cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Druzenje Crna Gora

clock-img

28.05.2011, 22:19

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Napišite na prvoj strani nick, mesto letovanja i period. Pa se tako ravnajte.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

28.05.2011, 22:21

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Al cemo biti rastrkane po celom primorju user posted image

Ja sam blizu tebe i u isto vreme tako da znas a i volim ono veliko pica parce u Sutomoru user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej user posted image Gde vi idete,mrzi me da citam unazad user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

28.05.2011, 22:23

clock-img

Anoniman

LJ će blizu mene, samo ne znam kada. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gde ćete vi Nensi?

clock-img

28.05.2011, 22:23

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Mi smo u Utjehi (Bar-Ulcinj)od 2-og i bicemo do 25-og sigurno ...samo treba mm pokrenuti on ne voli bas ta druzenja user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:25

clock-img

zoća

pencil-img

1957

Jovice da ti nisu kumovi iz Bašaida

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi idemo u budvu kod kumova, tj to je neko mestasce par km iznad budve, brdo, spas. e ako me jee sad neko skontaouser posted image

clock-img

28.05.2011, 22:26

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Tash

LJ će blizu mene, samo ne znam kada. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gde ćete vi Nensi?

Sutomore 03.-16.07.

clock-img

28.05.2011, 22:27

clock-img

Anoniman

A stvarno bi moderatori mogli da naprave spisak u prvom postu ko, kad i gde. user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:30

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

A bila bi fora i da se mi iz NS sastanemo u CG,da nas crnogorke spoje jer nikako da se naFatamo ovde user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:30

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja nisam zaduzena za ovaj deo foruma tako da ne mogu...

clock-img

28.05.2011, 22:32

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: JMPM

A bila bi fora i da se mi iz NS sastanemo u CG,da nas crnogorke spoje jer nikako da se naFatamo ovde user posted image

U ponedeljak kad objave rezultate idemo da slavimo ili da se zalimo user posted image ali to je druga tema
Tash kad ti ides

clock-img

28.05.2011, 22:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

U ponedeljak kad objave rezultate idemo da slavimo ili da se zalimo user posted image ali to je druga tema
Tash kad ti ides

Nemam pojma ništ! user posted image
Idem sad 20og za Grčku, pa nemam pojma šta će biti sa CG. Ja realno mrzim Kruče, i sve nešto navijam da u septembru ponovimo Grčku umesto Kruča u julu. user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:38

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Tash i meni nekad dodje da promenim ali drustvo je super ne vidim ih cele godine pa jedva cekam leto da odem tamo user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:41

clock-img

Anoniman

Nemam ja probl sa društvom, već što je to vuko*ebina. Nema šetačište da prošetaš predveče, nema normalnog hlada da gurkaš bebu preko dana da zaspe, nema brate ništ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I pošto smo na vrh brda, ja ne mogu na plažu i sa plaže kad ja hoću, nego mm treba da me vozi. 

clock-img

28.05.2011, 22:43

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

E pa onda te razumem,mene nekad mrzi i ovih 50 metara da predjem po onom suncu user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:44

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

A neeeeeeeeeeemoj da menjas planove,da se vidimooooooooooo user posted image

clock-img

28.05.2011, 22:50

clock-img

Anoniman

E pa onda te razumem,mene nekad mrzi i ovih 50 metara da predjem po onom suncu user posted image

Kad se samo setim... kod plaže 10m izbetoniranog puta kojim se silazi ka plaži (i kolima i peške), 14h, Luka bi da spava, zvezda upekla, a ja gurkam kolica na tih 10m gore-dole, a on se digne kako neko naiđe, radoznao. Nikad da zaspe, a ja padam u nesvest... A svaki put sam mokre glave krenula da ga gurkam, za 10min, glava suva...
Još mi je gori tovar da me mm odnese gore u kuću, jer se dete razbudi kako oseti hladovinu! Svane mukica!

clock-img

04.06.2011, 22:58

clock-img

minna

pencil-img

3196

Da upisem sad ovde kad definitivno znam, stizemo sutra - 5.juna i ostajemo do 23.avgusta user posted image
tako da smo raspolozeni za druzenje bilo kaduser posted image

clock-img

04.06.2011, 23:01

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: minna

Da upisem sad ovde kad definitivno znam, stizemo sutra - 5.juna i ostajemo do 23.avgusta user posted image
tako da smo raspolozeni za druzenje bilo kaduser posted image

user posted image user posted image user posted image Posalji mi broj na pp, pa se vidimo poslije operacije user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

04.06.2011, 23:42

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Choopa,kad idete na operaciju,nisam u toku user posted image

clock-img

05.06.2011, 01:12

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

9.6. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.06.2011, 01:21

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja još ne znam hoču li se družiti u CG...user posted image
Čupe, kakva operacija?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

23.08.2011, 22:38

clock-img

meyo

pencil-img

1737

di ste svi oce padat to neko druzenje da se priklljucim :)

clock-img

23.08.2011, 22:44

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ah, koliko sam pricala o druzenju, jos nije bilo druzenja, ni ovdje, ni na moru, sve dogovori i trt! user posted image

clock-img

23.08.2011, 22:47

clock-img

meyo

pencil-img

1737

e moja Iva nema nista no ja dolazim u Pg pa ko zeli sunca nek nam se pridruzi user posted image

clock-img

23.08.2011, 23:04

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ko zeli da bude skuvan moze u Pg komotno. user posted image Ne stvarno, nek se jave "nase" pa da se dogovaramo za susret!