cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vreme je za bebe

clock-img

10.08.2010, 16:39

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Rasplakali ste me... user posted image user posted image user posted image
Pretty user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.08.2010, 16:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

i ja sam gledala, bas je bilo dirljivo user posted image

clock-img

10.08.2010, 16:42

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

New mom user posted image user posted image

pepeljuga da, lepo i tuzno

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

10.08.2010, 16:45

clock-img

Anoniman

Ja sad gledam...user posted image

clock-img

10.08.2010, 16:56

clock-img

Anoniman

Jao, boze... Bas sam se rasplakala... user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2010, 17:00

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Joj zeno nisi mi trebala ovo pokazati,bilo mi je lepo ono sto sam videla...placem kao luda (moje koleginice cerka ima neku rupicu na zalisku i treba bebu da operisu i to mi se sad sve skupilo i povezalo)...jao draga kako je bila lepa pravi andjeo...svaka ti cast,uzivaj sa tvojom decicom ...ljubim te puno

nadam se da ces jednom doci na nase skupove pa da te i upoznamo user posted image

clock-img

10.08.2010, 17:03

clock-img

Anoniman

Jao, sad se secam... Gledala sam ovu epizodu... Bez reci sam...
Rasplakala sam se...
Tuzno, ali i lepo...

clock-img

10.08.2010, 19:49

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Gledala sam ovu emisiju user posted image user posted image user posted image Pretty budi hrabra i dalje. Divna si. Nemam rijeci. user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

10.08.2010, 20:48

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Rasplakah se user posted image ....

clock-img

10.08.2010, 21:10

clock-img

Anoniman

Placem kao kisa,dusa me boli za tvojim andjelom Pretty user posted image user posted image user posted image  user posted image !Ljubi svoja dva andjela koji su pored tebe!!!

clock-img

11.08.2010, 21:17

clock-img

Anoniman

Slucajno sam nocas uhvatila emisiju  i ponovo je odgledala i nemam reci... plakala sam ponovo!

Pretty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2010, 22:29

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Zene..........stvarno ne znam vise sta da vam odgovaram na vase reci hvale i na vase komplimente......ostavljate me bez teksta...........stvarno vam svima mnogo hvala divne ste i nemate pojma koliko mi je drago sto ste nas gledali user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.08.2010, 22:31

clock-img

Anoniman

Ej Pretty i ja sam opet sinoc gledala user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2010, 22:35

clock-img

suki

pencil-img

242

Gledala sam pre ali ne od pocetka... Sad sam odgledala citavu emisiju i ne znam zapravo sta bih mogla da kazem. Pretty zelim ti da te decica citav zivot cine srecnom...user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2010, 22:36

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

user posted image user posted image user posted image

pa ja bi trebala da pocnem da naplacujem autograme user posted image user posted image

sta ste vi zene radile u 02h nocu  aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2010, 22:38

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

suki hvala najlepse, mislim da nista lepse od toga mi ni ne treba

clock-img

11.08.2010, 22:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pretty78

user posted image user posted image user posted image

pa ja bi trebala da pocnem da naplacujem autograme user posted image user posted image

sta ste vi zene radile u 02h nocu  aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Muz je puno hrkao pa nisam mogla da spavam user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.02.2011, 20:48

clock-img

Capa

pencil-img

804

Da li neko zna kada je repriza ove emisije koja je bila danas oko 14 h?

clock-img

20.02.2011, 20:51

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Capa nisam sigurna,mislim utorak popodne,mozda srijeda,jesam ti i pomogla!user posted image
Na njihovom sajtu imas sve epizode,ova od danas ce sigurno biti za par dana,ja cesto gledam po par odjednom,pogledaj im pregled programa mozda ima i kada je repriza

clock-img

20.02.2011, 20:53

clock-img

Capa

pencil-img

804

Hvala Pepino u svakom slučaju ... Jesi mi pomogla, nisam znala da postoje sve epizode na sajtu. Pozzuser posted image

clock-img

22.02.2011, 15:18

clock-img

Anoniman

Emisija u kojoj je bila Pretty i njena mala porodica me je potresla i dirnula.
Obicno su mi porodice i bebe simpaticne, jedna vesela i pozitivna emisija. S druge strane,jednom je bio prikazan par intelektualaca - on hirurg,ona magistar ekonomije, koji su mi bili sve samo ne simpaticni. Delovali su malo prepotentno i o svojim profesijama govorili kao da su one jedino sto ih opisuje, a opisuje ih kao osobe koje treba da budu cenjenije od cenjenog. user posted image

clock-img

22.02.2011, 15:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

repriza je utorkom u 15:20 huser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.02.2011, 00:21

clock-img

pepino

pencil-img

2296

IZVORNA PORUKA: magiNS

Emisija u kojoj je bila Pretty i njena mala porodica me je potresla i dirnula.
Obicno su mi porodice i bebe simpaticne, jedna vesela i pozitivna emisija. S druge strane,jednom je bio prikazan par intelektualaca - on hirurg,ona magistar ekonomije, koji su mi bili sve samo ne simpaticni. Delovali su malo prepotentno i o svojim profesijama govorili kao da su one jedino sto ih opisuje, a opisuje ih kao osobe koje treba da budu cenjenije od cenjenog. user posted image

Takodje,volim da odgledam emisiju,vecinu pogledam na njihovom sajtu jer obicno nedeljom zaboravim ili nisam kuci,ima jako lijepih porodica,a ima stvarno onih koji iritiraju,ali to smo mi,ima nas razlicitih,razliciti ljudi,razliciti krajevi,ponasanje,obicaji,vaspitanje....

clock-img

27.02.2011, 16:34

clock-img

Anoniman

Sad cu da se demoralisem nacisto - u najnovijoj,danasnjoj,emisiji mama je izjavila kako ona i muz bas vole kad ih beba probudi nocu...

clock-img

27.02.2011, 21:34

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: magiNS

Sad cu da se demoralisem nacisto - u najnovijoj,danasnjoj,emisiji mama je izjavila kako ona i muz bas vole kad ih beba probudi nocu...

user posted image mama i tata su garant na nekim drogama user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"