cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo

clock-img

03.08.2013, 14:49

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja imam neke obaveze oko 17 il 18 h nisam sigurna dok ne stignem kuci..pa .. nadam se da necu kasniti... a koje vreme smo dogovorili??? U 18h Moze, taman da malo zahladi ?

Pa meni odgovara gde god hocete...

clock-img

03.08.2013, 14:50

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

moze u 18h, bice pakleno, taman da sunce malo smanji przenjeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.08.2013, 15:50

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Onda Scenario ipak?

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.08.2013, 15:53

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Mi promenili vodu u bazenu, taman je cakum-pakum.. Elem, jedino da se organizujemo ko ima kola da poveze Isidoru, ako cemo kod mene? Ja dosadna user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.08.2013, 17:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa gde da ti deca haos naprave user posted image ... da li si sigurna user posted image

clock-img

03.08.2013, 17:13

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Torbice user posted image ...meni vise odgovara Scenario zbog prevoza,nemam pojma kad ce mm doci kuci da bi mogao da me prebaci do Torbice,odgovara 18h user posted image

clock-img

03.08.2013, 17:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

torbice zvuci super, mada mislim da bi vise mame bile u bazenu user posted image
meni je svejedno, kako dogovorite, ne znam gde torbica zivi, ako je blizu stajaliste 1,8,7,4 mozemo i busom ili u scenariu, svakako moramo busom, daleko je za pesacenje

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.08.2013, 19:49

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Anck, pa ovo moje troje stalno vrte, normalno, deci je i prilagodjeno. Nego je nezgodno ko nije kolima. Isidora, pa normalno, na to i racunamo! Ja sam iza Mileve Maric ako dolazite sa naselja a preko puta Lipovog Gaja samo pravo Futoskom, lako je naci. Poslala bih vam detaljno pp. Ali ako vecini odgovara Scenario, sto zbog prevoza, organizacije... Ja sam od 16h slobodna i na raspolaganju, pa kako god odlucite. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

03.08.2013, 20:38

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

meni mindedj, kako god hocete, ja imam kola, pa ako odlucite kod Torbice mogu nekog pokupiti...

clock-img

03.08.2013, 21:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sam za obe varijante... mogu nekog pokupiti tu oko satelita ili N Naselja... ajde izglasajte se do ponedeljka user posted image

clock-img

03.08.2013, 21:49

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam blizu socijalnog pa ako nekom odgovara da me pokupi mozemo kod torbice, a ako ne moze scenario, izglasajteuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.08.2013, 11:41

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

zene, meni je iskrslo nesto za sutra pa nevu moci da dodjem, ako postoji mogucnost da pomerimo za utorak... ako ne, vi se lepo provedite sutra, a mi cemo vam se pridruziti sledeci put user posted image

clock-img

04.08.2013, 12:38

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moze utorak, taman ce i Anck obaviti sta ima na miru. Meni je ok. Onda ipak kod mene? Moze i ranije, sunce je u bazenu do 18h, pa bar u 17h. user posted image user posted image Onda prevoz za Lj i Isidoru. Pocahontas i Anck, na Fb sam vam pisala ranije kako do mene, pisemo se tamo. user posted image NM sam isto pisala kako do mene. Mislim da nisam nikog zaboravila? Isidora, Lanajelena, Pocahontas, Anck, NM... user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.08.2013, 13:12

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

jeeeejjjj onda se vidimo u utorak kod Torbice! Lj tebe mogu ja pokupiti posto znam gde si...

clock-img

04.08.2013, 13:41

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Odlicno, onda Utorak! Da ne moram da zurim user posted image

clock-img

04.08.2013, 14:07

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Suuuper! Da vidimo jos sta kaze Lj, i da organizujemo za Isidoru prevoz. Ako je blizu Lj, mozda Pocahontas da ih obe pokupi?

Patrijarh Pavle

clock-img

04.08.2013, 14:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

lj je na limanu, ja sam na drugom kraju gradauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.08.2013, 14:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Isidora pa da dodjes busom donekle?

clock-img

04.08.2013, 15:18

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

pa problem je sto ne mozemo svi stati, lj i dvoje klinaca, moja klinka u as, jedino da se nekako natrpamo, lj ili isidora napred, a cetvoro klinaca i jedna pozadi...nije meni problem sto je ona na drugom kraju, objasnice mi gde, nego ne znam da li cemo stati...

clock-img

04.08.2013, 15:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja mateju mogu u krilu, lana i dusan nazad, a lj napred...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.08.2013, 15:58

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ili anck da pokupi lj a mene pocahontas

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.08.2013, 16:01

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Isi, pokupicu vas ja. Mateja nazad izmedju mojih AS, ti napred i gotovo.

Znaci, utorak oko 17h?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

04.08.2013, 16:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jeeeee! Sto se mene tice, mozete i od 16h da uhvatimo sto vise sunca, naravno, ko ne radi... user posted image Jedva cekam!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.08.2013, 16:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nm zlato si user posted image kupicu i ja auto za koji mesec pa cu da se i ja vozikam user posted image , ne bih da pozajmljujem auto od mame, strah meuser posted image
sto se mene tice moze kad god, samo da pitam da li i mame da nose kupaci?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.08.2013, 17:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Daaaa!user posted image

Patrijarh Pavle