki tasmajdanski park pa se decica igraju napolju a mi pijemo kafice...

clock-img

16.06.2013, 08:18

clock-img

minna

pencil-img

3196

Nama odgovara bilo koja od ovih igraonica i u principu nam odgovara vise igraonica nego park jer cu u parku morati da jurcam za njim i onda nista od kafe

clock-img

16.06.2013, 08:43

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Trco? user posted image

Mi kako se dogovaramo, i tebe ćemo dočekati user posted image

Evo predloga igraonica - ova je kod Gradske KLIK , a ova je kod Metropola KLIK i tamo su stvarno sjajni, jedino što su bašta i kafić na spratu ali osoblje divno pazi decu u igraonici koja je na prvom nivou.

user posted image za podebljano

elem, 'vako

Ja se NADAM da ću negde početkom jula biti u Bg sa Anom. Ako se bude okupljalo društvo, ja molim za Igraonicu koja ima terasu za matore - da mogu da prikurim uz kafu. Park je za mene manje više nemoguća misija, ali znam kako je sa manjom decom. Eto, ako vi moj glas nešto znači user posted image

JA čim dođem u Bg pišuvam, pa da se brzinski organizujemo.

I flunked anger management! }:->

clock-img

16.06.2013, 11:42

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Hahahaha, vidim ja da ćemo u tavanku ordinirati, sve potrebno ima ( super osoblje, super igraonicu, super cene, ODLIČNU terasu) jedino je mana što je na poslednjem spratu zgrade bez lifta, pa je nezgodno mamama sa malcima u kolicima, ali uz malo solidarnosti nas mama sa većim klincima, rešen problem.
Meni je potpuno svejedno koji dan samo da je posle 5.

clock-img

16.06.2013, 11:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: adulence

Meni je tavanko super jedibo sto ne znam kako bi uspentrala ivu i kolica (20kg skoro) gore...a ne dolazi u obzir neki tasmajdanski park pa se decica igraju napolju a mi pijemo kafice...

Vidi se da ti je dete još malo user posted image