cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li je veličina bitna

clock-img

29.04.2011, 23:00

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mazimo se mi ponekad ali za to mi nije bitna duzina user posted image user posted image user posted image ...
joj vi cete sada misliti da sam ja neka opterecena pacenica user posted image ali nisamuser posted image

clock-img

29.04.2011, 23:03

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

ma ja te u potpunosti razumem, zeni je podjednako vazan sex kao i muskarcu, ako ne i vise...narocito kad hormoni luduju...

i ja sam imala te ispade...samo u to vreme nisam imala forum da se jadam user posted image

clock-img

29.04.2011, 23:04

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ju ju ju,sta vas je ovde user posted image  

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.04.2011, 23:34

clock-img

Verus

pencil-img

11942

jaoj ne verujem da to sa alatkama sviraju! nemoguce!

IZVORNA PORUKA: Vika

Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta

KLIK

clock-img

30.04.2011, 00:07

clock-img

Anoniman

Mm spava, pa reko' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi
Jeste bitna, ali mora znati i baratati oružjem.... To je moj stav, a sad da malo iščitam ostale gospoje user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 00:54

clock-img

Anoniman

user posted image  user posted image  user posted image
E kad se nisam upišala od smeha! user posted image user posted image user posted image
Iskreno, malo sam razočarana onom statistikom- 25 zemalja na popisu, a nijedna nema duži od 15cmuser posted image Ja za toliko ne bi krenula ni po pasoš user posted image
Ono za beganje - crkoh od smeha!!!!!!! user posted image Ali bila sam nažalost u situaciji da se smejem za nečiju "veličinu"! Sad vidim kako to baš nije bilo lepo od mene - siroma dečko user posted image .
Imam i ja svojih iskustava, samo ne znam koliko se sme na forumu "opuštati" user posted image user posted image user posted image
P.S. AndreaK i ja kažem, velike šake - veliki k*** user posted image PROVERENO!

clock-img

30.04.2011, 07:35

clock-img

zoća

pencil-img

1957

IZVORNA PORUKA: n i n a

ma ima veze i sa veličinom nosa.Što u izlogu to i u dućanuuser posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 08:35

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: bubulence

mazimo se mi ponekad ali za to mi nije bitna duzina user posted image user posted image user posted image ...
joj vi cete sada misliti da sam ja neka opterecena pacenica user posted image ali nisamuser posted image

Zabranili smo ti da pominjes magicnu rijec u trecem, pa si dosla ovdje da se jadas user posted image

clock-img

30.04.2011, 08:49

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: bubulence

Zabranili smo ti da pominjes magicnu rijec u trecem, pa si dosla ovdje da se jadas user posted image

a priiijoooo nemoj da me grdis, morala sam da kazem koju . pa vidi, tema je stvorena za mene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 30.4.2011 8:50:16 >

clock-img

30.04.2011, 09:00

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

E ovaj moj ima sake kao medvjed user posted image
Toliko user posted image

clock-img

30.04.2011, 09:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

al se ovde zakuvalo,ju,ju,zene pa vi samo o sexu user posted image
ja ne znam ni sta je to,libido mi je otisao skroz user posted image
btw i mm ima velike sakeuser posted image i ima odlicnu tehniku koliko se secam user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

30.04.2011, 09:09

clock-img

zoća

pencil-img

1957

da li je to povezano šake, tehnika i šta već ček,ček sada ste me zbunile idem da pročitam,pa sve iz početkauser posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 09:10

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: isidora88

al se ovde zakuvalo,ju,ju,zene pa vi samo o sexu user posted image
ja ne znam ni sta je to,libido mi je otisao skroz user posted image
btw i mm ima velike sakeuser posted image i ima odlicnu tehniku koliko se secam user posted image

takva nam je tema user posted image user posted image user posted image i obozavam je user posted image .
mm nema bas nesto velike sake ali i ma alat user posted image . mozda ga je istezao...

clock-img

30.04.2011, 09:14

clock-img

Anoniman

Nije da se Falim,mm ima i sake,a i .......... a i tehniku.user posted image

clock-img

30.04.2011, 09:25

clock-img

majax3

pencil-img

198

E kad sam pročitala naziv teme, na sve sam pomislila osim na ono što me strefilo kad sam je otvorila! Mislim pričate o kući, autu, ili sam čak pomislila user posted image pri porodjaju!user posted image user posted image
Veličina nije bitna, bitno je da nedaj bože ne fali! Ali mm ne veruje kad mu ja to kažem! Ja imam zavaljenu matericu jako, pa me u nekim momentima jako štrecne u odredjenim pozama! Da se ja pitam ja bih mu oduzela 1-2 cm sigurno! (Da izvinete na detaljima) morala sam da kažem.
I da moj muž ima ruke kao da svira klavir!user posted image

clock-img

30.04.2011, 09:28

clock-img

zoća

pencil-img

1957

klavirštimer blago tebi on zna znanjeuser posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 13:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zoća

ma ima veze i sa veličinom nosa.Što u izlogu to i u dućanuuser posted image user posted image

E ja bih onda bila dasa i po da sam muško user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 14:06

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Pa i jeste,i velicina i znanje..... user posted image user posted image user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

30.04.2011, 14:30

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

IZVORNA PORUKA: majax3

E kad sam pročitala naziv teme, na sve sam pomislila osim na ono što me strefilo kad sam je otvorila! Mislim pričate o kući, autu, ili sam čak pomislila user posted image pri porodjaju!user posted image user posted image

E ovo se meni desilo sa temom:"Progutati ili ne"(tako nesto).Mislila sam da se radi o tome precutati ili reci kad ono...user posted image Kad se nisam slognulauser posted image

A ja odgovorno tvrdim da velike sake nisu dokaz za veliki * U tom slucaju trebalo bih da blistam od srece i ispunjenostiuser posted image Ovaj moj nema sake,nego lopate.

clock-img

30.04.2011, 20:46

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Mm spava, pa reko' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi
Jeste bitna, ali mora znati i baratati oružjem.... To je moj stav, a sad da malo iščitam ostale gospoje user posted image user posted image user posted image

e bar da sam ja sinoc sacekala da moj zaspi, nego mi juce prisao na pola poruke, pomislila sam, zemljo progutaj me...borili smo se za laptopom, na kraju je ipak video par postova... bas je bilo simpaticno... user posted image

i sada mu je jasno sto ja volim da cavrljam sa vama... user posted image user posted image

clock-img

30.04.2011, 21:06

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: AndreaK

Mm spava, pa reko'''' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi

e bar da sam ja sinoc sacekala da moj zaspi, nego mi juce prisao na pola poruke, pomislila sam, zemljo progutaj me...borili smo se za laptopom, na kraju je ipak video par postova... bas je bilo simpaticno... user posted image

i sada mu je jasno sto ja volim da cavrljam sa vama... user posted image user posted image

joj Andreak user posted image
da se ne lazemo jeste bitna...ali u kombinaciji sa tehnikom.. user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 30.4.2011 21:10:41 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

30.05.2011, 19:36

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ma nije da nije bitna, nekako je mnogo ljepse vidjeti tu velicinu nego majusnog tehnicara  user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

23.06.2011, 22:14

clock-img

Inica

pencil-img

3098

velicina nije toliko bitna.. Mislim, ne racunam tu XS, ali licno sam se uvelila kako ne valja ni kad je prevelik user posted image Sad, treba naci sredinu user posted image

clock-img

23.06.2011, 22:27

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Šta vrijedi tehničar bez alata. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

24.06.2011, 00:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: snješka

Šta vrijedi tehničar bez alata. user posted image

Ma nista, ali ne moze ni alat sam od sebe da radi user posted image Tako da...dobar majstor + dobar alat = dobro obavljen posao user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.