cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Do kad ćete posećivati RR? :)

clock-img

05.10.2016, 18:40

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

dodje da nesto pitas i ostanes user posted image , nisam ni znala za ovaj forum. meni ga je preporucila jedna stara clanica kada sam ostala trudna, ona sada svrati povremeno ali sam ja ostala

clock-img

05.10.2016, 20:53

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ne znam... sigurno je da kad pocnem da radim necu tako cesto moci da citam pisem i odgovaram na postove....user posted image

clock-img

05.10.2016, 22:30

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Uvek kada mi vreme dozvoli, kada god mogu.
Na forum sam dosla slucajno, bilo mi je potrebno da podelim sa nekim svoje iscekivanje user posted image , da kazem kako se osecam, da pitam sta me zanima. Svi drugi mi nisu odgovarali, zene su vrlo...drugacije od RRingerajki

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

05.10.2016, 22:50

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

E menja se sve, do pre ove trece trudnoce bas sam retko dolazila od kako sam pocela da radim . Radila po citav dan, dok sve zavrsim i onda dodjem na forum i....nikog ne znam. Bas se cela pistava promenila. Ali sad sam evo upoznala novu odlicnu ekipu user posted image

clock-img

06.10.2016, 13:30

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja ne znam kako cu kada krenem da radim.
..za sad sam tu , najcesce kad L spava user posted image

clock-img

06.10.2016, 13:49

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja volim RR iako se sve promenilo, cela moja ekipa crtica više ne piše, odavno nemam ekipu user posted image
ali prosto moram svaki dan da prelistam, iako dok sam radila nisam stizala da pišem

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

06.10.2016, 17:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Degu , ja te secam iz starih dana user posted image user posted image

clock-img

06.10.2016, 17:12

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja sam bas proredila u poslednje vreme. Sto zbog obaveza, a iskreno nije to vise moja ekipa. Znam da sam i ja nekad bila nova, ali nekako se nisam pronasla u razgovorima sa nekim novim clanovima, naravno ne sa svim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.10.2016, 17:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Pa,jeste,stalno se menjaju ekipe....
Ne znam do kad cu posecivati,duuugo verovatno,ako ne svaki dan kao sad,svrnucu sigurno da se promuvam u par dana ponekad,ali mislim da cu dugo biti vezana za rr.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.10.2016, 17:24

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam nabasala slucajno u prvoj trudnoci na RR, kada sam guglala neka pitanja i na RR nasla odgovore...
Nisam ni pisala tada tek u drugoj trudnoci...
Dok nalazim vremena svracacu da se cujem sa divnim zenicama koje su sa mnom delile iskustvauser posted image

clock-img

06.10.2016, 17:29

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja sam već 5 godina i treću trudnoću uz RR. Zamislite koliko sam tek ja ekipa promenila!! Naišla slučajno, tražeći odgovor na neko pitanje, prvo čitala, zatim odlučila i da pišemuser posted image kada sam radila manje sam pisala, sad kad ne radim čitam i pišem skoro svakodnevno, u zavisnosti od obaveza.
Biću tu dok god mi je RR zanimljiva.

clock-img

06.10.2016, 19:17

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Ja sam najvise vremena na rr provodila u drugoj trudnoci, sad provirim s vremena na vreme, ali retko pisem.. Malo starih forumasica ima,.i nekako mi se cini da se manje i pise na forumu nego pre user posted image ali jako lep period me veze za rr

< Poruku je uredio mamica 91 -- 6.10.2016 19:20:36 >

clock-img

06.10.2016, 19:30

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Degu , ja te secam iz starih dana user posted image user posted image

Jeste, mu smo matorke ovde user posted image
Manje se pise, ne znam zasto, neko zatisje pred buru user posted image
Ja mislim da cu dolaziti dok god bude postojala rr, jako me lepe uspomene vezuju za rr <3 koliko sam prijatelja stekla, rr ima dusu, mnogo foruma sam citala, samo sam ovde ostala.

clock-img

06.10.2016, 21:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Da, ekipa se menja, stari nakon par godina odu..
Sta znam, nadam se da cete vi zenske sto ste sada tu ostati jos dugo, a i ja sa vama, bar do 40-te user posted image

clock-img

06.10.2016, 21:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni mnogo fali ekipa sa mog pocetka ali i ova nova mi je vec prirasla srcu.Koliko sam ovde lijepih rijeci podrske dobila svaki put kad mi je bilo tesko.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.10.2016, 21:54

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo,pravo pitanje za mene..ne posećujem Rr tako redovno već dva i po meseca user posted image vratila sam se na posao i nemam vremena da se družim sa vama ovde,evo i sad jedva čekam da legnem u krevet,koliko sam umornasamo sam malo virnula..
Ali što kaže Emica,koliko reči podrške sam našla ovde kada mi je bilo jako teško...a nadam se da sam i ja uzvratila i pomogla nekom....mislim da ću uvek posećivati RR,samo je pitanje koliko često ću pisati.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

28.09.2017, 00:00

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Ovde sam na RR naišla na veliku podršku i zahvaljujem se na tome. Za sada sam tu čest gost hehe a kako bebac raste ja imam sve više pitanja tako da ću ako nikome ne smeta da budem tu user posted image

clock-img

28.09.2017, 00:20

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja sam dolazila i odlazila...dolazim u trudnoci i dok imam bebu cesce. Menjaju se ekipe, ali sa tim sam ok. Nekad sam i ja bila nova.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

28.09.2017, 08:02

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Dve godine sam baš aktivna.Sada imam i vremena.Verovatno kada počnem da radim biće redje posete ali ja volim da čitam ovaj forum i ne vidim zašto bi se to u budućnosti promenilo

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

28.09.2017, 08:10

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja sam verna RR, nista me nece oterati user posted image
Zao mi je kad vidim koliko starih clanica fali.

clock-img

28.09.2017, 09:10

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Da, didy. Neke zene su bas bile upecatljive. Neke pamtim po duhovitosti, neke po iskrenosti i otvorenosti, neke su bile dobro informisane... U pojedinim momentima bilo je ekipa sa kojima je goreo forum. Puno razlicitih zena je pisalo i to je bas imalo draz. Nedostaju mi neke clanice...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

28.09.2017, 12:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ja ne mogu zamisliti da vise nikako ne dolazim.
i kad mi pilici porastu i tad u imati neki razlog da dodjem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.09.2017, 18:54

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Dokle god mi bude zanimljivo. Ima interesantnih ženica, pa mi nekad ulepšaju dan.

Sreća prati hrabre.

clock-img

28.09.2017, 22:02

clock-img

degu

pencil-img

11332

Rosita, ja crkoh od smeha sto me u svakoj temi zoves didy user posted image verovatno ti automatski ispravlja.
Emice ja isto ne mogu da zamislim da vise nikako ne dolazim, zato ne mogu da razumem kad neko bas skroz prestane da dolazi i bas mi bude zao. I meni dosta zena nedostaje.

clock-img

28.09.2017, 22:12

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Trudnički mozak 😁💖