U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Više o kolačićima
PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: jabudic A da se nadjemo na pola puta? Svi? Dje nam dodje pola puta
mi idemo u budvu kod kumova, tj to je neko mestasce par km iznad budve, brdo, spas. e ako me jee sad neko skontao
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: jabudic A da se nadjemo na pola puta? Svi? Dje nam dodje pola puta Cini mi se nedje kod Bara
IZVORNA PORUKA: lanajelena
Bitanga
IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga
Nemam srca da insistiram na Podgorici, svi bi umrli od vrućine! Bolje negdje pored vode.
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak
IZVORNA PORUKA: choopa choops
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: lanajelena Bitanga Oprosticemo joj zato jer je trudnica, samo nam fali da nam posalje cmicak Ona ce se tad čvariti u porodilistu a mi cemo doci da pijemo laaaadno picence ispred
jabudic mozda se porodis i oporavis pre nego sto pocne sezona mi dolazimo sredinom jula... do tad svasta mozes da uradis
IZVORNA PORUKA: jovicaa ahahahha znate da je mm imao cmicak ceo moj prvi trimestar
IZVORNA PORUKA: jabudic
e ozbiljno je imao, bas cudno, jako je dugo trajao mislili smo da nikad nece proci! nisam ni znala za tu pricu o cmickovima, posle su ga svi zezali
Da nacicemo su u Kotor, ima tamo par kafica ispred _____________________________Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.
IZVORNA PORUKA: oxy7 Nemam srca da insistiram na Podgorici, svi bi umrli od vrućine! Bolje negdje pored vode.
ti si iz kotora choopa?
IZVORNA PORUKA: jovicaa ti si iz kotora choopa?
prosle godine smo isli kolima u kotor, becice, valjda rafailovice, perast.... ali nismo u hn, mislim da je daleko
Nije ni Morača loša, a Skadarsko jezero je super! Mada, zaliv je moja ljubav, ja preskačem Budvu uvijek, žmurim dok prolazim
Tu sam i ja, ako ne crknemo od vrucine do susreta!
Mi smo u Sutomoru pocetkom jula Kako cemo se sve na'vatati,nemam pojma _____________________________Nena+Danilo=Vuk :)
Cure i ja sam za duzenje.Ja sam u Igalu od 28.07. do 4.8.
Al cemo biti rastrkane po celom primorju _____________________________Nena+Danilo=Vuk :)
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Al cemo biti rastrkane po celom primorju
Deca i pre polaska u školu poznaju slova i brojeve. Neki od njih lepo pišu, a mnogi tehniku uvežb...
Odgoj i razvoj
Hvala svima na učešču u INFLUCID nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih INFLU...
Promo objava
Promo kutak
Vlada Srbije je u petak i zvanično donela odluku – prvo polugodište završiće se u ponedeljak, ume...
Škola
Zašto treba da vežete svoju decu, šta to simbolizuje i šta će ona iz toga da nauče.
Novogodišnji i Božićni praznici