cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Rekviziti za plazu

clock-img

10.07.2017, 17:13

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Da nije cisto nije, da nije prakticno nije jer se onaj pesak svud zavuce pa moras da budes bas na oprezu gde i kako ce da sedne, ali da je lep osecaj u vodi - jeste user posted image

clock-img

10.07.2017, 22:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Moji svo troje stalno u kupacim gacicama. U vodi jedan, kad izadju drugi suvi, i tako u krug. Ja kad vidim onu djecu kako golišava sjede na pjesku, slabo mi dođe. Odmah su mi u mislima sve smrdljive noge koje su tuda prodefilovale. Bakterijeeeeeee :D

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

11.07.2017, 07:06

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Gljiviceeee....user posted image nikako nije dobro.. Ili ce biti opcija gacica pamucnih pa presvlacenje u vodu i iz vode,ili pampers, pa da vidim bas kako ce biti. On jos covece nine hoda, ja stvarno da se vodam sa njim, po plazi, stvarno necu. Od kako se prehladio, nece ni da proseta, samo bi da se nosi covek.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

11.07.2017, 08:29

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Ma pamučne gaćice su super, ti njemu zalepi pelenu kad treba da dremka ili ako znaš otprilike kad kaki, nama se V prošle godine ukakio na plazi, imao je gacice, zamisli kako bi bilo veselo da je bio bez njih 😁😂

Ovih dana sam mu tražila kupaći,ali opet nigde da naletim na tako mali, za devojčice ima milion modela,boja, a za njih bas slabo, i to što ima ne mogu naći veličinu.

clock-img

11.07.2017, 09:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Voci, imas i pelene za kupanje da kupis..
Mi smo na bazenu u vodi bili u gacicama, a kad je iznesem iz vode stavljala sam joj pelenu.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.07.2017, 12:16

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ovs ima male kupaće za djecake i djevojcice. Mozda i Original Marines? Ako nista, onda gacice i ćao user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

11.07.2017, 12:30

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Iskreno, nikako ne volim videti golišavo dete, bilo na moru ili na bazenu, prvo što svuda sedaju i nije higijenski, drugo ružno mi brate, ja svojima nikad ne puštam, uvek nosim suvu presvlaku.

user posted image Isto!

Sa Markom sam koristila te pelene za vodu i odlične su zaista. Ako se beba ne ukaki, samo iscediš i ostaviš na suncu da se osusi, i tako se oprala u moru. user posted image Mogu se koristiti više puta bez problema.
Običan pampers se užasno naduva ako u njemu uvedeš bebu u vodu.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

11.07.2017, 12:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Moji svo troje stalno u kupacim gacicama. U vodi jedan, kad izadju drugi suvi, i tako u krug. Ja kad vidim onu djecu kako golišava sjede na pjesku, slabo mi dođe. Odmah su mi u mislima sve smrdljive noge koje su tuda prodefilovale. Bakterijeeeeeee :D

user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.07.2017, 12:40

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: mamica 91

Ovih dana sam mu tražila kupaći,ali opet nigde da naletim na tako mali, za devojčice ima milion modela,boja, a za njih bas slabo, i to što ima ne mogu naći veličinu.

Pogledaj u Lindexu,juce sam bila imaju bas dosta modela kupacih gacica.
Pampers nikako u vodu,pelene za kupanje su drugacije.

< Poruku je uredio veselica -- 11.7.2017 12:42:07 >

clock-img

11.07.2017, 12:59

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ne volim bas da kupujem kod kineza, ali sam kod njih nasla super modele gacica. Ima ih i sa Mini Maus, Frozen, neki modeli za decake, na tufnice, karnerice, svakakvih ima. I nisu nesto skupe

clock-img

11.07.2017, 14:38

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Mi idemo prvi put ove godine na mora i pripremili smo te pelene za kupanje... sad mi bas drago kad cujem vasa iskustva da su odlicna stvar 😊

clock-img

11.07.2017, 15:40

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Odlicne su te pelene,videces.

clock-img

20.07.2017, 10:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ove godine nosili smo cuda na plazu , devojkama su jedino trebale maskice i naocare za ronjenje, Tari naravno i peraja...mamin plivac! Za V smo nosili svasta nesto ali nije se mnogo zanimao, vise voli svoju kasikicu i teglicu od hrane i zabavljao se time satima user posted image
Za V smo nosili te pelene, dobili par komada, ali sam mu stavljala samo na bazenu, na plazi nisam.

clock-img

20.07.2017, 10:26

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Peace*

Sa Markom sam koristila te pelene za vodu i odlične su zaista. qAko se beba ne ukaki, samo iscediš i ostaviš na suncu da se osusi, i tako se oprala u moru. user posted image Mogu se koristiti više puta bez problema.
Običan pampers se užasno naduva ako u njemu uvedeš bebu u vodu.

E bravo, zaboravila sam da spomenem. Stvarno se mogu vise puta koristiti, iscedis i ostavis da se osuse i kao nove.

clock-img

20.07.2017, 11:18

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Odlicne su, skoro sam uzela. Ni ja ne volim da se golisavko moj rasteze tako svud. Mm ne smeta, on ih razgoliti , ja ne volim a i cerka je sad veca ne moze tako!

clock-img

20.07.2017, 11:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Meni je V setkao po plazi go. Malo pelena , malo golisav. Ali po bazenu ne. Plaza mi je malo drugacija opet.

clock-img

07.09.2017, 23:50

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dok su mali mislim da im je kantica i par onih modlica dovoljno, pesak sam po sebi je super igracka 😊

clock-img

08.09.2017, 09:15

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Slažem se

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

08.09.2017, 09:24

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

☺☺

clock-img

08.09.2017, 09:26

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Vučrmo kombi na plažu

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

08.03.2018, 15:24

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Dok su mali mislim da im je kantica i par onih modlica dovoljno, pesak sam po sebi je super igracka 😊

Slažem se, eventualno lopta.

clock-img

08.03.2018, 19:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas sad pored kantica ... peraja, mrezica za hvatanje, naocare Obavezna oprema i naravno dusek.
Po ceo dan Neeesto hvataju user posted image
V naravno kantice i lopatice i cao user posted image

clock-img

09.03.2018, 14:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jeste, J.je bila odusevljena dusekom ove god.na moru 😊

,,Carpe diem"

clock-img

23.03.2021, 11:17

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Mame gde ste uzimale deci naocare za sunce?
Kakve su Chicco?
Jesu uopste nosili ? Ne znam koliko je isplativo posto im je cena oko 2000 din? Mozda da probamo sa nekim kineskim pa ako prihvati da kupimo original.

A gde ste porucivale majce dugih rukava i sorceve za kupanje? Mislim na one komplete koje sprecavaju da dete izgori.

< Poruku je uredio nata11 -- 23.3.2021 11:18:39 >

clock-img

23.03.2021, 11:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nato, moj M je baš voleo naočare, kupovali smo u aksi. UV majice i šorts smo imali iz Kanade, ali imaš sada svuda da kupiš (Waikiki, H&M, C&A itd).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!