cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li je veličina bitna

clock-img

29.04.2011, 21:48

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jaaaoj, kaže moja drugarica jednom : moj muž je toliko "ku*at" da ga ja svako jutro kad se probudim pitam "jesi li me *ebo sinoć? " user posted image

taj je bas kurat user posted image user posted image user posted image

Leeleee ,koga da žalim u ovoj priči user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

29.04.2011, 21:49

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: jelena038

ja sam i uska i tesna, al mi ne smeta visak user posted image iskreno user posted image

i ja isto, toliko da ni bebi nije mogla da je rasiri pa da izadje na tu rupu user posted image

clock-img

29.04.2011, 21:51

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

e sada slusam Canka, neko poredjenje pa kaze: VELIK, VECI, TAMAN user posted image . e al ga je pogodiouser posted image .
prvo da 'glistivoje' ovde obavi sta ima pa ga saljem u svaleranje

clock-img

29.04.2011, 21:51

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta

KLIK

clock-img

29.04.2011, 21:54

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Vika

Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta

KLIK

jaao gledala sam ovo, jako su dobri user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

29.04.2011, 21:54

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Daa,ja sam baš komentarisala sa mm ,kakvo (i kada) li su oni ''zagrevanje'' imali ?!?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

29.04.2011, 21:55

clock-img

Vika

pencil-img

1767

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2011, 21:57

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Mislim da je fora .Ali ,simpa su.user posted image Sem ako se oni u bekstejdžu nisu uverili da ne varaju user posted image

clock-img

29.04.2011, 21:58

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

e sada slusam Canka, neko poredjenje pa kaze: VELIK, VECI, TAMAN user posted image . e al ga je pogodiouser posted image .
prvo da 'glistivoje' ovde obavi sta ima pa ga saljem u svaleranje

čita Crvenog bana

clock-img

29.04.2011, 21:59

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

ccc al te tema hot user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ijuuu user posted image
mogu samo da kazem : nema tolike k**e koju dobra p*** ne moze da primi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.04.2011, 22:06

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:08

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Deco, šta ćete svi na ovoj temi? Aj kod muževa user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.04.2011, 22:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom user posted image
jeste dobar ali retko radi user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:13

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Joj ,Olga ,svi mi pospali ,a ti mi ovo radiš ...user posted image user posted image user posted image ne mogu se naglas smejati

clock-img

29.04.2011, 22:30

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

bedak, nema stauser posted image

jooooj zene pa ovo je tema za mene, tamo me u trecem tromesecju zezaju da samo o tome pricam...
hm, neke zene kazu da je tehnika najbitnijauser posted image , dzaba meni tehnike ako nema cime da radi. to ti dodje kao dobar majstor bez alata...
a dzaba i alat ako nece da se sexa, kao npr mm, nece covek u trudnoci pa nema sanse. prekljuce sam ga jedva naterala i to posle vise od dva meseca. rekao mi je da se pozdravim sa sexom dok se ne porodim... i sta meni sada vredi sto on ima sa cim da se pohvaliuser posted image

Obicno su trudnice te koje strahuju...da se mm pitao imali bi i na porodjajnom stolu user posted image

pa ipak, bubulence...tm verovatno strahuje zbog bebceta, sto je znak da ce biti divan i brizan otac...

a bice vremena za "djidji djidji" user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:31

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Olga RR

matori gleda debelog sefa a paznju mogu da mu privucem samo ako se oblozim slaninom user posted image
jeste dobar ali retko radi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image evo placem, od smeha naravno user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

andrea ,bice on dobar otac ali nije dobar muz user posted image . samo vice kako treba da me bude sramota sto mi tako nesto pada na pamet, jos nosim devojcicu pa kaze da je to jako sramota user posted image . a ja jadna nikada nisam imala vecu zelju...
naravno sve okrecemo na sprdnju ali ja bih se malo i sexala user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

jao , Bubulence , meni je khm , khm , bilo stalno na pameti kad sam bila trudna i to sam rodila devojcicu
priteraj ga sestro uz zid ili iskoristi slaninu user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:39

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

terala, pretila, molila, samo jos sa slaninom nisam probala ali kod mm nece upaliti jer jako pazi sta jedeuser posted image ...
ne znam sta mu je bilo neki dan, ja rekla 'il me je.i ili idem das nadjem nekoga ko hoce' i on obavio user posted image , i ja jadna juce opet pocela da pretim, pa danas a on nista... vidim nema vajde...

clock-img

29.04.2011, 22:43

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znaci tvrd orah
onda zelena salata user posted image
sad ozbiljno : dosta muskaraca misli da beba to sve vidi i oseti i da je mogu povrediti ( precenjuju se nacisto ) , mozda da mu pokazes kako sve to izgleda iznutra , mada onda mozda sexa nece biti i dosta dugo posle trudnoce user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:49

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

da se razumemo, sve sam probala, bas sve. isao je samnom kod dr kada sam pitala da li smemo da imamo odnose i dr rekao da mozemo a mm cim smo izasli iz ordinacije kaze 'ovaj covek nije normalanuser posted image '. nema sta nisam pokusala ali jok, samo vice da beba sigurno oseti, da je mozda udaramo, kaze ako oseti da je mazi onda oseti i ovo, jos kada je cuo da se beba okrenula  i da joj je glavica doleuser posted image ... e poceo je kao neke zene da se pravi da spava cim legnemo samo da ja ne bi nesto trazila user posted image user posted image user posted image . ma on je u stvari jako zanimljiv i smesan koliko izbegava sex user posted image , i tako ja nezadovoljena ali nasmejana user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:53

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Cu pitanja!user posted image
Pa naravno da je bitno(samo se nadam da mm nikad nece procitati ove postoveuser posted image )

Nije isto kad se popuni rupa i kad sve okolo landara(da izvinete).I cim se cuje ono brboc brboc,znaci ne valja.
E sad,iz bezbednosnih razloga ne smem da vam opisujem kakva je situacija kod mene u brakuuser posted image

clock-img

29.04.2011, 22:55

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

A,ti napiši ,ma pričao mi neko user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2011, 22:57

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

zanimljivo, ja valjda zato sto mogu necu... tj. nisam htela... nisam mogla... otkud znam...sve me je bolelo, ledja, noge, mucila me kiselina...a pre trudnoce sam imala period kad bih pravila problem kada vise od jednog dana nismo imali odnose... user posted image user posted image jao kakvi su to dani bili...sramota me na samu pomisao...

ali kad nema sexanja...mozda posluze i neke alternativne metode... nije vodjenje ljubavi samo penetracija...