cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR DRUZENJE U RUMENCI

clock-img

16.05.2011, 13:08

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Pretty78

P.S.Kada pravimo reprizu ?

Kod mene na rostiljuser posted image user posted image

vidiiiiiii...tvoj muz je obecao...tako da....user posted image user posted image

pa zato sam i rekla.Mm pravi rostilj, pivce, deca se ljuljaju i klackaju mi cavrljamo, naravno....user posted image user posted image user posted image

I pijemo vodu naravno user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:11

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

I pijemo vodu naravno

Flasiranu jel tako?
user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:14

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: JMPM

P.S.Kada pravimo reprizu ?

Kod mene na rostiljuser posted image user posted image

vidiiiiiii...tvoj muz je obecao...tako da....user posted image user posted image

pa zato sam i rekla.Mm pravi rostilj, pivce, deca se ljuljaju i klackaju mi cavrljamo, naravno....user posted image user posted image user posted image

I pijemo vodu naravno user posted image

oooooooooooo Bozeeeeeeeee opet vodaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

16.05.2011, 13:27

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

SM dala mi je samo 6 casa,ostalo sam morala sama sipati user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:27

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Pretty zato sma ja rekla Pivce ili tvoja Visnjovacauser posted image user posted image
A JMPM Vodaaa....moze i ovda a da joj dodam malo belo vinouser posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:28

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

JMPM ti si ko domaca kod Pretty-a zato posle toga nije te sluzilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

aaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakvih 6 čaša??? ti nisi normalna...bilo je izmedju 20 i 2 miliona

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Pretty zato sma ja rekla Pivce ili tvoja Visnjovacauser posted image user posted image
A JMPM Vodaaa....moze i ovda a da joj dodam malo belo vinouser posted image user posted image

Khm,khm,posto ja pijem SAMO i ISKLJUCIVO obicnu vodu,u nju ne ide vino user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:29

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

JMPM ti si ko domaca kod Pretty-a zato posle toga nije te sluzilauser posted image user posted image user posted image

ma jok bre ...nego je bilo sramota da trazi vise pa je na kvarno sama sebi sipala kad je niko ne gleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:30

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

E onda ja vama spremam Sex on the bich kad dodjete kod mene, koktele necete da odbijete...user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:32

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

E onda ja vama spremam Sex on the bich kad dodjete kod mene, koktele necete da odbijete...user posted image user posted image user posted image

jel to znaci da treba da ponesemo kupace??? user posted image user posted image user posted image

ustvari ako ce biti sexa ne trebaju nam kupaci user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:32

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

SM,vidi se ko je prava domacica.Pretty mi je dala samo vodu user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:34

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

E ludi ste oba dve.user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:37

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

SM,vidi se ko je prava domacica.Pretty mi je dala samo vodu user posted image

nisi tako pricala kad si jela kiflice i proju i boc boc i TRI (3) parčeta torte user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:38

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:39

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

upssss.pogresila sam....TRI (3) parčeta RAZLIČITE torte :)

clock-img

16.05.2011, 13:40

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

E mame pa lepo ste se vi druzile.Slatka su dečica jako,pogotovo tamo gde se hrane i sede na nošiuser posted image

clock-img

16.05.2011, 13:41

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Dve iste jedna razlicita user posted image .Bokice,super smo se druzile,stvarno se vidi user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:44

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Dve iste jedna razlicita user posted image .Bokice,super smo se druzile,stvarno se vidi user posted image

a lepo sam ti rekla da ne pijes visnjevacu..c c c....reforma=1 kinder=2 i mišovi=3 ??? HALOOOOOOOO???? user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:45

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Posluzi i ovde po jedno parce pa ko proviri neka lizne user posted image

clock-img

16.05.2011, 13:45

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: bokicans

E mame pa lepo ste se vi druzile.Slatka su dečica jako,pogotovo tamo gde se hrane i sede na nošiuser posted image

hvala boki......jesmo....

clock-img

16.05.2011, 13:47

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Evo ja jaaavno da kazem da je Pretty jakooo gostoprimljiva zena, izvrsna domacica....

A ja i JMPM dobili smo po varjacu na poklon da se ugledamo na nju.

clock-img

16.05.2011, 13:54

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image

clock-img

17.05.2011, 08:01

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Bravo cure, vidi se da vam je bilo divno!A inace ste sve tri istog karaktera, mogu misliti sto ste ciniliuser posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

17.05.2011, 08:03

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Bile smo fine user posted image