cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pripreme za operaciju

clock-img

06.06.2011, 23:14

clock-img

Anoniman

EEeee, za krvnu grupu - iza tog nalaza UVEK mora da stoji neko od "legitimnih" ustanova. Svaki privatnik to može da izvadi ali samo zvanične ustanove mogu da se bakću time, mislim, i da "overe" svojim pečatom ... Jer , ipak, ako ti pobrkaju nalaz urina kod privatnika, tja, nije toliko zaebato, ali ako ti pobrkaju krvnu grupu, puj, puj ... user posted image

clock-img

06.06.2011, 23:17

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Pretty maj darling user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

06.06.2011, 23:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Choopa , bice sve ok , gledaj samo da se ne pretovaris ipak cete biti samo dva - tri dana u bolnici user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.06.2011, 23:30

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Choop mislim na vas user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 23:30

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Choopa , bice sve ok , gledaj samo da se ne pretovaris ipak cete biti samo dva - tri dana u bolnici user posted image

Uzecu kofer sa tockovima user posted image

Salim se,  ja cu da ponesem osnovno, a ostalo cu da pripremim MMu pa nek donosi ako zatreba. Racunam da bi u ponedeljak trebali da izadjemo Boze zdravlja user posted image

clock-img

06.06.2011, 23:39

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Choopa, dobi li poruku na fb od mene? 

clock-img

06.06.2011, 23:40

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Choopa, dobi li poruku na fb od mene? 

Ne, standardno user posted image

A jessssssssssssteeeeeeeee!!! Sad cu da vidim...

< Poruku je uredio choopa choops -- 6.6.2011 23:41:25 >

clock-img

07.06.2011, 09:40

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Samo da vam pozelim sto kraci i bezbolniji boravak u bolnici...

clock-img

07.06.2011, 19:49

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Hvala user posted image

Evo samo da kazem da smo obavili pregled kod pulmologa. Kaze da mora da popije po 10 mg Pronizona sutra i prekosutra, a u petak na dan operacije ce da dobije nesto kao (necitko je): 'Nizypam 20mg (1:10) 5ml IV (10mg) x 1, a 30minuta prije operacije da ga inhaliramo sa Aloprolom 0.3ml 0.9%

Uglavnom bili smo i do hirurgijr da pitamo kako sta ide. Znaci trebamo gore biti oko 13h, pregledi i prijem ce trajati do 14.30h. A onda ce nas mooooooozda pustiti da se setamo po PG do uvece. Operacija u petak, ne zna se u koliko sati.

Ovo sam sad napisala jer ne znam hocu li smoc snage nocas da dodjem, koma sam. Budna od 5.30h user posted image , a imam jos sto stvari da pripremim.

Sutra cemo da odradimo nalaz krvi i urin, a ako uspijem vodicu ga sutra kod pedijatra, da ga ne bi morala budit u cetvrtak u 6h samo da bi ga ona pogledala??? Nadam se da ce me primit.

clock-img

07.06.2011, 21:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Kaze da mora da popije po 10 mg Pronizona sutra i prekosutra, a u petak na dan operacije ce da dobije nesto kao (necitko je): 'Nizypam 20mg (1:10) 5ml IV (10mg) x 1, a 30minuta prije operacije da ga inhaliramo sa Aloprolom 0.3ml 0.9%

To je priprema, daje se za svaki slučaj, da ne bi slučajno bilo problema. Takvu sličnu pripremu sam dobila i ja pred svaku totalnu (pa i spinalnu) anesteziju (zbog astme), samo naravno druga količina. Ne brini zbog toga, to je zato da ne misle, i da bi sve bilo ok. user posted image

clock-img

08.06.2011, 15:46

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ljudi ja sam koma user posted image Dosla sam samo da se izjadam. /jutros sam plakala, ne pamtim da sam ikad tako kmezila user posted image
M je danas trebao da vadi krv i urin, jer nismo mogli juce i prekjuce zato jer su nas slali za PG. Uglavnom od 7h jutros smo pokusavali da mu uhvatimo urin i nista. Svekar zvao lab, kazu mozemo da dodjemo do 9h. Opet nista. Na kraju sam ga vodila golog sa kesicom na pisi, da mu izvade barem krv, da bi mu mogla dati da jede. Vadili su mu iz obje ruke, debeeeeeeeelim iglama user posted image (pretpostavljam da se ne bi slomile), nas tri smo ga drzale jedva. MM srecom nije bio tu, inace bi se onesvjestio. Krv mu je kapala svukuda. Jer im trebaju 4 epruvete. Ajde to je nekako prezivio, ali opet nista od piskenja, pa su nam reli da mozemo slobodno da donesemo i kasnije. Cijelo jutro ga drzim na rukama, one se tek u 12h popiskio. Nalazi su gotovi, ne znam da ih rastumacim, jer su drugaciji od svih koje smo do sada radili (privatno). Vidim samo da je kreatinin nizak. U urinu ima nesto bakterijauser posted image U autu su mi sad pa da ne lupetam user posted image

Uglavnom sutra idemo kod pedijatra u 7h????, pa za PG u 10h. Koma sam. Valjda mi se skupilo sve sa tim sto su svi nalazi u zadnji momenat user posted image Jos me strah da mi se ne vrati secer (sto sam imala u trudnoci) od nervoze?!user posted image

Tash hvala user posted image googlala ja malo, kazu OK je to i svi primaju, ali bolje da ne pisem sta sam procitala da su kontraindikacije. Samo sam se smorila jos vise. Sto put sam rekla da necu citati i ja opet user posted image

clock-img

08.06.2011, 16:00

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Choopa , bice sve ok , za nedelju dana ta koma ce biti davan proslost user posted image

clock-img

08.06.2011, 16:03

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Choops user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

08.06.2011, 16:07

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Choopo drzi se,proci ce i to user posted image

clock-img

08.06.2011, 16:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Choopa, šaljem ti zagrljaj user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.06.2011, 16:12

clock-img

Anoniman

Čupa, bajam ti srećnim travkama, da se ne sekiraš i da sve brzo i što lakše prođe. Ljub! user posted image

clock-img

08.06.2011, 16:30

clock-img

madre

pencil-img

6600

choopa, drzi seuser posted image uskoro ce sve to zvati laneuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

08.06.2011, 18:52

clock-img

Anoniman

joj dusice. Ljub ljub ljub

Inace, u bolnici se urin uzima tako sto se pisa prebrise gazom sa alkoholom valjda, i na kontakt sa hladnim beba piski, ne hvata se prvi mlaz, vec u letu podmetnes sterilnu posudicu pod mlaz ne dodirujuci pisu. Kud ti to nisam ranije rekla? :( mozda su bakterije ustvari sa pise a ne sa urina.

Drzim fige da sve prodje sto bezbolnije za oboje. Kiss

clock-img

08.06.2011, 19:13

clock-img

Anoniman

Čupa, misliću na vas, i držim fige da sve prođe u najboljem redu, i da sve zaboravite vrlo brzouser posted image

clock-img

08.06.2011, 20:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

choopo moja....mislim na vasuser posted image

clock-img

08.06.2011, 21:06

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Choopo, držim fige i znam da će sve biti u redu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

08.06.2011, 21:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Hvala vam svima stvarno user posted image Svaka utjesna rijec je kao melem user posted image

user posted image Sad nesto mislim sta ako pedijatrica sutra ne 'odobri' zbog tih bakterija? user posted image Ili bude trazila UK, a za nju nema vremena. Jbt popiiiiiiiiiiiiip cu od neizvjesnosti user posted image

Tash meni rekla jedna prijateljica da kapnem par kapi hladne vode ispod pupka da bise prije popiskio. Prosli pt mi je upalilo, ali sad ne. Mokraca je bila jako mutna user posted image i mislim da kesica nije bas bila najcicstija, tj. da je upalo nesto sa pisa od silnog mrdanja user posted image Iako je to bila treca kesica koju smo mu stavili. Nisam ga cistila alkoholom, vec samo maramicama i vodom. Ma sve sam zeznula od starta, trebala sam da poslusam svoj instinkt, a ne dr i da ga povedem ranije, pa ako zatreba i da ponovim user posted image

clock-img

08.06.2011, 21:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nemoj da se nerviras unapred , ako je kesica za urin duze stajala , verovatno ce biti bakterija , mozda se dekontaminiralo i kad su presipali pispis u casu , lagano samo .

clock-img

08.06.2011, 21:39

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.06.2011, 21:47

clock-img