cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li je veličina bitna

clock-img

18.08.2018, 08:53

clock-img

Nikola123

pencil-img

22

Hahaha pa moj je kao banana pa me zanimaa kazi vec jednom?😛Slazem se ali mene konkretno zanima debljinaa

clock-img

18.08.2018, 08:54

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sve je nebitno sta meni odgovara, ono sto mi je trebalo nasla sam, veoma sam zadovoljna i zadovoljena, forum nije mesto gde mozes pricati o tome, mozes da pitas, svako ce se i nasaliti, ali da ti u sitna crevca pise sta mu odgovara a sta ne, tesko...Bila nam je jedna Andrea W nema je dugo, ona je onako bas otvorena za razgovor, ako se bude ukljucila i procitala sta pise, mozda ce ti reci.
Pogedaj sexy teme, vrlo jeo otvorena, mozda ces u njenim postovima naci odgovor koji trazis.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

18.08.2018, 08:59

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Nikola, ti si super, nemas sta da brines - samo gazi 😉
Slozila bih se sa Voci, istrazi RR, ima dosta tema, ne samo ovog sadrzaja, postoje i one savetodavnog tipa.
Srecno!!

,,Carpe diem"

clock-img

18.08.2018, 09:00

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mama Jouser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

18.08.2018, 09:04

clock-img

Nikola123

pencil-img

22

Ok ali ipak bih vas zamolio da mi kazete sta vama odgovara ne vidim raslog sto da ne kazete, kazite da vas ne smaram vise? 😁

clock-img

18.08.2018, 10:52

clock-img

Anoniman

Nek je kao trska samo neka prska

clock-img

02.09.2018, 01:23

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Sve je nebitno sta meni odgovara, ono sto mi je trebalo nasla sam, veoma sam zadovoljna i zadovoljena, forum nije mesto gde mozes pricati o tome, mozes da pitas, svako ce se i nasaliti, ali da ti u sitna crevca pise sta mu odgovara a sta ne, tesko...Bila nam je jedna Andrea W nema je dugo, ona je onako bas otvorena za razgovor, ako se bude ukljucila i procitala sta pise, mozda ce ti reci.
Pogedaj sexy teme, vrlo jeo otvorena, mozda ces u njenim postovima naci odgovor koji trazis.

Tu sam ja povremeno, ali sam vec rekla sta sam imala na razne teme, pa nema smisla da ponavljam. I da, jesam otvorena, ali ne i vulgarna. Jedino ako nije po pravilima fopruma da toliko detaljisem, priznajem da nisam procitala.
Ako nekog interesuje moje misljenje, ja cu mu odgovoriti, sto bi to bio problem, ali ovako, da sama pricam, necu.
Eto, toliko od mene.

clock-img

02.09.2018, 10:34

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Andrea W upravo sam tako i napisala, hvala ti na iskrenosti. Mi nemamo stiha za tako nesto, zato se i nadam da ce Anoniman naci odgovore na svoja pitaja. Taman posla da imam nesto protiv.

clock-img

11.09.2018, 13:01

clock-img

Anoniman

Pa dobro onda dal bi mogla da kazes po tebi koja je to idealna debljina?Evoo recimo moj je kao ona deblja banana kako ti se to cini?

clock-img

11.09.2018, 13:04

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Evo ga opet sa bananom😏😏

clock-img

11.09.2018, 22:16

clock-img

Anoniman

Pa to mi je mera tako cu najlakse docarati..A mogla bi misljenje izjasniti?

clock-img

11.09.2018, 23:48

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Sto banana, a ne krastavac, na primer?

Moji su svi bili prosecni, neki i ispodprosecni, ali mi to nikad nije smetalo. Bitnije mi je kako izgleda.

clock-img

12.09.2018, 05:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pa to mi je mera tako cu najlakse docarati..A mogla bi misljenje izjasniti?

Da si citao sve,video bi da sam odgovorila...odavno..

clock-img

12.09.2018, 16:36

clock-img

Anoniman

A krastavaca imas raznih....Recimo neka bude debljina da knap mozes spojit palac i kaziprst eto da cujem? A i mozes mi reci za duzinu imam 2 zenske sake i viri glava hehe l? 

clock-img

12.09.2018, 16:46

clock-img

Anoniman

VONAVOJ samo si rekla da je biitnija tehnika nista konkretno nisi reklaa....A zene mozete vi meni reci jos jednu stvar dal bi mene trebalo da bude sramota sto ja ne mogu da prsk kad svrs? Msm samo se sliva niz njega?

clock-img

23.10.2018, 09:12

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Ne, samo je važno da ste oboje zadovoljni i da vam je lepo.
A za veličinu ne znam, ja ne primećujem nikakvu razliku, samo mi je tehnika značajna.

clock-img

25.10.2018, 23:25

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Nikola123

Hahaha pa moj je kao banana ali mene konkretno zanima debljinaa

momak, tako je zakrivljen user posted image
posle te zakrivljenosti debljina je nebitna, možda da proveriš sa nekim stručnjakom takozvanim andrologom jer to, al dobro nema ni veze

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.10.2018, 11:30

clock-img

Anoniman

Dora pa nemoguce da nema razlike u 17 i 19cm.Pa sa koliko bi ti bila zadovoljna duzine i recimo debljina banane(deblje ili je ok?)

clock-img

27.10.2018, 11:34

clock-img

Nikola123

pencil-img

22

Pa nije mi bas zakrivljen kao banana prav je ali na gore blago zakrivljen...E sada ko to se cini ta moja debljina?

clock-img

27.10.2018, 12:39

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Izmeri obim pa da razglabamo da l je ta banana olovka ili je redovan alat

clock-img

27.10.2018, 15:33

clock-img

Anoniman

Posto ne znam dal si bila ozbiljna stvari stoje ovako...Duzina 19 a obim mi je 14cm.Ajde da cujem i ostale iskrene budite zene?

clock-img

27.10.2018, 15:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

14cm je kažeš obim, ajd onda da izračunamo i prečnik. Objasni samo da l se žališ da ti je premali il se hvališ da je ohoho mašala egzemplar. Slušaj sine, q..c je q..c tvoje je da naučiš da ga koristiš ali dok ovde čampasiš umesto da tražiš devojku od tvog učenja ič nema. E a sad budi ozbiljan i veliki momak i pomiri se sa svojim kukijem!

clock-img

27.10.2018, 17:28

clock-img

Nikola123

pencil-img

22

Nit se hvalim nit se zalim samo zelim da znam kakav je on u vasim ocima tj u ocima zena.Kako se sad vama cini to mene tacno zanima evo jos jedne informacije sirina glav je oko 4.5cm molim iskren odgovor 

clock-img

28.10.2018, 13:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Evo iskren odgovor, q ko q. Idi bre nađi curu i ne brini imaš ga, koristi ga

clock-img

29.10.2018, 08:45

clock-img

Nikola123

pencil-img

22

Pa dobro ali kazi ti meni jel to sad tanano ili sta da znam na cemu sam?