cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li je veličina bitna

clock-img

07.06.2009, 12:12

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image user posted image user posted image  pravo da ti kažem uleteh u temu tek kad videh da se Mister NO oglasio....rekoh, mozda dobije i muski pogled na ovu problematiku, ali kapiram i njegova zena sve ovo cita, pa je covek samo odlucio da prokomentarise "zeneeeeee"...mada i tu ga razumem i komentar mu je sasvim na mestu. 
Da li je neko citao knjigu Planeta zena od Jove Tosevskog. Ma tu je sve sjajno objasnjeno!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

07.06.2009, 12:14

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image nisam čitala, moraću, Dr. Jova je super lik, uvek me nasmeje ali ima dobra objašnjenja za sve!

clock-img

13.06.2009, 13:27

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Danas u gradu vidim jednog lika, na majci mu pise "I have a big pickle" (krastavac), joj kako sam se smejala, idem sama ulicom i smejem se user posted image   Eto koliko su oni optereceni velicinom user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:31

clock-img

Anoniman

Joj...dobro si me podsetila...

Ovaj moj neki dan nije hteo da obuche pamuchni shorts jer mu se sve osrtava i vidi se koliki mu je..pa svi gledaju dole...(kao zenama shto gledaju u grudi)user posted image hahah...reko pa shta....obuci ga..pa te vodim u grad da se pohvalim user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:32

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Joj Smeski luda si user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilly.79

Joj Smeski luda si user posted image

hahah...tako su me napravili user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:36

clock-img

Rina

pencil-img

675

Evo Smeshki nam je tipican primer da je velicina bitna - uvek nasmejana user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:38

clock-img

Anoniman

hahah...pa nisam rekla da nije bitna....ja birala po velichini user posted image Ostalo je manje vishe isto user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:40

clock-img

Rina

pencil-img

675

I ja sam odmah resila da se udam kad sam naletela na odgovarajucu velicinu user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:41

clock-img

prolece

pencil-img

1341

kao i većina nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:44

clock-img

Anoniman

hahah./...dobro kazu "nasho" lonac poklopac user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2009, 13:47

clock-img

prolece

pencil-img

1341

ovaj moj poklapa odlično. nego, ne znam posle drugog porodjaja da se lonac ne poveća.user posted image moraću da kažem doktoru da veže neki konac višeuser posted image

clock-img

13.06.2009, 13:49

clock-img

Anoniman

hahah...ma nece se povetjati...samo vezbaj mishice user posted image  

clock-img

13.06.2009, 14:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bogme jeste bitna...jednom prilikom sam bila sa tipom koji mi se jaaaaaaaaaako sviđao i slična priča sa onim manekenom - kikiriki i dva zrna graška

mi jednom, ja bih još - a njemu neće da se jelte probudi - e tu sam ja pala u nenormalan smeh

viđali smo se mi iha haj još posle toga (bili smo u istom društvu) ali me nikad u oči nije pogledao

još komičnije, posle xy godina sestrina koleginica se upozna sa njim,na sasvim drugom kraju sveta i kad je rekla da me poznaje - lik joj se više nije javio

konačna reč - jeste bitna i veličina i debljina

dragi mi muž odgovara po svakom od ta dva kriterijuma (plus tehnika juhuuu)

clock-img

05.09.2009, 03:14

clock-img

Coka011

pencil-img

39

Dobile tri žene erotsko putovanje na more.
Kada su došle u hotel i mladić koji ih dočeka reče im da hotel ima pet spratova i na svakom ih čeka po jedno iznenađenje, mogu da izaberu samo jedan tako što kad pređu na sprat više, neće moći da se vrate na donji.
Odu njih tri vesele na prvi sprat tamo ih dočeka tri sobe i tabla na kojoj je pisalo "ovde vas očekuju mali i tanki"
Krenu one na drugi sprat, gore od prvog ne može biti kad tamo ih čeka opet tri sobe i tabla na kojoj piše "ovde vas očekuju mali i debeli"
Krenu one dalje na trećem spratu zateknu isti broj soba i tablu na kojoj piše "ovde vas očekuju veliki a tanki"
Videle one radosne da je svaki sprat sve bolji pa krnule dalje.
Na četvrtom je pisalo "ovde vas očekuju debeli i veliki"
Tu su se zamislile kakvo li ih čudo očekuje na petom i krenule. Kada su došle na peti sprat nije bila ni jedna soba već samo tabla na kojoj je pisalo " Peti sprat ovog hotela je izgrađen kao dokaz da je ženama nemoguće udovoljiti"

Ovo mi je palo na pamet kada sam pročitala naslov teme!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

< Poruku je uredio Coka011 -- 5.9.2009 3:16:08 >

clock-img

06.01.2010, 23:05

clock-img

milia

pencil-img

210

Bitna itekako, i duzina i debljina, kad nije dovoljno veliki imam utisak da mi neko drzi cokoladu pred nosem i ne da mi ni griz...

clock-img

06.01.2010, 23:14

clock-img

Anoniman

jooooooooooj kako ja ne nađe ovu temu ranije..........user posted image

... da se ne lažemo, veličina nije presudna ali je bitna...

pa kad mi kažu - mali ali tehničar! Ma može biti i inženjer ako je mali! user posted image

gagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

06.01.2010, 23:54

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Nije presudna ali je bitna!
Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecamuser posted image Al bili smo bas dobri drugariuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

06.01.2010, 23:56

clock-img

2002m

pencil-img

2595

IZVORNA PORUKA: gagana83

Imala sam jednog decka koji je imao bas maaaali,a mogao je celu noc.Dzabe,on delje li delje a ja nista ne osecamuser posted image Al bili smo bas dobri drugariuser posted image

Joj....gaganauser posted image user posted image on delje a tebi maliuser posted image

clock-img

07.01.2010, 00:02

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

07.01.2010, 10:54

clock-img

Lisica

pencil-img

115

meni je najbitnije da je prosecan
ne volim male i ne volim tanke
najvise odgovara zlatna sredina user posted image

clock-img

07.01.2010, 12:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: kaliopi

mali ali tehničar! Ma može biti i inženjer ako je mali! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kako ja ovo ne videh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kalopi, gagana joj majko al ste blesave

clock-img

11.01.2011, 02:55

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Smeškin muž, da ne bude zabune:

‚‚Ne viđeh ovde ni jednoga junaka da kaže koju reč!"
Neću ni da se hvalim ni da se žalim, ali pitaću odakle vam spisak dužina?

I još jedna i najbitnija stvar:
sve dok mi je žena zadovoljna zadovoljan sam i ja!!!!!
Da li je H ili F, to prepuštam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

15.02.2011, 21:29

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

meni je BITNA.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

15.02.2011, 21:33

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Hmmm....bogami je bitna...user posted image
Tj. bila je do prije mjesec dana, a sad mogu potpisati da GA nikad ne vidim user posted image
Javicu se opet u avgustu user posted image