cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakvu kafu pijete?

clock-img

30.01.2024, 10:42

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Trenutno ladnu, dok sam odradipa casove ona se oladila.
Crnu, sa secerom. 

clock-img

30.01.2024, 11:33

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Nes  ili Jacobs   jaku bez secera nekad stavim hladno  mleko ili kad  prolupam i cokoladno ali jaku   dve tri na dan najvise
Mada iskreno od kako sam ostavila cigarete  nema mi kafa   isti uzitak 🙃

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.01.2024, 18:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Joko,ti kao mm.Ostavio cigarete pre skoro 7 godina,pa od tada i kafu retko pije.Popije nes,kafu,ali kaže nije to to.Nikad nisam bila pušač,a i kafu manje pijem nego ranije.Bitna mi je jutarnja,jaka turska kafa,bez šećera,a tokom dana može nes,2 u 1 ili šta god,ali bez kafe ne započinjem dan.

clock-img

30.01.2024, 18:29

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Flam , to je stvarno cudo ali kafa bivsim pusacima nije merqk kao   ranije.I ja bez jutqrbje kafe nisam ja i  Mm me budi svako jutro kad je kafa gotova 😊 zna kako treba da mi krene dan 

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.01.2024, 18:38

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Da Joko,tako i mm kaže.